משיב הרוח. יש למישהו רעיון למשמעות הטקסט בשיר הזה? על מה לדעתכם השיר מדבר?
S shoham95 New member 26/9/10 #1 משיב הרוח. יש למישהו רעיון למשמעות הטקסט בשיר הזה? על מה לדעתכם השיר מדבר?
כ כל בוקר קצת New member 26/9/10 #2 דומני שכבר שאלו פה לא פעם ואני אענה שוב ( ) - מבחינתי זה אחד השירים שפשוט עושים את העבודה גם בלי שאבין בכ-לל על מה הם מדברים. אגב, הטקסט במקור קצת שונה מהגרסא שאביתר שר. זה לא עוזר להבין אותו
דומני שכבר שאלו פה לא פעם ואני אענה שוב ( ) - מבחינתי זה אחד השירים שפשוט עושים את העבודה גם בלי שאבין בכ-לל על מה הם מדברים. אגב, הטקסט במקור קצת שונה מהגרסא שאביתר שר. זה לא עוזר להבין אותו
כ כל בוקר קצת New member 27/9/10 #4 השינויים לא כ"כ משמעותיים, כאמור אין לי כוח להעתיק את הכל השיר - הבית הראשון אותו הדבר, בבית השני: "הבור" במקום "בור" כמו שאביתר שר, "אפשר שם לראות" ולא "אפשר לראות". בבית השלישי: "בבוקר אוספת מים שלמים" ולא "בבוקר מים שלמים".
השינויים לא כ"כ משמעותיים, כאמור אין לי כוח להעתיק את הכל השיר - הבית הראשון אותו הדבר, בבית השני: "הבור" במקום "בור" כמו שאביתר שר, "אפשר שם לראות" ולא "אפשר לראות". בבית השלישי: "בבוקר אוספת מים שלמים" ולא "בבוקר מים שלמים".