משיכת חבל

משיכת חבל../images/Emo141.gif

משיכת חבל דוק לחלוחית כיסה את עיני ואתה לא מבין למה, קור עז פשט בעצמותי לו רק ידעת עד כמה. אנחנו אוחזים בחבל בקצוותיו, זה לזו מחכים, שיעשה צעדיו, דורכים במקום, מביטים קדימה כ-לבה המתפרצת מהר געש... בתוך הלב פנימה. נרפה מהחבל, נעשה יחד צעד באמצע הדרך, נפגש במבט, אף אם עדיין עטוייה בשכבות נביט קדימה...ונתחיל לצעוד. עדינה-ו

ו...למה תמיד נדמה לי

שאת כותבת מתוכי...הא? אהבתי ת,חתימה שלך שם למטה אבל הכי הכי הכי אהבתי את השיר...ויאללה כמה קשה להרפות מהחבל הזה לפעמים ולצעוד קדימה...למה? הלוואי והחבל שלך יהיה רפוי במהרה...אמן!

לורה,אם אהבת את החתימה

אביא את כל השיר. ותודה לך על התגובה המפרגנת כמו תמיד
כבלי השתיקה. ערטלתי נפשי פרמתי רגשותי התרתי כבלי שתיקה. לא אלך עוד בתלם אהלך בין השיטין לא בובת מריונטה ... על חוטים. נאנסתי לרקוד על פי חלילך, לדבר ולשתוק על פי מצפונך, לא אלך עוד בתלם אהלך בין השיטין לא בובת מריונטה על חוטים. אתיר כבלי מוסכמות אצא מתוך מסגרות, לא אלך עוד בתלם אהלך בין השיטין לא בובת מריונטה על חוטים. עדינה-ו

פנינושקה

אממ דוחפת באלגנטיות את לורלה ואומרת גם אני: שיר מקסים כרגיל!!! והחבל את בוודאי יודעת, לא פשוט הוא, כי יש לו מן הסתם שני קצוות והוא לעולם לא נאחז רק בצד אחד......... ובובת מריונטה היא בובה מיוחדת כי תמיד יש מי שמפעיל אותה, הרי היא היא לא יכולה לפעול לבדה....... סתם הגיג למחשבה רק טוב!!!

גחליליתוששש רואה,אני אפילו

לא חשבתי על הנקודה שכעת העלית אותה לגבי מריונטה
את רואה כמה חשוב לעבוד בצוות? איך מברכים היום כתיבה וחתימה טובה? אז שיהיה באמת רק טוב ותודה על הכל

למעלה