משיכה מינית

V i n a

New member
אבל עד עכשיו

היא כן הצליחה להימשך אליו למרות שהיה שמן מלכתחילה.. אז אולי בכל זאת המשיכה לא מתבססת רק על המראה.
אבל כשהוא מודיע לה שהאוכל הוא חלק חשוב בחיים שלו (משמע - אני מתכוון להמשיך לבלוס במקביל לחדר כושר) - נוצרת בעיה.
ובינינו - הם בסך הכל 3 חודשים יחד, זה לא מספיק זמן כדי לפתח אהבה שלא תלויה בדבר, או משיכה עיוורת..

מצד שני אתה אומר שהיא יכולה לרמוז לו "בעדינות" שהוא צריך להשתלט על הבודילישס שהוא מטפח..
נו באמת, הרי אם היא תגיד משהו בסגנון "ממי אולי נצא להליכות יחד?", הוא יבין שמדובר בשומניו שמפריעים לה בצורה זו או אחרת.
אז למה להמתיק את הגלולה אם אפשר להעלות דברים על השולחן בצורה עדינה כמו שהציע סטנגה?
הוא לא אמר לה לשאול אותו באיזה חודש הוא ואם זה בן או בת, הוא בסך הכל הציע שידברו על הנושא עכשיו, כדי לראות אם יש אפשרות
שהוא יגלה רצון להיפטר מהחזיות.. ובינינו - גם בשבילו זה יהיה בריא יותר. (אמא תרזה יצאה לרגע).

אייבורי

New member
נכון אבל הפוך

היא לא נמשכה אליו מלכתחילה
התעלמה מזה באמצע
ועכשיו שוב זה צץ.

בעניין לרמוז בעדינות, לפעמים זה נחמד שהבן זוג עדין איתך.
[אני תמיד טוען שהגבר צריך להיות ביזון הרים והאישה עדינה וטובת לב]

אייבורי

New member

niva99

New member
שלום שלום לך

"אדם רואה מהירהורי ליבו"

אבל אם מחוברת לאנקונדה שתיארת גם אישיות מלבבת יצאת מרווחת...

מסכימה איתך

ולכן, כמו שאמרתי, איני נמצאת כבר שבע שנים עם בן זוגי משום שהוא דוגמן.

מצד שני, לא יכולתי להיות עם מישהו שאיני נמשכת אליו כלל. כלומר- שהוא דוחה אותי לחלוטין מבחינה חיצונית.

וכדי לקיים מערכת יחסים שתימשך יותר משבוע, רצוי שיהיו לנו גם נושאי שיחה משותפים. ולא פחות חשוב למשיכה: שיהיה טוב במיטה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
לא תמיד ניתן לרבע את המעגל (תרתי משמע)

ואם את רואה שאת לא נשמכת אליו,
ואת רואה שעניין ההשמנה הוא מגמה מתמשכת שבוודאי רק תחריף (כי אם אחרי 3 חודשים בלבד הוא כבר משמין, אז הכיוון ברור לגמרי)

אז עליך להבין שזה לא הולך להיפתר. גם זה שאת אוהבת אותו כל כך לא יעזור כאן בהכלל. נהפוך הוא. זה מה שהולך להפוך את חייך לסיוט מתמשך.

לכן הפיתרון הבריא והנכון הוא לחתוך עכשיו, למרות האהבה, מתוך הבנה שכל שהקשר מתמשך, האהבה גדלה ואיתה גדל גם הסבל שלך.

החלופות הלא מומלצות הן:
- להישאר מתוסכלת בנסיונות שווא להרזות אותו
- להיות א-מינית (במצב כזה רצוי ללמוד קבלה - זה מאוד עוזר)
- להיות שרמוטה (זה בהחלט לגימטימי בעיניי, גם אם זה לא ממש מומלץ)

בקיצור: או עקירה כירורגית עכשיו, או חיים של סבל מתמשך.

זו כמובן רק דעתי.

נוסעת27

New member
אענה לך בתור אחת עם בעיה דומה

רק מהכיוון ההפוך. אני מלאה בעצמי, וברור לי שזה לא בגדר ה"נורמה" והרזון מכתיב את היופי. הייתי רוצה מאוד למצוא מישהו שיאהב אותי כמו שאני ללא קשר למשקל (וזה בהחלט קרה לא מעט בחיי), אבל מודעת היטב שזה לא תמיד המצב. יש גברים שזה מאוד לא ימשוך אותם, יש כאלו שיוכלו להתעלם/לא יפריע להם, ויש שיימשכו לזה. הייתי מאוד מקווה למצוא מישהו שזה פשוט לא מטריד אותו לכאן או לכאן (הרי משקל זה נתון משתנה) אבל אלו האנשים המעטים במשוואה והרוב מתחלקים לנדחים או נמשכים לזה, את משתייכת לנדחים. את לא יכולה לשנות את זה, לא משנה כמה תנסי, ואני מבינה אותך לחלוטין. לדעתי, את לא יכולה לשנות אותו. משקל זה מאבק תמידי אצל אלו שנוטים להשמנה, ואחד הדברים שהם הכי זקוקים לו בבן הזוג הוא קבלה מוחלטת (גם הרזים זקוקים לכך לא? :) ) וכל החיים יהיו מאבק, גם אם ירזה עכשיו יהיו תקופות שישמין שוב, זה מאבק בלתי נגמר. אם את לא מסוגלת לקבל אותו כמו שהוא את חייבת להיפרד. חבל על כאב הלב של שניכם.

למעלה