משימות בגן

איולהלה

New member
משימות בגן

הי, הבן שלי חזר היום מהגן ואמר שהם קיבלו בגן 2 משימות : 1)להוציא חומר מהאינטרנט על אברים פנימיים בגוף האדם 2)"""""""""""""""""""" על רגשות ניסיתי לחפש אתרים מתאימים דרך גוגל ולא מצאתי....לכן אני מבקשת את עזרתכם, יש כאן מישהו שיכול להציל אותי????????? please????????

cr

New member
בגן ?..... בכל אופן, לא ממש ברור

מה מחפשת, אבל מצב מה שנטקס נותן... בהצלחה.

איולהלה

New member
טוב, התיאשתי

האמת היא שאין לי כח להכין לו שיעורי בית..... זו עבודה קשה מידי למצוא חומר בנושאים האלה ואין לי ממש זמן וברור שזו משימה להורים ולא לילדים...... (ועוד ילדי גן!!!!!!!!) שתסמן לו מינוס (עליי....
)

ורדה 1

New member
ואני חשבתי שהמשימות מתחילות ב... מפגשי פורום!../images/Emo8.gif

ורדה 1

New member
../images/Emo124.gif דליה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יש לך משימה? אחלה! לכל מי שביקש דוגמאות למשימות, אז.... אני בכוונה לא נותנת, כדי לא לחסום את היצירתיות שלכם. אין לי ספק שלכולם ביחד יהיו הרבה יותר רעיונות מאשר לי, ואם אתן דוגמאות זה יקבע אתכם לכיוון של הרעיונות שלי. בעקרון, המשימות צריכות להיות או היתוליות, או רציניות, שלא לוקחות יותר מדי זמן (אנחנו לא דודו טופז...), ולא מביכות מדי כי אחרת יהיו כמה אנשים שיפחדו להגיע למפגש...

oolay

New member
את יכולה לדבר איתו על אברים שהוא

מכיר כמו לב ולהוסיף ביטויים שהוא מזהה כמו לקחת ללב או כואב הלב שזה מין קישור בין הצד הרגשי לאיבר. זה נראה לי משהו קשה גם לגדולים יותר, אבל שניים שלושה ביטויים הוא בטח מכיר ואת לפחות תדעי שציידת אותו במשהו שכיוון...

איולהלה

New member
רמת הסבלנות שלו לא משהו......./images/Emo3.gif

כיאה לבן 5..... אז ניסיתי קצת להסביר על המח ועל הלב אבל לא היה לו כח ליותר מזה..... האמת היא שאין לי בדיוק מושג מה צריך לעשות, הוא רק אמר שהגננת ביקשה להוציא חומר מהאינטרנט על אברים פנימיים בגוף ועל רגשות.... ברור שזו משימה להורים ולא לזאטוטים..... בכל אופן, אני עזבתי את זה...(לפחות להיום) הורדתי מהנט תמונה של המח אבל של הלב לא מצאתי.... שיסתפק בזה, לא צריך להגזים, נכון?

mic1511

New member
הנה לינק על הלב ../images/Emo23.gif ועל המוח

מקווה שיעזור. ותגידי לגננת שאתם ההורים סיימתם את הלימודים, קצת מוקדם להפעיל אתכם לדעתי.

איולהלה

New member
תודה על הלינקים!!!!!

הורדתי משם אחלה תמונות!!!! אבל רק מחר בבוקר אני אוכל להשוויץ בתמונות ולהסביר לבן שלי 5 דקות לפני שהוא יוצא לדרכו לגן (אולי תוך כדי השוקו?...נראה איך יסתדר מחר....) מה זה מה....ומי זה מו.... כי בשעות אלו, הפשוש ישן ורק אני עדיין על המחשב שוקדת על שעורי הבית שנתנה לי הגננת....

מיקלול

New member
אני הייתי מעדיפה לחשוף את הבן שלי

כמה שיותר מאוחר לאינטרנט. אני יודעת שזה כלי חשוב היום, אבל אי אפשר לתת לילדים שלנו לעבור ילדות נורמלית, כמו שלנו? איך לנו הסבירו על רגשות בלי אינטרנט, ואני חושבת שאני די רגישה. לא יודעת לי זה קצת מפריע, שילמדו אותם לאהוב ולהבין אחד את השני בלי אלימות. את זה אפשר רק עם אהבה.

אילנית03

New member
יש משהו במה שאת אומרת

ובכל זאת אני נותנת לבן שלי בן ה - 5 חצי שעה ביום לשחק באתר של בוב הבנאי או באתר של הופ והוא לומד משם המון. הוא כבר מכיר את כל האותיות בעיברית ובאנגלית ואלו דברים שלי לא תמיד יש זמן ללמד אותו , והאמת שככה הוא גם לא מרגיש שהוא לומד כי זה מתוך משחק. אז לאינטרנט מסתבר יש פלוסים ומינוסים. אנחנו צריכים לדעת את המינון לילדים שלנו. שיהיה לילה טוב אילנית

מיקלול

New member
נכון, יש באמת גם פלוסים בתנאי ששמים

גבולות והמטרה היא חינוכית בלבד. הייתי מעדיפה בכל אופן שהגננת תסביר לילדים בדרך יותר אמיתית מהן רגשות. כבר בוקר אז שיהיה בוקר טוב

למעלה