משימות בגן

מפי האתון: [או הגננת, תחליטו לבד]

לפני המוןןןןןןןןןןןןן זמן, כלומר שנתיים, לא היה לי מחשב. ולא ידעתי אינטרנט מהו [כלומר ידעתי, אבל לא הכרתי בערך המוסף העצום שלו] היו הורים שהביאו לי חדשות לבקרים חומר מהנט, וראיתי כי טוב. כשהילדים עבדו על נושא אישי, שלחתי להוריהם מכתב בעניין, וציינתי את האינטרנט כאחד ממקורות המידע .............. בגן פרץ קרב. מלחמת הורים בהורים והורים בגננת. אז ככה: נכון, מעט מאוד בני חמש יודעים להוציא חומר רלוונטי מהאינטרנט, אבל הייתי רוצה לקוות שמרבית הוריהם יכולים כבר [לי לקח זמן לאמוד ולהבין את המטריה, מודה]. וכיוון שיש באינטרנט חומר מדהים, ולכל גיל, למה שההורים לא יחפשו ויביאו לילד חומר, בו יוכל להשתמש לנושא האישי שלו? גם ספרים מעט בני חמש יכולים למצוא לבד, ולמה יותר קל לנו להביא להם ספרים? כשילד בוחר נושא אישי, חשוב מאוד מאוד, שגם הוריו יקחו חלק בנושא, גם כדי שהוא יראה שהם מתעניינים במה שבחר, וגם [כןכן] כדי שיעזרו לו להגיע לחומר, שאין ביכולתו של גן ילדים ממוצע לספק, מסיבות פשוטות של מחסור במקורות מידע. ואם הורים יכולים לעזור לגננת, ולהוציא חומר מהנט, ברוכים יהיו. יש לי אמא אחת, שהיא מומחית לאינטרנט, היא ובעלה, והם עוזרים לי בלי די בענייני מחשב השנה, יבואו על הברכה.

ובכן

ילדים שאין להם מחשב בבית, או שהוריהם [כמוני עד לאחרונה] לא יודעים להוציא חומר, מקבלים, כמו כל ההורים, רשימה ארוכה של מקומות בהם יוכלו למצוא מקורות מידע. אחד המקומות האלה, הואאאאאאאאאאאאאאא......קבלו אותה, כן כן, הספרייה.

למעלה