משימות יומיות

משימות יומיות

עקב התוכנית החלטתי לעשות לעצמי משימות יומיות ואני מאוד עומדת על ז.ה הייתם רוצים שכל יום נעשה משימה יומית חדשה כאן בפורום ? אגב אני מטפלת אלטרנטיבית ומאמנת אישית.
אז מי שמעונין שנעשה את זה קדימה אתם יכולים בכיף לתת רעיונות לעצמכם כי אתם יודעים לבד מה הדברים שאתם צריכים לעבוד עליהם. משימה יומית בשבילי להיום ועמדתי בה לעשן פחות רק לעכשיו. רק להיום.

רסקול

New member
שנטי - אני מקווה שאת מבינה

שאני אישית סולד מענין המשחקים, המשימות והאימונים. אני צופה בטלוויזיה, זה אשכרה מספיק לי. מה שלום הרגל שלך? אני מבין שאם בנית ציפורניים, אז הרגל בסדר. תגידי - כמה את משלמת? [בבת ים זה עולם 80 שח].

../images/Emo24.gif תודה על הדאגה

הברך שלי בסדר גמור. לגבי המשחקים והמשימות זה שיקול אישי של כל אחד ואחת. לגבי הבנייה. אני גרה באזור השרון( למרות שלא שאלת איפה אני גרה ) ופה המחירים נעים בין 180 ל 200 שקל. אני בחרתי לשלם 200 ש"ח. ומאוד נוח לי אם הציפורנים. עשיתי אצל מישהי מקצועית.ולא מתלמדת. אישית יש לי נסיון מר אם הציפורניסטיות. אז לאחר בירורים וסקרי שוק, גיליתי מישהי מקצועית . ואני שמחה מאוד על כך. המחמאות שקיבלתי בהתאם

t a m i 2 5

New member
בואי לצפון המחירים פה נורמאלים:)

למרות שאף פעם לא עשיתי בניה המחירים פה בצפון נורמאלים...משהו כמו 80 שקל ונראה מצוין. 180 שקל בשביל בניה? יותר מידי:)

../images/Emo45.gif נכון.. איזה מחיר מטורף

ולגבי המשימות, דווקא נשמע רעיון נחמד..

למעלה