משימה קשה

משימה קשה

אתם צריכים לרשום את עשרים האנשים שאתם הכי אוהבים ומכבדים בפוליטיקה הישראלית.

הנה שלי

1. יצחק רבין 2. דוד בן גוריון 3. ברל כצנלסון 4. לוי אשכול 5. גולדה מאיר 6. משה שרת 7. שמעון פרס 8. אהוד ברק 9. אופיר פינס 10. מתן וילנאי 11. יוסי בילין 12. שולמית אלוני 13. בנימין בן אליעזר 14. יולי תמיר 15. חיים הרצוג 16. חיים וייצמן 17. אביגדור קהלני 18. משה דיין 19. זלמן שזר 20. עמרם מצנע

Red Star

New member
אוקיי

גולדה מאיר?!?! אתה לא יודע הרבה לעיה, נכון ? בתחום המדיני היא הייתה ימנית בטירוף, ובתחום החברתי.. בוא נאמר שהפנתרים השחורים היו בשבילה "לא נחמדים". ויוסי ביילין במקום כ"כ גבוה ??? כהיחיד ממרצ שאתה מזכיר הוא.. שולמית אלוני? הרשימה שלי: 1. יצחק רבין (למרות שאני לא אשכח את קריאתו לשבור לפלשת' את הידיים והרגליים, ולמרות שהוא אהב להפריט חברות ממשלתיות) 2. רן כהן (העירקי של מרצ! גו רן! =)) 3. דוד בן גוריון (למרות שהיה בו משהו קצת אנטי-דמוקרטי.. והוא היה מאוד מאוד פרגמטיסט) 4. אילן גלאון 5. תמר גוז'נסקי 6. ענת מאור 7. יוסי שריד 8. חיים לבון 9. שולמית אלוני 10. ג'ומס (חיים אורון) 11. אהובה לוי (מספר 27 ברשימה של מרצ... האמת היא אני מעריך אותה בעיקר כי אני מכיר אותה אישית, היא שכנה שלי) 12. הפנתרים השחורים 13. יוסי ביילין (למרות שהוא אנטריסט באופן דוחה ומאוד ליברל) 14. עמרם מצנע (למרות שלא אסלח לו על שפרש מראשות העבודה ונתן לשמעון פרס להיבחר) 15. עמיר פרץ (למרות שהוא מוותר בקלות מדי והוא קצת תבוסתני וגם למרות השחיתות שפשה גם בו במידת מה) בנוגע לשאר אני לא יודע... אני גם לא כ"כ מכיר את מי שהיה במפ"ם ובעבודה במהלך כל השנים ואת מה שהם עשו. את אברהם בורג לא כללתי ברשימה כי יש לו גם כמה דעות מטופשות (למשל - הפרטת מערכת החינוך. זה שמאל זה???)

למעלה