משימה לי אליכם !

JUVENTINI

New member
משימה לי אליכם !

יש לי FULL שירים על המחשב .. ואני חושב לעצמי איזה שיר עוד אפשר להוריד .. מי שנותן לי שם של שיר שאני לא מכיר .. ושאני יאהב אותו .. מקבל את אמא שלי בפיתה

טרנט

New member
גם לי יש הרבה שירים על המחשב.....

בערך 2500 מהם. אולי תתן איזה רמז? משהו כמו איזה סגנונות אתה אוהב?

JUVENTINI

New member
בעיקר

Progressive rock Metal וגם קצת מוזיקה פסיכודלית ... אל תנסה טראנסים האוסים מזרחית וכל מה שקשור לפופ

טרנט

New member
זה בסדר... אני לא אנסה

כי אני גם לא סובל מוזיקה כזאת. מכיר Dream Theater? טוב, זה בטח אתה מכיר. אממ, מה עם Blind Guardian? זה Metal נחמד. תוריד את השיר Blind Guardian - Time Stands Still (At The Iron Hill) שיר טוב.... חוץ מזה אין לי הרבה מה להציע לך. ת`אמת פשוט אין לי כוח לרפרף ברשימה שלי. סתם שאלה, כמה שירים יש לך?

JUVENTINI

New member
אוקיי ..

את דרים ת`יאטר בטח שאני מכיר .. :) אני אנסה את מה שאמרת .. תודה בכל מקרה ..

JUVENTINI

New member
ושכחתי ..

יש לי בערך 600 שירים על המחשב .. מי שרוצה לעיין בשירים שלי אז הכינוי שלי בנאפסטר הוא giladgraziani ואת כל השירים שלי אני הורדתי מהאינטרנט ..

ראפ? בלה...

אם כבר ראפ מטאל ופאנק מטאל (לימפ, אינקיובאס ושאר ירקות) ואפילו אפשר לסבול את אמינם... וטראנס? המקסימום שאני ארשה לסבול זה פרודיג`י...

יש לי הרבה לתת לך:

בוא נתחיל מפינק פלויד? Lucy Leave Apples And Oranges Point Me At The Sky Scream Thy Last Scream ומה עוד? הממ (מביטה ברשימה שיש בה רק 410 שירים) The Doors - Break On Through Simon and Garfunkle - Mrs. Robinson Knack - My Sharona Toy Dolls - They`re Coming To Take Me Away Sublime - Smoke Two Joints Garbage - Push It, I Think I`m Paranoid, Special Green Day - Basket Case, When I Come Around, Church On Sunday, ``Blood, Sex and Booze``. ועכשיו הגענו לאינקיובאס!!!! כל האלבום Make Yourself נקודה. KoRn - Faget, Freak On A Leash, A.D.I.D.A.S., Falling Away From Me Limp Bizkit - Faith, Break Stuff, No Sex, A Lesson Learned, Hot Dog, My Generation, Boiler, It`ll Be Ok, The One, Hold On, Rolling (Vehicle Airraid) Nirvana - Something In The Way, Lithium, Mexican Food Pixies - Allison Rage Against The Machine - Beautiful World, People Of The Sun, Guerrilla Radio Slipknot - Wait And Bleed ( :) ) System Of A Down - כל האלבום (self titles)!!!!!!!!!!! The Offspring - Self Esteem, She`s Got Issues, The Kids Aren`t Alright The Beatles: A Hard Day`s Night Can`t Buy Me Love Day Tripper Eight Days A Week From Me To You Help! I Feel Fine Love Me Do Michelle (בשבילי, טוב? :) ) Nowhere Man Please Please Me She Loves You Ticket To Ride Yesterday Eleanor Rigby Yellow Submarine Helter Skelter Let It Be Don`t Let Me Down While My Guitar Gently Weeps All You Need Is Love Hey Jude LUCY IN THE SKY WITH DIAMONDS Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band Strawberry Fields Forever (LAST BUT NOT LEAST :) ) רוקפור - מכונת הזמן כנסיית השכל - למאיה יש אקדח, היינו עושים אהבה קרח 9 - איתו לנצח ניר פרידמן - סוכריה מופע הארנבות של ד``ר קספר - שמלה אדומה עפרה חזה - שיר הפריחה (אני רצינית לגמרי) נמרוד והבודדים - בורח היהודים - אינטרמת מעדניה בסדר - ביסקסואלית (חייב חייב חייב חייב!!!!!) בייב - היא לא יודעת לגמור שיחות, חתול איפה הילד: מישהו שומע אותי אחד אלוהים בתוך התחתונים נביא השעמום מסעותיי עם עצמי זמן סוכר כולם רוצים חבר העצב שלה גלגל את החלום עכשיו אני לא מוותר מוניקה סקס - מכה אפורה, על הרצפה, פצעים ונשיקות, סאן חוזה (חיייב!!!) אינפקציה - *כל* שיר שאתה מוצא על הנאפסטר, חוץ מפרש בודד. ו... זהו הנה עבודת נאפסטר גדולה... תהנה!!! :) נ.ב. ספיקינג אוף פיתות, אני לא חושבת שיש את זה בנאפסטר - אבל חפש להקה בשם ``השוונג של הפיתה``, גאונים.

Levinzone

New member
אוו גאד

כתבת את כל הרשימה שלך? כל הכבוד על ההשקעה!!!

סופרמן18

New member
אין לי כוח אבל...

אין לי כוח לכתוב את כל השירים אז כתבתי רק שיר אחד שאתה בטוח לא מכיר וזה שיר גדול WHITE LION-WHEN THE CHILDREN CRY

Oi Vey Zmir

New member
אה...רוצה

שמות של להקות במקום? janes addiction. joy division. pixies, smiths.depeche mode, skinny puppy, portishead,rancid, sonic youth,suicidal tendencies,the cure,the velvet underground טוב אני אמשיך david bowie (kamuvan).Lou Reed, the business. 4skins, against all authority,bikini kill.,cockney rejects, adicts, .dead kennedys, good clean fun, sham 69. ואפילו iggy pop, מאיר אריאל, תמוז וכדומה.(זה לא ממש מתאים פה, אבל מה לעשות) פורטיס האחד והיחיד שלי ואם כבר פורטיס - minimal compact, foreign affiar ונראה לי שזהו חפש את הלהקות האלה אם אתה לא מכיר ועוד שטויות הנה המלצת השנייה שלי: 30 Foot Fall- Creep (השלושים צריך להיות לפניי הfoot fall) יותר יפה מהגרסא של רדיוהד. זאת דעתי. אוי משועממת עד אימה אך לא רוצה לצאת מביתה טרללי וטרטיפשה

flowr..

New member
המלצה על שיר

זה שיר לא ממש מוכר אבל טוב- ``Automatic flowers`` של Our lady peace

למעלה