משיכה

flower1984

New member
משיכה

פשוט רע לי, דמעות זולגות מעיני, זרקתי לפני מ'ס שבועות מישהו שהייתה לי משיכה מטורפת, אבל פחדתי מזה. כי ידעתי שאני לא מצליחה לשלוט בעצמי, לידו. פחדתי מהרגשה שהוא נתן לי שהכל יותר מדי טוב ויכול להיות יפה בעולם הזה. ועכשיו אני לא מצליחה להפסיק לחשוב עליו וחושבת לעצמי אולי עשיתי טעות ופגשתי בן אדם נפלא- ואני הפסדתי אותו!

ImmortalSoul

New member
היי

אז ככה כל מה שאני רוצה לומר זה שבאהבה לא צריך להיות אגו שעור מאד חשוב שלמדתי היי רק אתמול יפה לי לא. כן זה שורף שהאגו נכנס לפעולה ודורש לא לעשות את מה שהלב רוצה .מה לעשות את שואלת הייתי אומר שניסית את האגו וראית שזה לא פועל נכון ? הגיע אז אולי הזמן לנסות את הלב ואולי להפגע אבל אולי גם לזכות במישהו שאת אוהבת.בכל אופן הדבר היחיד שצריך זה היכולת בכלל לדבר עם אותו בנאדם על הנושאים הללו דבר שאין לי במצבי שלי וכל מה שנותר לי לפחות זה (לאכול תלב) לא סתם להשלים עם המצב ולאהוב מרחוק אולי עם התקדמות כזו של צעדים מאד מאד קטנים לכיוונה אולי יום יבוא והיא תראה אותי ואולי לא אבל אני יודע שלא הערבתי אגו פה והלב שלי אולי יפגע אבל הוא גם ככה שבור אין לו יותר ממה להשבר. לפחות אני אדע שעשיתי הכל כדי לנסות .

למעלה