משימה בשבילכם...

דנדןבת1

New member
משימה בשבילכם...

אני רוצה לעשות סיד בין היפים .. אז עכשיו אני צריכה את העזרה שלכם פה.. שכול אחד ירשום את השירים שהוא הכי אוהב או שיר או 2 כדי שאני יוכל להכניס אותם.. בתודה דנו'ש ד"א אני האמתי רוקדת סלסה בדרום בב"ש יש די הרבה מקומות שם ואלה של מדריכים אני רוקדת שנה וחצי קצת יותר..

Lechko

New member
שניים?!

זה אחד קשה... אני סתם זורק 2 מתוך האהובים עלי (בהנחה ששאר האנשים כאן לא יכתבו מוזיקה קובנית) Los Van Van - Que pasa con ella Manolito - Marcando a la distancia אלכס Si tu no bailas con Issac, la vida no vale nada

אני אשים 2../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

הראשון: Jose El Francés & Niña Pastori - Fuera De Mi והשני: Mambo Kings - Cubana

Big Red

New member
שליפה אקראית -

Tony Vega - Buscando La Felicidad Tony Vega - Dejame Sonar כי צריך קצת רומנטיקה בחיים.

Scop

New member
רוקדת שנה וחצי?

חשבתי שאני מכיר את כל אלו הרוקדות הרבה בבארשבע... כל יום מגלים דברים חדשים :) השירים שלי- los van van - Tim Pop Con Birland merengue- la duena del swing

דנדןבת1

New member
לא אמרתי שאני כול הזזמן....

לא לפני הרבה זמן נכנסתי לב"ש עם הידידים שלי לרקוד לפני חודשים משהו כזה אבל לרוב הינו רוקדים בדימונה ונהייה כבר משעמם

reina1

New member
2 אקראיים וטובים כל כך...

Amanece El Ano Nuevo - Polo Montanez ההוא שעשה את "מונטון דה אסטרייאס" בשיר נהדר מאותו האלבום. ויש לו אלבום חדש! תבדקו באמזון. Por Amarte Asi - Vocal Sampling אין שיר שלהם שהוא פספוס. בפירוש כל שיר שהם עשו אי פעם נע בין טוב למדהים. וזה נפלא. עוד אחד אחרון (הייתי חייבת) הפעם של זמרת: Azucar Pa Tu Amargura - Albita שיר קובני נהדר!

למעלה