משיכה פיזית

boy racer

New member
לא הבנתי אותך...../images/Emo163.gif

רק ציינתי שאין לה חזון... לא אמרתי שאני לא מוכן להתפשר... זה שאני פה, ושואל, מראה לדעתי שיש לי עניין לפתור את הבעיה. והרבה רצון. השאלה אם ניתן לפתור את בעיית המשיכה, שלדעתי נגרמת בעיקר ממחסור במרכיב החזון... האם משיכה היא דבר נבנה, או דבר קבוע, שאם אין אותו כבר על ההתחלה, גם לא יהיה בעתיד. הרי לאורך הזמן, למיטב זכרוני וידיעתי, המשיכה לא רק שאינה עולה, אלא שהיא רק יורדת... אני טועה? לוותר על הקשר, או לנסות ולמצוא דברים שאליהם אני כן נמשך אליהם אצלה?

המשיכה איננה תלויית "חזון"

נכון ש"חזון" מסוים עבורך יכול להקל עליך את יצירת המשיכה אך המשיכה איננה מותנית בזה. אם אתה אוהב אותה מצא את הדרך שלך להימשך אליה, הדרך לכך היא להתרכז במה שיש ולא במה שאין שלומלום

tali682001

New member
משיכה פיזית

אנחנו זוג אני בת 37 והוא בן 46 רווקים אקדמאים, יוצאים כשבועיים. אני לא נמשכת אליו כלל למרות היותו מקסים ועדין אליי. האם יש סיכוי שאוכל להימשך אליו?

boy racer

New member
הבנתי. אבל איך?!

מה הדרך לגרום לי להמשך אליה? חשבתי שזה יהיה טבעי... אני מגיע למיטה, והיא לא מושכת אותי... אני ממש צריך להתאמץ כדי...אהמ.. לסיים... היא מצד שני, כל כך משוחררת, מסיימת 3 פעמים בפעולה אחת... מדהים! אני יודע מה יש לה, ואיזה תכונות מעולות יש לה, אבל איך אני מגייס את זה למיטה? לרגע האמת?

אילתית27

New member
תקרא את ההודעה של עידן

בהתחלה. אני חושבת שטוב שמערכת היחסים טובה אבל גם משיכה חשובה כי אם אין משיכה והקשר יהיה יותר רציני זה יהיה גורם לבגידה . בהצלחה

../images/Emo24.gifטלי

רבות נכתב על משיכה פיזית הדעות הרווחות רבות ונעות בין: אם אין משיכה אז חבל על הזמן, ועד עם הזמן וההשקעה בקשר...תבוא גם המשיכה. המשיכה הפיזית היא פונקציה של מרכיבים רבים שלחלקם (כמו פרומונים...ריח) אין אנחנו מודעים ולחלקם אנו מודעים, כמו מראה התנהגות לבוש וכו'.תמיד יש סיכוי שתמשכי לבן זוגך, לא הייתי מוותר אחרי שבועיים!!. קחי ת'זמן. עידן מיליצ'ר

boy racer

New member
שאלה נוספת, קשורה לנושא כמובן...

אני ממש מאוהב בבחורה שאני איתה כרגע, אבל לא נמשך אלייה בטירוף: הסקס פושר למדיי.. היא בהחלט נאה, עם גוף פגז, רק מה, ללא....אהמ... ציצים... זה קצת מפריע לי, מאחר ולקודמת היה הרבה יותר (75D) למבינים... חוץ מהסקס, הכול מעולה! מתקשרים מעולה, כיף להיות איתה, אותו ראש וכדו'... אם אני באמת, אבל באמת רוצה אותה, חוץ מלוותר, מה האופציות? אשמח לכיוון...

בוודאי שיש סיכוי

משיכה מיניתצ זה משהו שהרבה פעמים נוצר מאליו אך גם יכול להיוצר באופן מכוון ויזום. אם את רוצה קשר עם הבחור את יכולה ללמוד להימשך אליו, בסך הכל כשאנחנו עושים אהבה אנחנו מתחברים למיניות והאירוטיות של עצמנו באמצעות האדם האחר, ברמה העקרונית אפשר לעשות זאת עם כל אדם זה רק דורש רצון והשקעה שלומלום

qt1

New member
שלומי תוכל להרחיב בקשר לזה?->

בסך הכל כשאנחנו עושים אהבה אנחנו מתחברים למיניות והאירוטיות של עצמנו באמצעות האדם האחר תודה...

כשמלטפים אותך מה את מרגישה

את היד של האחר או את העור שלך? את מרגישה את העור שלך באמצעות המגע של האדם האחר. אני יכול לנסות להסביר לך את זה בעוד צורה, נניח שמישהו יבקש ממך שטר של 200 ש"ח אך לא יהיה לך שטר כזה כשהוא יבקש, האם תוכלי לתת לו את זה? התשובה היא "לא". כלומר את לא יכולה לתת משהו שאין לך. אותו הדבר מבחינת משיכה, את לא יכולה להימשך למישהו עם אין בך את המיניות והאירוטיות הנחוצה. זה שעם מישהו ספציפי את מצליחה רק אומר שיש לך את היכולת הזו בקרבך ואת יכולה ללמוד להפיק אותה עם כל אחד אחר. שלומלום

עוד משהו

העובדה שהאדם יכול להיות מיני ואירוטי עם עצמו מוכיחה בעצמה שמשיכה זה משהו שהוא יכול ליצור באופן יזום. שלומלום

qt1

New member
אוהו..... עד שמישהו מלטף אותי../images/Emo6.gif

וואלה נשבעת לך שלומי , אני מרגישה את היד שלו, את החספוס , את היובש , את הרוך לא את העור שלי , יש לך דוגמא אחרת? לגבי הכסף שתהיה לי בריא נשמה... אם אין לי 200 ש"ח לתת למישהו אני תמיד אבקש ממנו לתת לי כמה ימים לארגן לו ת'כסף. לגבי משיכה , אתה אומר שאדם חסר מיניות וארוטיות לא יכול להימשך לאף אחד? נראה לי שהבנתי אותך , אם אני טועה חדד נא.

בבקשה חידוד

את צודקת שאדם חסר מיניות לא יכול להימשך לאף אחד ויש אנשים כאלה שהם א-מיניים. כשמישהו מלטף אותך את מרגישה את התחושה בעור שלך שגורם חספוס היד שלו, את לא יכולה להרגיש את היד שלו. גם כשאת מלטפת מישהו או נוגעת בחפץ כלשהו את מרגישה את העור שלך ואת התחושה שאותו אדם או חפץ גורם לך. שלומלום

qt1

New member
../images/Emo63.gifאוקיי בוא נחזיר את זה לדעתך

לגבי השאלה שפתחה את השרשור כאן בעצם , האם לדעתך זה אפשרי? את דעתי שלי אכתוב אח"כ ברשותך
ליל מנוחה

למעלה