משיכה ל ``ידיים``

משיכה ל ``ידיים``

האם יש כאן מישהו שידיים של בחורה עושות לו את זה...? האם יש פה מישהו שאוהב ללטף,ליגוע,ללקק ולמצוץ ידיים ואצבעות של בנות? והאם יש פה מישהי שנתקלה פעם בגבר שאהב ללקק ולמצוץ לה ת`ידיים? ולמה אני שואל.... כי אני לא נמשך במיל` לבנות שאין להן ידיים נשיות ואצבעות דקות ארוכות ועדינות... ואפי` אם הבחורה תהיה יפיפיה אבל בלי הידיים שאני אוהב... זה פשוט לא ילך. ומשום מה,ניראה לי שאני חריג בקטע.. ולא פגשתי עוד גבר שנמשך לידיים של בנות... וגם לא זכור לי שראיתי אי פעם שרשור על הנושא.. האם כל זה אומר שאני חריג? אשמח לתגובותיכם/ן

Fenris

New member
ידיים נשיות וציפורניים מטופחות

זה אחד הדברים הראשונים שאני מחפש אצל אישה. אבל אני לא יכול להגיד שזה פטיש - אין לי את הקטע הזה של ללקק ולמצוץ את הידיים (לא בצורה אובססיבית ומוגזמת בכל אופן - רק פה ושם, כשזה מתבקש).

כן... מכירה...

היי... יש לי סוג של ידיד... שהקטע שלו וההנאה זה לראות אותי מלקקת, מוצצת לעצמי את האצבעות (של הידיים כמובן) או יותר מזה הוא ממש אבל ממש מתגרה בללק לי את האצבעות או למצוץ נראה לי שזה סוג של פטיש... הוא ממש מבקש את זה כול פעם ותמיד אבל תמיד שם לב לכפות הידיים... וברור שהן אסטטיות מאוד (לא פעם החמיאו לי עליהן) רזות, ארוכות והכי הכי חשוב... ציפורניים מטופחות..(לא לא ארוכות של פרחה) שזה ממש עושה את העבודה... אלינור

חופ שיה

New member
לחלוטין מדליק

אני זוכרת איך פעם אחת הוא בספונטניות החל למצוץ לי את האצבעות אחת אחת , הוא כל כך נדלק מזה שזה הדליק אותי גם ברמות מטורפות. (טוב נו הוא גם היה שווה בטירוף:) ועשה לי את זה ביג טיים) גם אני אוהבת שדוחפים לי אצבעות לפה, הכי מדליק אותי זה הסגנון האגרסיבי וכשזה קורה בלהט הענינים - בזיון עצמו.

אתה לא לבד ../images/Emo13.gif

לא פעם הנושא עלה פה. שמעתי על 'שרוטים' כמוך בנושא. בדיוק השבוע חברה סיפרה לי על קטע מטורף שהיה לה עם מישהו כזה..
ידיים יפות ומטופחות, גורמות אפילו לי להסתכל.. למרות שאישית אין לי כאלה

cfnm boy

New member
גם אצלי זה לא פטיש

אבל אני בהחלט אוהב כפות ידיים יפות אצל אישה ונהנה בעיקר ללטף ולגעת.

BodyCount40

New member
אני דווקא שמעתי על הדבר ההפוך

שבנות נמשכו ולא פעם לכפות הידיים שלי ... קטע הזוי לחלוטין שלא הבנתי ממש אף פעם אבל שיהיה להן בכיף

למעלה