משיכת פטמה...שאלה

אניני2

New member
משיכת פטמה...שאלה

בוקר טוב למי שכאן..מאתמול העוללית יונקת יפה, ולקראת האמצע או הסוף, היא משאירה את הפטמה, עם העטרה בפה ומזיזה את הראש אחורה, ולפעמים ימינה ושמאלה..ממש מושכת אותה. ולראת הסוף ששמתי לב שהיא משנה את ההתחברות. מזה אומר המשיכה? ראיתי שמישהי שאלה לפני שבוע ואני לא מוצאת את ההודעה... תודה רבה שוב...

אניני2

New member
../images/Emo207.gifהפטמות רגישות נורא לאורך

כל תקופת ההנקה או שזה יירגע? אני לא יכולה ששום דבר ייגע בהן... ועוד משהו..אם אני שואבת בבוקר לפני שאכלה...כמות מדהימה..זה יגמור לה את החלב אם היא מייד אוכלת אחכ?? פשוט לוגיסטית יותר מסתדר לי...

ומזיזה את הראש אחורה

Babies do this to activate the release of more milk. what you can do is something called breast compression. YOu squeeze the breast to release more milk. Look for articles on breast compression in Google, and you will find a movie by Jack Newman on this.​

אניני2

New member
../images/Emo51.gif !! האם פטמות

רגישות זה משהו שעובר? כי כרגע מבעד לחולצה שנוגעת זה כואב... היא בת ארבעה שבועות וחצי ודבר אחרון האם שאיבה בבוקר לפני שהיא קמה יכולה לגמור את החלב? כי הכי נוח לי לפני שהיא קמה, אבל הרגשתי שאין לי כלום כשהיא התעוררה. האומנם?

שאלה נוספת - מושכת עם הראש אחורה

התינוקת שלי (9 חודשים, אוכלת מוצקים וחלב שאוב ביום, וציצי אחה"צ, ערב, לילה (לילה ולילה...) ובוקר), גם מושכת לפעמים את הפטמה אחורה במהלך האכלה, מה שכואב לי ומעצבן. יכול להיות שהזרם חלש מדי? שאלה נוספת - עד כמה זה נורא לתת לה בקבוק תמ"ל מדי פעם? היא עדיין לא קיבלה שום תחליף, אבל הבנק שהכנתי לפני שחזרתי לעבודה הפשיר, ואם אני רוצה לצאת בערב או טיפה מתעכבת אחה"צ אני צריכה להתחיל לשאוב שאיבה נוספת בערב או אחה"צ, ומכיוון שהגוף לא רגיל (אני שואבת שאיבה 1 קבועה בעבודה- בצהריים) יוצא לי ממש מעט וזה מתסכל. כבר קניתי תחליף, אבל פסיכולוגית אני לא מסוגלת "לאשר" שיתנו לה אלא כל פעם מנסה להספיק לשאוב עוד. בקיצור - אני צריכה "אישור" שזה לא כ"כ נורא בגילה, או שאולי יש אופציה אחרת? תודה!

למעלה