קש, קשה איתך היום ...
ד דה סטילטו ליידי New member 7/4/06 #27 ידיים גבריות זה דבר מאד מושך../images/Emo99.gif <אחחחחח....וורידים>
B BodyCount40 New member 7/4/06 #28 כן, בתקופה הטובה (כשהתאמנתי) זה באמת מה שהיה כנראה שבגלל זה זה נאמר ... אבל עדיין זה לא מובן לי אישית אם זה מה שעושה לכן טוב ומדליק את חלקכן - מי אני שאקום כנגד זה
כן, בתקופה הטובה (כשהתאמנתי) זה באמת מה שהיה כנראה שבגלל זה זה נאמר ... אבל עדיין זה לא מובן לי אישית אם זה מה שעושה לכן טוב ומדליק את חלקכן - מי אני שאקום כנגד זה
ד דה סטילטו ליידי New member 7/4/06 #29 יאפ, כל אחד ומה שמושך אותו ידיים של גיטריסטים ( לא מנופחות מדיי במכון כושר ) עם וורידים בולטים - זאת אחת מהסטיות שלי < ויש דברים שגברים נדלקים מהם אצל נשים שאני לא מבינה - אבל כמו שאמרת - מי אני שאקום נגד? הגיוון הזה מבורך בעיניי בכל אופן >
יאפ, כל אחד ומה שמושך אותו ידיים של גיטריסטים ( לא מנופחות מדיי במכון כושר ) עם וורידים בולטים - זאת אחת מהסטיות שלי < ויש דברים שגברים נדלקים מהם אצל נשים שאני לא מבינה - אבל כמו שאמרת - מי אני שאקום נגד? הגיוון הזה מבורך בעיניי בכל אופן >
N november76 New member 9/4/06 #30 גם לי יש משיכה לידיים אוהבת ידיים גדולות, לא חלקות, גבריות. מתארת לעצמי מה הן יכולות לעשות לאברים שלי...
גם לי יש משיכה לידיים אוהבת ידיים גדולות, לא חלקות, גבריות. מתארת לעצמי מה הן יכולות לעשות לאברים שלי...
ג גינס ביאנקו New member 9/4/06 #31 בנות... למה שלא תשרשרו קצת תמונות של הידיים שלכן... שמי שאוהב את זה יוכל להנות???