משיכה מינית.....

משיכה מינית.....

צהריים טובים חברים! אתם מכירים את זה שלפעמים נתקעת לכם מחשבה בראש וממענת לצאת??? אז מאתמול אני מוצאת את עצמי עם דילמה מהסוג שאני לא מצליחה לפתור לבדי. (באמת שניסיתי!!) אחרי ששוחחתי עם האקס המיתולוגי בטלפון, מצאתי עצמי יושבת ונוברת בארגז אלבומי התמונות המשותפות. התבוננתי היטב בדמותו הניבטת אליי מהתמונה, ותהיתי.... זה האדם שנמשכתי אליו פיזיולוגית? מבנהו צנום ביותר, גובהו נמוך, פניו מלאות חטחטים, אפו מדורג(ואני לא מקצינה...)! לא אני לא מלכת יופי! גם לא מתיימרת להיות אחת שכזו.... אבל עכשיו ללא מעורבות ריגשית אני תוהה:כשאנחנו מאוהבים אנחנו לא שמים לב לחיצוניות????האם המשיכה המינית קשורה לרגש? אני אולי מצטיירת בעיניכם כאדם שיטחי עכשיו-אני לא כזאת-סתם מחשבה שנתקעה במוחי!

תבור.

New member
לשאלה שממאנת לצאת

פרח מניח שכוונתך ממאנת לצאת וברור למה . אם הייתי מקבל אגורה (בלבד) עבור כל דיעה שהובעה כפורומים בנושא משיכה מינית והקשר שלה לרגש הייתי מיליונר (בדולרים!!!). בטוח שאת לא שטחית מתוך שאלתך ההתאהבות והמשיכה תלויים בהמוןןןןןןןןןןן גורמים ומכאן אחר כך הספקות התהיות איך התאהבנו באלמוני ואיך נמשכנו מינית לפלמונית. הנקודה היא כשאת מנתחת אותו עכשיו זה גם תחת מעורבות רגשית (ולא כפי שאת מניחה) (מצב בו את לא מאוהבת בו עוד) וכנראה מכאן התיחסותך.

דיאבלו

New member
מה שנכון נכון

לא סתם אומרים שאהבה עיוורת היא גם חירשת ולפעמים גם אילמת!!!! ועכשיו קצת הומור..... גם לי הולך לא מעט עם בחורות והרי כולם זוכרים איך אני נראה למי ששכח (דינה.מיט!!!) הנה שוב תמונה שלי

ממענת+ממאנת=פשוט לא יוצאת מראשי../images/Emo8.gif

לכל אחד/ת מאיתנו יש אמות מידה מסוימות של "איך היא/הוא צריך/כה להיראות?" לא? אני לא מדברת על אידיאלים-כי מהם כבר מזמן אמרתי נואש. הכוונה, ואני מדברת רק על משיכה מינית פרופר-אנחנו נמשכים לסוג מסויים של מראה. ישנם מעדיפים את המראה הבלונדיני עם העיניים הבהירות ישנם המעדיפים את המראה השחום המסוקס ישנם המעדיפים את המראה האקזוטי.... וקצר הדף מלהכיל... כשאני מנסה לשחזר(מאתמול)מה היה בו שכל כך נמשכתי? אני לא מוצאת תשובה... אני מנותקת ריגשית החשיבה שלי נקיה ממעורבות הלב.. האם האהבה דאז סימאה את עיניי בצורה שכזאת? אני תוהה-אם הייתי רואה אותו היום מתהלך ברחוב(מבלי להכירו)הייתי מסובבת את ראשי אחריו? נ.ב דיאבלו-אתה פנוי??? התמונה שלך משהו-משהו

דיאבלו

New member
כן כן כן כן כן כן כן כן אני פנוי..

ושוב התמונה ההורסת שלי גוררת אותי לכל מיני צרות שבהן רודפות אחרי בחורות ברחוב.......... אמ........זו פנטזיה או מציאות....אממ... לאמ´שנה פחחחחחחחחח

מייקי69

New member
בואי ננתח לרגע

את התגובה שלך לתמונה המפגרת של דיאבולו (לא להיעלב די, לדעתי יצאת יותר טוב בתמונה של הטראק בהימלייה. תסרוק אותה כבר !!!).... מה חשבת כשראית אותו? נדלקת? ומה זכרת? זכרת את חדות לשונו? את הראש הטוב שלו? מה הוא חושב על נשים? הטמפרמנט? חוש ההומור? זה למה בליינד דייט לא ממש עובד. אין את ה"רקע" לפרצוף 2X2 שממול. הנשמה עושה לנו את זה הרבה פעמים. הראש הטוב. ההקשבה. הפיד-באק מהצד השני. לדוגמא אני? - מי שמאוהב בי - ישר אני נופלת עליו. כמו שק תפוחי אדמה. ואם המישהו גם לא נבהל מהבעיטות שלי - בכלל אני מתחרפנת בעמידה. חוץ מזה יש את ה -.... ריח.... יאאאאאאאא, מה שהריח יכול לעשות. ומגע הגוף.... והחום והנחמה.... אני מה זה מתפלאת עלייך.... יושבת מול תמונה - כולה נייר יושבת עם תחושת האקסיות המשכרת (ומשקרת) וחושבת - וואללה, איזה מפגרת.... את יודעת מה? אני, כל פעם מסתכלת אחורה, שנה, שנתיים - מרגישה כאילו הייתי מה זה ילדה דפוקה. וזה מצחיק אותי מחץ. מפגרת מפגרת - ככה אני אומרת לעצמי. את יודעת איך האמא של דבי היתה קוראת לזה? חכמה במדרגות !!!! זהו. אז החכמולוגית הולכת לעבוד, לפני שיזרקו אות לתוך מלתעות הסטטיסטיקה.....

חכמולוגית במעלית!

בואי שניה כן, כן עוד יותר קרוב ותסבירי לי בשקט בבקשה כי לא הבנתי כלום: א - מה הקשר לאמא של פסי ?(בלי הורים) ב - למה את מפגרת? ג - מה בכלל רצית להגיד? דינה - לומבינה...

מייקי69

New member
אני רציתי להגיד????

דינה, מאז שהפסיקו לשלם לך, אנ´לא אומרת כלום בחיי המלפפונים. תשאלי אם אמרתי פה פעם משהו למישהו.... כבר שנים שאני שותקת..... אז מה רצית לדעת בדיוק????

דיאבלו

New member
הלו הלו מי מ´פגר????

אני שולח עלייך עכשיו את אבא ש´לי חכי חכי.....

אש לי

New member
צחוק הגורל../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יושב האקס שלך עם החבר שלו שותים בירה יחד מדליק סיגריה ואומר לחברו: איזה קטע אתה יודע? אני תוהה מה מצאתי בה אני מסתכל בתמונות ולא מבין.
אני מסתכלת בבעל החתיך שלי גבוה מרשים נאה מטריף ולא מבינה מה מת בתוכי כלפיו. וזה כבר לא מצחיק!

מייקי69

New member
אש לי - ליבי ליבי........

כמעט אני מציעה לו ניחומים.... כמעט...... אבל מפחדת ממך
האמת... זה נורא כשמשהו מת.... נורא ואיום..... אולי אפשר להעיר? - להחיות? - משהו?.... אולי?????

../images/Emo117.gifלי......

כשהייתי במערכת הזוגית אהבתי אותו אהבה גדולה.... התהייה שבאה כעת אינה באה מהאמוציות הרגשיות שלי-מהן התנתקתי העלתי את הנושא כעניין:משיכה מינית=עניין פיזולוגי ואכן יכול להיות שהוא יושב עם חברו ותוהה את אותו הדבר בדיוק(למרות שאני בספק-אני עדיין מחוזרת על ידו)... ולגבי אישך-תנברי טוב פנימה ותבדקי ומהר האם ניתן להחיות..... אני מכירה אנשים שמתו מוות קליני וחזרו לחיים-אזי האהבה....

אש לי

New member
פרח גן עדן ומייקי המתוקות

וואווו תודה על האיכפתיות אבל גם האחר תקופה מאוד מאוד ארוכה מבלבל יו....כמה שזה קשה! מיליון תודה לכם על תגובה איכפתית מחממת.

אני מ-א-ו-ה-ב-ת ../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo36.gif../images/Emo67.gif

די, יקירי, התגעגעתי לזיו פניך פחחחחחחחחחח.... ועכשיו לעיניין: כשאנחנו אוהבים מישהו, ואפילו מחבבים (ידידים וכו´) אנחנו פחות מחשיבים את צורתו החיצונית, ומתייחסים לככל האדם לאופי שלו, לתכונות שלו וכו´. זה טבעי. וכשמתנתק הרגש אז פתאום שמים לב שהוא נורא נמוך, נורא שמן, רזה מידי, וכו´ כל מיני דברים כאלה... מצד שני, בוירטואליה נורא קל "להתאהב" כי לא רואים את הצורה החיצונית... ותחשבו על זה דינה. הולכת לאפות

דיאבלו

New member
ואי רוצה אוזן המן וירטואלית!!!!

תאפי גם לי משהו!!!! בואי ואגלה לך סוד.....אבל בייני לבינך... אל תספרי לאף אחד פה שלא יצחקו עלי.... אתמול בערב נחה עלי רוח הבישול וגם ידידה שלי נחה אצלי אבל זה לא קשור
בכל מקרה, פתחתי את תוכנת המתכונים שלי לשעת חירום (זו תוכנה שיש בה איזה 700 מתכונים ומתי שבא לי, אני מתחיל לבשל) בכל מקרה, הכנתי בצק לפי המתכון, דחפתי לתוכו ים של צימוקים ושקדים ,לפי המתכון. כמו שאת רואה אותי בדמיונך, אני עם סינר גדול כזה, אפוף בקמח לחלוטין, הכלבה שלי לרגלי, מתעטשת כל גרע מהקמח שיורד עליה, קלעתי צמות מהבצק, והידקתי טוב טוב בקצה, ברור שלפי המתכון. כמו שאת מנחשת, הכנתי חלות מתוקות!!!!!!!!!!1 פחחחחחחחחחחחחחחחחח אני, עם הידיים שמאליות שלי הכנתי חלות מתוקות..... ולא רק זה, אלה שגם יצא טעים!!!!! עכשיו אני מוכן לקראת אזני המן אבל כמו שאני מכיר את עצמי, מתי שיהיה לי שוב חשק לאפות,זה יהיה לקראת פסח!!!! אפשר להכיו אולי מצות המן???? זה כמו אזני המן, אבל דקות כאלה עם המון חורים ובפנים אפשר לשים חרוסת!!!! אני חייב לנסות די<ברמן>

דיאבלו

New member
תמיד מוזמנת לבוא לאכול

הכנתי כ 8 חלות אחת נגמרה באותו היום 2 העפתי להורים שיתגאו בי פחחחחחחחחחחחחחח לפי חישוב מהיר נשארו בערך 5 די.

מיקי בל

New member
היה היה

פעם, לפני הרבה שנים הכרתי בחור באופן תמים נמוך למדי הוא היה ובכלל חסר חן לי נראה אבל השיחה קלחה הבחור ידע לדבר בכלל לא רע לספר פה ושם בדיחה וגם להתפלסף בחינניות רבה וככה מצאתי לי ידיד לעת צרה חלפו עברו הימים בחברתו היה לי ממש נעים פתאום הצפרדע בעיני הפך נסיך וככה בהדרגה הקשר המשיך ומה אומר השיר העקום הזה אתם שואלים? גם קוף קטן יכול להראות פתאום מהמם ומדהים כי כשמישהו מצליח אותי להקסים גם אם קודם רציתי ש"נשאר רק ידידים" פתאום בטירוף מסירים בגדים ורצים לעשות דברים מענגים ו...עד כאן להיום ילדים!
מקווה שאת המוח שלכם לא הספקתי יותר מידי לבלבל מיקי בל

הלו! פלטה!

יא שטוחה אחת! אופס. שיטחית
צאי מזה! את לא! אני התאהבתי בדברים האחרים.. בהליכה (!), במבט, בטוסיק, במשהו שעטף אותו (תהרגי אותי אם אני זוכרת מה..) מראה? לא משהו. היו חתיכים ממנו בעבר ובהווה
ובכל זאת - אני עדיין אוהבת את האיש. ואת הטוסיק. ואת ההליכה. ואת המבט ההוא שמצליח לצאת מידי פעם. הדבר היחידי שעוטף אותו בימים אלה זה אני והילדים - אבל גם זה משהו לאהוב, לא?
אז מה? אם הייתי במצב שלך בטח הייתי שוכחת את כל הדברים, מסתכלת בתמונה ורואה רק את הנוחרה הזה שתקוע לו באמצע הפנים

למעלה