משיכות כספים

lbendror

New member
משיכות כספים

הסיפור הבא הינו אמיתי ורציתי לשאול האם קרה הדבר גם למישהו דבר דומה נגנבו מחשבוני ב 5 פעולות משיכה מסניפי בנק שונים באיזור קריות וחיפה סכום כסף לא קטן בשבילי עד כה הייתי בדיונים מול הבנק שלי "הישיר הראשון" ורציתי לשאול למי שקרה לו את אותו הדבר מה עשיתם? ואיך זה נגמר הנתון הוא שהסיפור נמשך כבר כמעט 3 חודשים יש לי תלונה במשטרה ואיך אני מוכיח שאפשר לגנוב כסף כאשר הכרטיס נמצא בארנק בלי הקוד הסודי אשמח לתשובות בעניין

תשובה

שלום רב, בעבר התפרסמו ידיעות על נוכלים שהצליחו למשוך כספים באמצעות זיוף כרטיסי בנק. אם הודעת לבנק על גניבת כרטיסך היה עליו לחסום כל אפשרות למשיכת כספים ומשלא עשה כן הוא התרשל ואחראי לכספים. אני ממליץ לך לנהל את כל הפניות לבנק בכתב ובדואר רשום ואם הבנק לא יחזיר לך הכספים - מומלץ (אם מדובר בסכום משמעותי) להעזר בשרותי עו"ד שייצג אותך מול הבנק ואף יגיש תביעה. בברכה אילן גולדנברג, עו"ד

lbendror

New member
הסיפור הוא

שכל זיוף משיכה שהיתה בחשבון נשלח בפקס לבנק הסבר שלא ידוע לי על אותה משיכה סך המשיכות שהיו 3 פעולות וכל פעם הודעתי לבנק ועד היום התשובה שהם בודקים מול מרכז הכספומטים ואחראי בטחון של בנק לאומי מתקשר אליי ושואל אותי האם אני זוכר שהוצאתי כזה סכום אז השבתי לו חזרה שבנאדם ממוצע זוכר אם הוציא מהכספומט סכום של 1000 שח לפחות הם מצידם מכחישים שזה אשמה שלי אז אמרתי להם שלא פעם אחת ולא פעמיים בשנתיים האחרונות שהמשטרה פרצה לזייפנים הביתה ומצאו כמות דיי גדולה של נתונים וגם כרטיסי פלסטיק מזוייפים והם עדיין בשלהם

למעלה