משימה מס - 2

Sודית

New member
משימה מס - 2

משימה קשה, אבל לא בלתי אפשרית. אז....אני יכולה לנסות... פ ס י - פלורה (מנהלת פלורנטין) רסיסים - אושרה (של רגעים) דיאבלו - פאבלו (די.אבל.לו...לא) דניאל - דןןןןןןןןןןן (הכי קצר שיש) אור - מור (תדליקי כבר ת´אור) מייקי - רונה (מפה לשם משם לפה) אשלי - סקרלט (מחר יום חדש) קורין - אנה (קרנינה) ירקרק - צהבהב (מחליף צבעים) אטיוד - הרקולס (לא להחליף ת´אותיות) שמעון - שרון (לא מהשומרון) ענת - ענת (למה לא?) רשפים - אורית (שיהיה אור) השוטה - שמשון (תשתה משהו) פ ר ח - יסמין (ריח גן עדן) אחותו - יוליה (לא מתאים המלט) אחיו ואישתו ובת הדודה...זה מה שזכרתי יוווו...כמה יש פה...ועוד הרבה אחרים. סודית בהתנצלות על יתר השמות אגב, לי קוראים...רזית...

דיאבלו

New member
רזית????

ואאלה הדיאטה השתלמה עכשיו את נראת הרבה יותר טוב תגידי כמה ירדת??? היה קשה?? איזה סוג של דיאטה עשית?? ממש רזית יא אללה פחחחחחחח סתם בצחוקים ודאחקאות לא להיפגע אבל אני כזה די.בן יהודה (13)

Sודית

New member
איזה לב???

מה קרה לך??? הצחקתני.... ללב אני לוקחת משהו אחר...
ות´אמת?? לא רזיתי בכלל, מאז שהתראינו. אם "אתה" עומד על כך...אעשה מאמץ.... את השם בחרתי מאז שהייתי ב.."מרזי-מוריד" וואלה לא עזר כלום ולא הוריד... סודית...בחיים לא עושה דיאטה

דיאבלו

New member
דיאטה זו המצאה של אנשים רזים

שמתבעסים להראות שלדים לעומת אחריפ פחחחחחחחחח איזה מחשבה מעוותת יש לי די<ששמח בחלקו>

אש לי

New member
ואני חשבתי לי......./images/Emo68.gif

שאת פשוט רוית רק שהעדפת את זה עם הזין

Sודית

New member
../images/Emo6.gif הרסת אותי....../images/Emo6.gif

תגידי, את חייבת להפוך את כל המחשבות שלך לאותיות?? סודית מסווגת אותיות

אש לי

New member
האמת סודית?../images/Emo6.gif

הייתי מעדיפה להפוך את כל המחשבות שלי לא לאותיות כי אם למעשיות.

Sודית

New member
לא, אוףףףף איתך.....

אוףףףף איתו...עם דיאבלו לא מבינה איך הוא יודע שאני שמנה. צ ד ק ת...רסיסים, לזה התכוונתי. סודית, לא מגלה רזים (גם לא רזות)

ירקרק

New member
נדמה לי שלא !!!

והסיבה פשוטה... ירקרק לא נמשך ל"מישהו(יים)" אולי אם תנסי שוב בסגנון קצת שונה, כמו: מישהי ראתה את... י ר ק ר ק?
או, אז אני בטוח שהתשובה תהיה שונה! נסי ותהני!

למעלה