משיכה מיתדרדרת.

ELADOOSH

New member
משיכה מיתדרדרת.

שלום לכם, יש לי בעיה ואשמח אם תעזרו.. אני וחברתי נמצאים יחד כבר 4 שנים והאהבה רק מתחזקת מיום ליום,אנו אוהבים אחד את השני אהבה מטורפת,שנינו בני 21+ אבל יש לנו בעיה,הבעיה היא המשיכה המינית ביננו ששואפת לאפס. זה מטבטא בכך שאנו יכולים לא לשכב כמה חודשים וזה לא יזיז לאף אחד,מה שקורה עקב כך שאנו מסתכלים ומחפשים את זה בחוץ יותר. בעיה זו גררה כבר פרדות וחזרנו בגלל שלא יכולנו אחד בלי השניה ,נשברנו וחזרנו אך הבעיה לא נפטרה. עכשיו אנו שוב פרודים והחלטנו שזה סופי ואנחנו מרגישים שעשינו זאת בכח אבל יודעים שאי אפשר להמשיך ככה לנצח. אני ישמח לקבל תגובות ועצות שאולי יואילו לנו לעורר שוב את החשק המיני והמשיכה ביננו שתביא לחיי נצח ביחד.. תודה רבה ומחכה לתגובות..

אלדדוש../images/Emo24.gif

הסוגיה אותה אתה מעלה אכן מתסכלת. מצד אחד ידוע שלאחר 4 שנים תיתכן ירידה במשיכה , אך ניתן להבין מפנייתך שמאז הכרותכם זה המצב. (האמנם?!) אם אכן זה כך יש מספר גישות מקצועיות לכך: הראשונה, גורסת שזה מה שיש ועם זה צריך לחיות. השניה שיש מקום לעבוד על זה ..."ועם האוכל יבוא התיאבון" יש גם את הגישה המאמינה בלפנות לטפול. אישית,אני, מאמין שאם לא היתה משיכה מהתחלת הקשר.....אז אין על מה לדבר (למרות שגם כאן היו דברים מעולם). אם המשיכה ירדה , שווה לבדוק...ויש מה לעשות!!! עניתי.... עידן

ELADOOSH

New member
בהמשך לתשובתך(עידן)..

קודם כל תודה רבה לך עך התשובה ועל ההיתייחסות.. אז ככה,זה לא שלא היה לנו משיכה מההתחלה כי אם כך היה אז מההתחלה כבר שלא היה צריך לקרות כלום ביננו. המשיכה הזאת התקלקלה עם הזמן ,בוא נומר אחרי שנתיים וחצי ,זה בגלל שבפעמים הראשונות שעלינו על זה לא התייחסתי לזה ברצינות גמורה והייתי מדחיק את זה עוד ועוד ועוד,והיום זה מאוחר ואני והיא נאלצים לשלם את המחיר. תראה 4 שנים בלי לגמור פעם אחת יוצר תיסכול גמור אצל הבחורה וגם אצל הגבר באופן פסיכולוגי,כך אני חושב כי אין ציפיה מצד שי בני הזוג לאיזה הפתעה או משהו חדש או ריגוש חדש במיטה. אודה לך אם תגיב ואם תוכל להגיד לי מה כולל הטיפול המיני הזה בכלל?

../images/Emo24.gifאלדדוש!!

שני דברים: 1) כמו לחמניות היוצאות מהתנור, כך גם המשיכה (אם כי לא תמיד), מתקררת ומקבלת ת'גודל הטיבעי שלה!! 2)זה שיש אצלך ואצל זוגתך תיסכול רב הגורם לירידה בחשק זה מאוד מובן. נכון שמאוד קללהגיד לך לרדת מהאורגזמה של זוגתך...אבל יותר קל להגיד מלעשות!!. אני לא יודע אם היא יודעת להגיע ל o לבד, ואם לא זה חשוב . כמובן שאם תוכלו ביחד זה יתרום הרבה לחשק שלכם ועם הקינוח יבוא התיאבון! עניתי??!! עידן

ELADOOSH

New member
בהמשך לתשובתך(עידן)...

להגיע לבד לאורגזמה היא מגיעה,אבל אני לא רוצה כרגע לנסות לעשות את זה איתי,כי אם זה לא ילך אז הכל כבר יתקלקל לחלוטין ויכול לגרום למצב שבו פשוט לא נרצה שום מגע ולא ניתן עוד צ'נס לניסיון נוסף,אני חושב שזה צריך להיות יותר פסיכולוגי.. השאלה החשובה שלי אלייך ,אם אתה חושב שטיפול זוג יכול להיות מועיל לנו.. מחכה לתשובתך.. ושוב תודה רבה!!

../images/Emo24.gifזה כמו לשאול בנקאי...

אם כדאי להשקיע כסף בבנק!!. אין לי ספק (מתוך כל מה שכתבת עד עכשיו) שטיפול זוגי מיני יתרום ויעזור לשניכם!...יש מה לעשות !!! go for it !! עידן

למעלה