משיהו מכיר להקה בשם violent femme? אם כן, אפשר לספר לי עליהם קצת? וגם - איזה דיסקים מומלצים במיוחד?
א אילתושי New member 13/6/02 #1 משיהו מכיר להקה בשם violent femme? אם כן, אפשר לספר לי עליהם קצת? וגם - איזה דיסקים מומלצים במיוחד?
M moonlight princess New member 13/6/02 #2 זה violent femmes אם אני לא טועה מצטערת, חיפשתי במומה ואין שם כלום עליהם אני רק יודעת שיש להם אחלה שיר בשם Add it up שעשו לו חידוש בסרט "מציאות נושכת"... וזהו בערך.
זה violent femmes אם אני לא טועה מצטערת, חיפשתי במומה ואין שם כלום עליהם אני רק יודעת שיש להם אחלה שיר בשם Add it up שעשו לו חידוש בסרט "מציאות נושכת"... וזהו בערך.
R rattlehead New member 14/6/02 #4 אוי. איזה יופי יש לי 2 אלבומים שלהם. הם ממש ממש נחמדים למי שאוהב את סגנון ה70 שהביא לנו את הדלתות וקטיפה מחתרתית (טוב.. הייתי חייב כשגיע לביתי הקט אני אכתוב קצת יותר מידע ושירים מומלצים.
אוי. איזה יופי יש לי 2 אלבומים שלהם. הם ממש ממש נחמדים למי שאוהב את סגנון ה70 שהביא לנו את הדלתות וקטיפה מחתרתית (טוב.. הייתי חייב כשגיע לביתי הקט אני אכתוב קצת יותר מידע ושירים מומלצים.
א אילתושי New member 16/6/02 #6 עוד שאלה שוב "מישהו מכיר" - להקה שקוראים לה משהו עם motorcycle club - ראיתי שיר שלהם באמטיוי2 ודי אהבתי. אגב, אני עוד מחכה לתשובה בקשר לviolent femmes...
עוד שאלה שוב "מישהו מכיר" - להקה שקוראים לה משהו עם motorcycle club - ראיתי שיר שלהם באמטיוי2 ודי אהבתי. אגב, אני עוד מחכה לתשובה בקשר לviolent femmes...
A a white swan New member 16/6/02 #7 אני ראיתי וגם אהבתי אמרתי לעצמי שאוריד שירים שלהם ושכחתי תודה על הרימיינדר.....
פ פשוט אין לי שם New member 16/6/02 #8 אתה אוהב את הסגנון של שנות ה:70? קצת מוזר תתחיל להיות ב-ע-י-נ-י-נ-י-ם. תשמע רק אל תתחיל לאוהב לי את שלמה ארצי כי למען האנושות ל-א-!!!
אתה אוהב את הסגנון של שנות ה:70? קצת מוזר תתחיל להיות ב-ע-י-נ-י-נ-י-ם. תשמע רק אל תתחיל לאוהב לי את שלמה ארצי כי למען האנושות ל-א-!!!
ח חולוני New member 21/6/02 #10 השם המלא שלהם זה.. Black Rebel Motorcycle Club או בקיצור - B.R.M.C והאמת שהם כבר די ותיקים, האלבום שלהם יצא כבר לפני שנה..
השם המלא שלהם זה.. Black Rebel Motorcycle Club או בקיצור - B.R.M.C והאמת שהם כבר די ותיקים, האלבום שלהם יצא כבר לפני שנה..