משיכה מיתדרדרת

ELADOOSH

New member
משיכה מיתדרדרת

שלום לכם, יש לי בעיה ואשמח אם תעזרו.. אני וחברתי נמצאים יחד כבר 4 שנים והאהבה רק מתחזקת מיום ליום,אנו אוהבים אחד את השני אהבה מטורפת,שנינו בני 21+ אבל יש לנו בעיה,הבעיה היא המשיכה המינית ביננו ששואפת לאפס. זה מטבטא בכך שאנו יכולים לא לשכב כמה חודשים וזה לא יזיז לאף אחד,מה שקורה עקב כך שאנו מסתכלים ומחפשים את זה בחוץ יותר. בעיה זו גררה כבר פרדות וחזרנו בגלל שלא יכולנו אחד בלי השניה ,נשברנו וחזרנו אך הבעיה לא נפטרה. עכשיו אנו שוב פרודים והחלטנו שזה סופי ואנחנו מרגישים שעשינו זאת בכח אבל יודעים שאי אפשר להמשיך ככה לנצח. אני ישמח לקבל תגובות ועצות שאולי יואילו לנו לעורר שוב את החשק המיני והמשיכה ביננו שתביא לחיי נצח ביחד.. תודה רבה ומחכה לתגובות..

אהבה מטורפת

ציינת שאתם אוהבים אחד את השני אהבה מטורפת. אני לא יודעת מהי עבורך אהבה מטורפת אבל אם היא אכן טובה לשניכם אולי נכון לטפח אותה. נסו לבדוק מה המחסומים שיוצרים כזו שונות בין הרגש שלכם אחד כלפי השני לבין המיניות. המין הוא ביטוי לעולם הרגשי והייתי בודקת מה גורם שם לכעסים אשר בונים חומה כל כך גבוהה שקשה להתקרב אחד לשני

קליק הורמונלי

אין בגופינו כלי קיבול של הורמונים אשר בהיתרוקנותו, אנו באופן יזום ממלאים אותו, ה"קליק" ההורמונלי הוא נביעה של כמה גורמים, אשר חלקם כמלים ואינם עוד שבים, אחד האלמנטים באותו ה"קליק" הוא גורם ההפתעה, הסקרנות, החדש, הבלתי צפוי, אלו אלמנטים השייכים לענף אחד, אשר מרגע שהם נעלמים, הם משפיעים, מחקרים בגרמניה הראו שה"קליק" ההורמונלי נעלם כעבור שנתיים של "ביחד" כאשר במערכות עם ילדים הוא הוא מתקיים כשנתיים נוספות, כך או כך, הטיעון כי "אוהבים מטורפים" ובהמשך גם "אין משיכה" מושך את המוח החושב לכיוונים של בעיות פיסיולוגיים, אך גם כיוונים אלו מתמוססים כאשר אתה טוען שאתם "פוזלים" כלומר- אין בעיות פיסיולוגיות. ומכאן איני יכול אלא זאת לכתוב- אהבה שאין בה פרי, קרי- "קליק הורמונאלי" היא כמו מכונית בלי מנוע, כמו מנוע בלי בנזין, זה אולי לכשעצמו "המטורף" באהבה שכזו. אנסה לנחש ולהביע תוך כך תחושותי- אין כאן אהבה, ישנה דינמיקה של "ברירת מחדל" אשר אתם ביחד כל עוד לא מצאתם תחליפים. ולפי דבריך, ורק על פיהם, מערכת שכזו היא חסרת תוחלת.

ELADOOSH

New member
בהמשך לתשובתך(המיתבונן)

שלום לך, יש לציין שלא ממש הודדת אותי אבל יש דברים שלא תמיד כייף לשמוע. אז רציתי קצת לחלוק עלייך,כאחד מבפנים. אז על האהבה שלנו אין כלל ויכוח וזהו כלל לא ברירת מחדל אנחנו אוהבים אחד את השני מאוד מאוד אבל כמו שאמרתי יש בעיה. אני דווקא שומע על המון זוגות שפוזלים לצדדים וזה לגיטימי,אז כמו שאמרת,זה באמת התחיל להעלם תוך שנתיים,אבל כנראה שהזנחנו את זה והיום זה מאוחר,לכן אנו מנסים ממש בהפיסת כוחות לא לוותר ולנסות ולצוא פתרון ולהביא אפילו ביבוא "מנוע חדש למכונית" וגם אם זה תלוי בטיפול אל אף גילנו הצעיר. אני מאמין ואפילו חייב להאמין שיש איזו שהי דרך מסוימת להציל את המצב בכל מחיר כי אנחנו לא מוכנים לוותר אחד על השני. אודה לך אם תגיב ותודה...

ידידי היקר../images/Emo24.gif

אני רוצה לעודד אותך ידידי!!!! משום מה נקבעו לנו נורמות מסוימות לזוגיות שכוללות מס' חוקים ובינהם אקט מיני( שאף את תקינותו ואיכותו קבעה החברה) ואני שואלת אותך ואת חברתך: היה לכם טוב ביחד? שניכם אוהבים? אתה באמת מאמין באהבה הזאת ובזוגיות הזאת ? למה שתהיו מושפעים מהסביבה החיצונית ? הרי בסופו של דבר רק אתה וחברתך נמצאים במיטה... עם יש לכם צורך לקיים יחסי מין פעם בחצי שנה תקיימו ,כל עוד הזוגיות שלכם פורה בכל תחום אחר למה שתבטלו אותה בגלל נורמות חברתיות שלא עונות לצרכים שלכם? אני מציעה לכם לשניכם להמשיך את הקשר ולפתח אותו... לידיעתך בזוגיות יש הרבה יותר מסקס , סקס הוא רק חלק קטן וניתן לשינוי , לפי דעתי יש בניכם משיכה מינית הבעיה שאתם צעירים מגיל צעיר ביחד ועדיין חסרי ניסיון בתחום... מציעה לכם ללמוד ביחד לפתח משיכה זאת ולהביא אותה לידי ביטוי ולא לותר לעצמכם.

צעד אחורה

קצת מוזר לי לשמוע ששני אנשים בתחילת תקופת פריחתם ובשיא אונם, לא נמשכים האחד לשני מינית. אתה טוען שהאהבה שלכם היא גדולה ועצומה, אבל חשבת פעם לבדוק ולבחון באופן אוביקטיבי מהי האהבה הזו? מדוגמה אישית אני יכול לומר לך שאהבתי בחורה אהבה עצומה והיה לי מאוד קשה להיפרד ממנה. הפרידה נבעה מכך שהאהבה הזו הייתה אהבה שנבעה מתמיכה הדדית ופרגון ותלות נפשית עמוקה!!! וזו אהבה לא כל כך בריאה, לא אחת שאני הייתי מאחל לעצמי, שכן אהבה תלותית היא אהבה הרסנית, אני לא מאמין בשני חצאים שהופכים לשלם אחד, אלא לשני שלמים שיוצרים שותפות אחת ללא כל תלות ומה שמחבר ביניהם היא בעצם האהבה, הבסיס הרחב, ההבנה האמון התמיכה ההדדית. אני כותב את כל זה כדי שתבחן את כל הנושא הזה כי זה בעצם הדבר החשוב. סקס הוא חשוב אבל לא על זה יקום ויפול דבר. אולי הנסיון של שניכם אינו מספיק בכדי לשפר ולהעצים את האינטימיות שביניכם? אולי אתם באמת צריכים להתנתק לתקופה מסוימת כדי שתארגנו את כל המחשבות לגבי הקשר הזה? אולי אתם צריכים לחוות דברים אחרים כדי שתבינו האם באמת הקשר הזה הוא הדבר האמיתי? "רק שאתה מאבד משהו, אתה מגלה את חשיבותו האמיתית". אולי אני מחזיר אותך צעד אחד אחורה מכיוון שעל פי הודעתך החלטתם כבר לגבי צעדיכם, אבל בשביל לפעמים עדיף ללכת צעד אחורה בכדי שתוכל להתקדם את יתר הצעדים ביתר בטחון. שיהיה לכם המון בהצלחה בכל אשר תשכילו לעשות.

ELADOOSH

New member
מחכה לעוד תגובות והצעות..

מה קורה אנשים, אני מחכה לעוד תגובות... תודה אלעד..

למעלה