משימת היום שלי

I Was Hoping

New member
משימת היום שלי

יש לי בעצם שתיים. אני יודעת שזה הרבה, אבל מראש לוקחת בחשבון שלא אספיק את השניה במלואה, אך לפחות אנסה. 1. לנקות את המקרר. יש לכן טיפים עם איזה חומר לנקות הכי טוב? 2. להתגבר על הר הכביסה שיש לנו לקפל. הבחור עובד מחמש בבוקר עד עשר בלילה היום, כך שאין סיכוי לעזרה. אני חולה מיום ראשון, עם חשש לדלקת ריאות, אבל חייבת לנצל את הזמן, אחרת אשתגע. אני מנסה להגיע למצב, שבכל יום אעשה מכונה אחת, אייבש ואקפל אותה מיד. זה יהיה חלום. הכביסה היא כזאת מטרד! יום נעים לכולן!

החלמה מהירה, אל תכלי את כוחותייך

על עבודות בית. התחזקי, הבריאי ואז שובי לשיגרה.

קודם הבריאות

אצלי יש סלי כביסה - סל מתמלא יש שמים במכונה שתפעל ותסיים פעולתה בערך כשבני במיטה ואז יושבים מול הטלויזיה ומקפלים. טוב, זה לא חכמה, יש לי רק ילד אחד אבל אולי אם תנסי... לא יצטברו כמויות

אנילה1

New member
Was Hoping ניקוי מקרר מים עם סודה

לשתיה ואחרי זה לנג היטב. אני לא אוספת כביסה. לא ממיינת הכל נדחף למכונה, וכשהיא מלאה מכבסים תולים או מייבשים במייבש, ומייד מקפלים. קל לקפל רק מכונה אחת. זה צריך להכנס לורידים כמו לצחצח שיניים, בלי מחשבות מיותרות של כמה זה איכס, וכמה מטריד. יש מכונה מכבסים מקפלים וזהו.

I Was Hoping

New member
תודה לכן ../images/Emo13.gif

אחרי וויש הבוקר על הבית [סידור מיטה, מטבח, אבק, חדר אמבטיה ומכונה ראשונה - הכל חפיף ולא יסודי] יצאתי לקנות משהו לראשונה מאז שבת בערב, וחטפתי כזאת סחרחורת, שמיד הוחלט יחד עם המוכרת השכנה שעוד מוקדם לי ומיד למיטה. אז במיטה אני לא, אאבל תיכף אלך לנוח. הכיבסה יושבת לי כמו עצם בגרון. מקווה להתחזק עד הערב ולהמשיך! תודה על האישור לנוח, משום מה הייתי צריכה אותו

אז ככה

בקשר למקרר - תוציאי הכל את כל המדפים, מגירות וכו' שמים באמבטיה מלאה מים חמימים עם פנטסטיק או כל חומר ניקוי כללי, לדעתי גם סבון כלים יכול לעשות את העבודה אבל הוא מקציף מדי. מנקים את פנים המקרר וכשמסיימים מוציאים את הפקק באמבטיה מסתכלים על כל חלקי המקרר, אם הם נקיים אז רק שוטפים היטב עם הדוש אם עדין יש קתמים וליכלוך (מעולם לא קרה לי) מעבירים מטלית לחה עם קמצת חומר ניקוי. קיפול כביסה- גם אצלינו הרבה פעמים מצטברות ערימות של בגדים לקפל. האידיאל הוא לקפל מיד, לי יש שני מתקנים כביסה ניידים ולפעמים אני מורידה בגד ומקפלת אותו ומניחה את כל הבגדים המקופלים על הספה ואז לוקחת לחדרים. אבל זה רק האידיאל... לגבי הערימה הקיימת, יש כמה אופציות: *לשבת מול הטלויזיה ולקפל תוך צפייה בתוכנית או סרט אהוב, עדיף לא משהו שמצריך ריכוז רב. * לשים את כל הכביסה לך המיטה בחדר שלכם ולהחליט שלכביסה אין יותר לאן ללכת ואם לא מקפלים אותה אי אפשר ללכת לישון! ברור שבצמד הרבה יותר כיף לקפל, אצלי בד"כ בעלי עוזר לי אבל לאחרונה הוא עובד כל כך קשה שאין לו כוח והכל נדחה עד לסוף שבוע ולכן השבוע אני גאה לומר שקיפלתי לבד את כל שלושת המכונות שעשיתי בינתיים (טוב, לא היו סדינים אז זה די קל. סדינים אנחנו תמיד מקפלים יחד, כי זה יוצא יותר טוב בזוג). אבל לפני הכל את חיייבת להרגיש יותר טוב! זאת פקודה! ראיתי בהודעה אחרת שלך שאתעדיין לא מרגישה טוב א עדיף שתנוחיי וכשיתחדשו כוחותיך תחזרי לפעילות אחרת יקח לך הרבה יותר זמן להבריא. תהי בריאה!

למעלה