משיכה מינית נשית.

משיכה מינית נשית.

שאלה ----- גברים, כשהם רואים בחורה חתיכה, הם מרגישים את המשיכה המינית בצורה של: "יו איך בא לי לשים את הזין שלי בכוס שלה". היינו, הסיטואציה שמרוצצת באופן מיידי בראש הגברי היא של כמכחול בשפופרת (איבר באיבר, ההנאה שבמפגש) השאלה שלי היא, כשאשה רואה גבר והיא חשה "משיכה מינית", איזו סיטואציה רצה לה בראש? מה נמשך למה? מה הציור שלה המצב? ועוד, גבר, מרגיש את המשיכה בקצה של הזין המזדקר. ואשה היכן? בוודאי, שהעניין סובייקטיבי הן לנשים והן לגברים, אנא חווי דעתך והתנסותך האישית.

amazone

New member
כמו שאמרת - באמת שונה

הזכר ממקד את האנרגיה המינית שלו בפין, באקט הפיזי של ההנאה עד האורגזמה. השיא מבחינתו היא החדירה. לעומת זאת, רוב הבנות לא גומרות מחדירה, למרות ההנאה הקיימת. עצם העובדה שמוקד ההנאה של הנשים הוא יותר פנימי והשיא שלו מוגדר בכל כך הרבה אופנים וגרסאות, אי אפשר למקד משיכה מינית נשית ולהגיד - זהו! יש רק אחד וזה כאן! זה אמור להיות שילוב של הרבה דברים

סיון 1 23

New member
"גרררררר הייתי רוצה שהוא יעשה אותי"

"איך הייתי קרוצה להתנשק איתו." "גאד, שיעשה אותי."

התחת ! ! !

הכי מושך אותי מינית בגברים זה התחת שלהם! ויש כאלה שהגוף הצבע עור (מבנה גוף)!

sidharta

New member
תלוי במצב רוח, באשה, ובמושא...:)

זה תלוי מאיפה זה בא. אם זה בא ממקום קצת יותר רגשי (דהיינו, היא גם קצת מאוהבת בו...) אז הפנטזיות יהיו בעלות אופי יותר רגשי, ויתמקדו יותר בנשיקות, בטיזינג, במגע חלקי וכו'... במקרה הזה יהיה שילוב של תחושות "רגשיות" (כביכול, גם תחושות רגשיות הן דבר גופני ברובו, בסופו של דבר)-כמו תחושות של אופוריה וחמימות-וגופניות, פעימות לב מהירות, צמרמורת נעימה בגוף,הסמקה, הזדקרות של הפטמות ו...לחלוחית
אם זה בא ממשיכה מינית נטו- הפנטזיות יהיו יותר נועזות וישירות...והתגובות הגופניות יהיו הרבה יותר פשוטות- הזדקרות של הפטמות, חום גוף גבוה יותר, הסמקה, מן גודש כזה בכוס, ורטיבות...
אלו התחושות שאני מכירה, הן כמובן יכולות להיות שונות מאשה לאשה... יכול להיות שהתחושות גם שונות אם מדובר במשיכה סטרייטית או לסבית

למעלה