משימה מאתגרת..

muldercrushed

New member
משימה מאתגרת..

הקדשתי לחיבור החידה המאתגרת הזו מחשבה רבה אז תשתדלו לפתור: אם הייתם צריכים לשבץ את הדמויות של תיקים בתור דמויות מאגדות ילדים למי הייתם מצמידים כל דמות והנה הדמויות להל"נ (עם ההנחות שלי): מאלדר-עמי (עמי ותמי) סקאלי-כיפה אדומה סקינר- קרייצ'ק-הזאב של כיפה אדומה דווין בארי- מגי סקאלי-האמא האמיתי של סינדרלה טינה מאלדר-האמא החורגת של סינדרלה האיש המעשן-המכשפה הרעה X-עוץ לי גוץ לי

אז במקרה הזה..

הנה שלי..: מאלדר- הייתי אומרת נילס, אבל אם חייבים מאגדת ילדים אני אלך על דון קישוט. למאלדר הייתי נותנת גם סימבה . הם כל כך דומים שזה מצחיק. סקאלי- שוב, הייתי הולכת על אוגי אבל חייבים אגדה אז נלך על בל מהיפה והחיה.. (כן, זה היה קיים לפני דיסני)אתם רוצים גם הסבר למה בל? טוב, כי היא היחידה שראתה אנושיות בחיה, כמו שסקאלי היחידה שראתה נורמאליות במאלדר:) סקינר- הפיה הסנדקית (כי הוא תמיד עוזר ברגעים הכי קשים) קרייצ'ק- החתול במגפיים. (כי קריצ'ק הוא חתול) דווין בארי- האבא של עמי ותמי (כי הוא רצה לטוב ויצא רע ורצה לרע ויצא לטוב...) מגי סקאלי- האמא של הנסיך..(לא חשוב מאיזו אגדה) כל כך מתאים לה.. טינה מאלדר- הכרכרה של סינדרלה . סתם כי רציתי להפוך אותה לדלעת .. האיש המעשן- הקוסם מארץ עוץ (כי הוא נראה בעל הכוח הגדול ביותר ואז מתברר שזו מסכה) X- הגלגל של הכרכרה... (הוא עוזר כדי לנסוע אבל לא מעבר)

muldercrushed

New member
וואי יפה../images/Emo45.gif

לא הצלחתי למצוא שמות לחלק מהם אבל את בהחלט עשית את העבודה כמו שציריך שכוייעח ענק

Gilliana

New member
באמת יפה!

במיוחד סקינר בתור הפיה הסנדקית - מוצלח ביותר! באמת שאין לי בחירות מוצלחות יותר למעט מאלדר - ג'ק של שיח האפונים. ודרך אגב, לא יודעת אם אתם זוכרים - אבל לפני כ-20 שנה היתה סדרת אגדות ילדים טלויזיונית כשאר בכל סיפור השתתפו שחקנים מאד מפורסמים. מישהו זוכר את זה?

anatxf

New member
את מתכוונת ל...

סיפורי עמים? אני זוכרת משהו במעורפל. ענת :eek:)

anatxf

New member
לא יצא לי

לראות טלוויזיה כשהייתי בת שנה... :) נו טוב. ניסיתי. ענת :eek:)

Gilliana

New member
אווו, חיכיתי שמישהו ישאל ../images/Emo13.gif

קודם כל - הילד הקטן שיצא לבדו להלחם בענק המאיים, וחוץ מזה - כל הקונספט של שיח אפונים שפתאום צומח לו לשמים וג'ק שמטפס עליו כדי להגיע עד לשמים ולגלות מה מסתתר שם... תגידי שזה לא מאלדר

וואי

בכלל לא זכרתי את הסיפור. כל מה שזכרתי זה שהוא נסע לקנות פרה או למכור פרה ובמקום זה חזר עם אפונים..

Gilliana

New member
ועוד אם איזה אפונים! ../images/Emo9.gif

הוא מכר את הפרה וקיבל תמורתה אפוני קסם ואז אמא שלו (או אבא, אבל אני כמעט בטוחה שזו היתה האמא) מרוב כעס נתנה לו מכה על היד והאפונים התפזרו על רצפת הבקתה שהיתה עשויה אדמה. בבוקר ג'ק קם וגילה שהאפונים צימחו שיח עבות שהגיע עד לשמים. והנה, עכשיו אני רואה שיש עוד דמיון בין ג'ק ומאלדר - לשניהם היתה אמא די רעה.

למעלה