משטרת ישראל ????

ELIELI22

New member
משטרת ישראל ????

שלום, בלילה שבין חמישי לשישי ככל הנראה בשעה 4:00 לפנות בוקר עברו גנבים ברחוב שלי (אציין רק שאני גר בנתניה) . הגנבים פרצו לכ-5 מכוניות שאני יודע באין מפריע . (יכול להיות שליותר מכוניות). ברחוב שלי לא עברה נידת אולי חצי שנה והן ממעטות להכנס לשכונה בכלל .(פחדנים אני שואל??) החלטתי בתור אזרח הגון וישר להתלונן במשטרה . חשבתי לתומי שאם אתקשר הם יגיעו ויבדקו מה קרה ברחוב אך .. למרבה הפלא הם דרשו שאגיע לתחנת המשטרה לדווח תלונה . שאלתי מה עם טביעות אצבעות הם אמרו תגיע לכאן קודם . הייתי צריך להגיע עם רכב עם חלון שבור לתחנת המשטרה . מיותר לציין שאין חניה קרובה לתחנת המשטרה (שלא נדבר על שמורה לרכבים במצב של הרכב שלי, רכב פרוץ ) . הגעתי לתחנה נאלצתי לחכות בתור .. בירוקרטיה ישראלית. כששאלו אותי עם נגנב משהו אמרתי שלא משום שלא בדקתי. (כי חשבתי שעוד יבדקו תביעות אצבעות). השוטרת שאלה אותי למה אני מגיש תלונה . זה נראה לה תמוהה כדי להבהיר את עצמה היא עוד אמרה הביטוח אינו דורש תלונה במשטרה . (תסבירו לי אתם!!) . כשאמרתי לה שאני רוצה שהמשטרה תדע מה קורה ושאולי יעשו משהו, היא לא הבינה על מה אני מדבר . עוד אמרתי לה שזה בושה שישנם אזרחים רבים שלא באים להתלונן כי המשטרה אינה מגיבה היא לא התרגשה ממש. מאוחר יותר לפני שיצאתי שאלתי מה עם תביעות אצבעות .. אז שוטרת אחרת אמרה אם נצטרך אותם נקרא לך . (מה תביעות אצבעות מחזיקות שנים??) . ומה לי בתור אזרח שכל יום שישי הלך לו נותר לעשות? (שלא נדבר על כך שגם יום ראשון ילך ועברינים ימשיכו לשרוץ חופשי) . אני רק זוכר שהייתי בן 19 והייתי נהג למופת (חייל קרבי בחופשת שבת) . נהגתי לפי כל חוקי התנועה עצר אותי שוטר ונתן לי דוח כי לא היו לי רשיונות רכב אין גם צורך לציין שהוא גם שיקר לי במצח נחושה) . אז משטרת ישראל אני שואל את עצמי מי אתם , מה אתם ??? אתם אמורים לשמור עליי ??? יש לי חברים חמושים חוקית , ואני בחור די חזק ומומחה באומנויות לחימה . אני אמור לקחת חוק לידים ??? אם יתקפו את בני משפחתי אני יודע שאתם א תהיו שם . כשאני הייתי בצבא על כל מישהו שהיה משתין בנקודה לא ברורה היינו מגיעים .. ולא היה לנו טויוטות ומזדות וכבישים מהירים אז מי אתם שוב ? אין לכם כח .. התגובה מופנית לגברת מרים פיירברג שהיא ראש העיר וגם למפקד משטרת נתניה . ואם זה יגיע אליכם איכשהו אני רוצה לראות אם בכלל אכפת לכם . תגובה זו תפורסם במספר מקומות . שבת שלום .

shy-1

New member
איני יודע אם זה ירגיע אותך(סתאאאם),

אך כך זה בכל הארץ ! יתר על כן, אם גם נרצח מישהו, יתכן והם יגיעו באיחור והמענין שבמקרה זונות מכוני עיסוי או סלבריטי, הם תמיד באים בכמויות, משהו כמו 5 ניידות וטנדרי בולשת וכ 40 שוטרים, בשעה שמספיקים 3 שוטרים. אין לי כוח למנות את הסיבות לכך כרגע. אבל זו ארצנו ולפעמים נראה לי שהערבים עליהם צחקנו שנים, מתחילים להתקדם מאיתנו. וחבל.

ELIELI22

New member
מישהו צריך להפסיק לשלם להם

היה בmsn קטע שביקשו שנעקוב אחרי נידות שעושות עבירות תנועה . אתה יודע כמה עברות ראיתי ביום . ראיתי שוטר בודד (הווה אומר לא בתפקיד ) מבצע חיתוכים אקרובטיים בצומת גלילות לך תבין הא ?? צריכים להעיף את כל הפחדנים שחושבים שמשטרה זו עבודה משרדית , ולהחליף אותם בלוחמים מצנחנים, גולני, נחל, גבעתי וחרמש. אז תהיה משטרה איכותית , לא זקנה עצלה ופחדנית .

E 1 2 3

New member
מישהו צריך להפסיק לשלם להם

אלי, במסגרת קורס קצינים שנה שעברה הייתי מסופח למשטרה למשך שבוע. לידיעתך כולם שם יוצאי מג"ב וגולני, אין קשר בין עברם הקרבי לחפשנות ששוררת במשטרה. המשטרה פשוט קולטת לשורותיה אנשים מבלי לבחון את עברם ומבלי לבדוק מי הם באמת. כמה דוגמאות למה שראיתי באותו שבוע לפני שנה: שתי ניידות עושות "פתיחות" בתוך העיר תוך כדי הפעלת סירנות וצ'קלקות, שוטרים מחנים את הניידות שלהם מחוץ לתחנת משטרה כשבתא מטען יש להם שני רובי מיקרו גליל וציוד לאכיפת חוק (וסטים משטרתיים, ערכת מחסומים וכו'), חלוקת דוחו"ת כדי לעמוד במכסות בלי שום השקעה בבדיקת רכבים חשודים באמת ועוד. כמובן שראיתי גם כמה שוטרים שעשו את עבודתם בצורה מצויינת אבל זה אמור להיות מובן מאליו שהם מבצעים את המוטל עליהם ולכן זה לא מפצה על כל השחיתויות והבזיון שראיתי שם.

ELIELI22

New member
תודה על תגובתך ..

אני שמח שאנו מגלים פה עוד ועוד . לפי דעתי יש צורך להקים ועדת חקירה ממשלתית שתבדוק את תפקודה של המשטרה . אני לא חושב שיש פה אדם אחד במדינה שחושב שתפקוד המשטרה תקין . צריך לעקור מהשורש תופעות של עברינות משטרתית . אני מקווה שההד התיקשורתי שיצרנו כאן , יתן תוקף לתגובה נאותה מגורמים מוסמכים . השחיתות באירגונים הממשלתיים תהרוס את המדינה מבפנים . לא נצטרך טרור אנו נפגע בעצמינו אם נמשיך כך . יום טוב .

virus2

New member
הם יקראו לך לתת טביעת אצבעות

על הטרדת המשטרה. המשטרה היא יחידה שתפקידה לאסוף תלונות, לתייקן, למיינן, לאפסנן, להוציא סטטיסטיקה, להתראיין, להוציא תכנית עבודה רב שנתית.

ELIELI22

New member
כנראה שמעולם לא ביקרתה שם בתור אזרח

שלום , סליחה על ההתבטאות . כנראה שלא ביקרתה שם בתור אזרח מן השורה. יום טוב .

virus2

New member
בחייך כל התחנות אותו דבר.

פעם עצרתי פורץ למשרד שלי. אחרי שהחזקתי אותו עשר דקות נתתי לו להסתלק. צלצלתי למשטרה אמרו בו לתת עדות. וזה היה משטרת באר-שבע.

ELIELI22

New member
בקיצר נראה לי שאתה מסכים איתי

אתה מסכים שהם לא ממש יעילים אלא רק צעצועים .

סוהי

New member
אליאלי122-מה אתה רוצה מהמשטרה?

ונגיד שהתקבלה ממך התלונה,והשוטרים לקחו תביעות אצבעות ושאר נתונים,ופתחו תיק חקירה,ותפסו את הגנבים,והגישו כתב אישום והעמידו אותם למשפט......מה לדעתך העונש שיגזור עליהם שוםט צדק ישראלי מצוי? רמז - ראה החלטת השופטת בתיק ההתעללות המינית של 7 נערים בילדה בת חמש עשרה,ותסיק מסקנות לבד.

ELIELI22

New member
ובכן זה שבית המשפט דפוק אני יודע

זה לא תירוץ . המשטרה צריכה לרדוף את הפושעים . היא לא יכולה לתת להם לרוץ חופשי כי בית המשפט מלא בXXXX . כמו שאמרה אחת השופטות: (שאני לא רוצה לקלל פה אך מגיע לה את כל הרע שהיא יצרה) היא זיכתה את מוחמד בקרי (או בכרי או איך שקוראים לאפס הזה) . היא זיכתה אותו בטענה שבגלל שהסרט ג'נין ג'נין הוא יצירה אומנותית אז .. הוא לא מחויב להציג שם את האמת בלבד . בקיצור מותר לו להסיט . חבל שלא ביקשה שיקרינו סרטים מהשואה על יהודים=עכברים ? אולי גם זו יצירה אומנותית . בקיצור בתי המשפט בישראל חולים חולים מאד . אבל זו לא סיבה שהמשטרה תתנהג כמו חבורה של ... אני כבר לא רוצה להגיד . בכל אופן השוטרים צריכים להגיב .. אי אפשר אפילו לא לחפש או לעצור עבריין . אז מחר עוד הרבה אנשים יבחרו בפשע כי הפשע משתלם בארץ ?? מה אתה אומר ... אפילו לא יעצרו אותם . חוץ מזה עזוב בתי משפט : דוחות תנועה שטוטיים הם יודעים לתת ... זה קל לתת דו"ח למישהו שנסע 120 קמ"ש בכביש ריק בלילה שבכל מדינה אחרת היה מותר בכביש זה 160 קמ"ש . ולמי נותנים דוחות ומי משלמים דוחות רק אזרחים מן המניין . הייתה צריך לראות איך עברינים צעקו על שני שוטרים בנתניה והשוטרים כמעט ו??? עזוב ... (זו משטרה ??) . (אם זה הייתי אני הייתי יושב מאחורי סורג ובריח .) מעבריינים הם פוחדים . יום טוב

flecktor

New member
יש קוד אתי לשוטרים?

יש דרך להעלות את איכות כוח האדם במשטרה, בעזרת קוד אתי ,יש קוד אתי לשוטרים שהם אמורים לנהוג לפיו ? כמו לחיילים אבירים סמוראים מארינס ועוד עשרות ? כזכור לי יש , אבל האדם הקטן אינו מודע לו ,ולכן הוא לא משפיע(אבל אם אין אז בכלל אין מה לדבר) לדעתי המשטרה אכן חסרת יכולת, ואינה מתפקדת, אבל מה הסיבה שהמשטרה אינה טורחת בבדיקת טביעות אצבעות? גם אני יכול להעיד על חוסר היכולת של שוטר שנכנסתי לתחנת משטרה אחרי שרדפו אחרי 8 ארסים (כשהייתי קטן) איזה קילומטר. בסוף הגעתי לתחנת משטרה בלי שיפגעו בי , וביקשתי מהשוטר ישתפל בהם, אכן יצא השוטר צעק על הילדים ושלח אותם, כשביקשתי ממנו לקבל טרמפ משם הביתה הוא אמר שאין מה לדאוג והוא לא מוכן בשום אופן לקחת אותי לכיוון הבית שלי או לכל מקום עם הניידת שלו(כנראה זה לקיחת אחריות שלא רצה ופלטו משהו שהם לא מוצאים את היומן והאם לרשום את זה ביומן או לא) , אז אני בטרור מוחלט פתחתי ריצה מטורפת מתחנת המשטרה עד הבית כדי של יעצור אותי משהו בדרך... אז השוטרים לא משהו , אבל הם יעדיפו לא לעשות את זה אם אפשר, כמו כל אזרח במדינתנו.

ELIELI22

New member
תודה על סיפורך .

תודה על הסיפור . ושוב משטרת ישראל ?? יום טוב .

רוני 2112

New member
ברוך הבא לעולם האמת

אספר לך סיפור קצרצר על עצמי, הותקפתי ע"יי אנשים בראשון לציון, ואני במנוסתי מתקשר למישטרה וצועק לבחור שם "הצילו תעזרו לי רוצים להרביץ לי!!!!! עכשיו ממש אני בורח מהם", מה הוא עונה לי "תגיע לתחנה תגיש תלונה" "איך אני אגיע אני רחוק ותיכף הם תופסים אותי קורעים לי תצורה" "אדוני זה הנוהל תגיע להגיש תלונה" נו זאת מישטרה???? לא ידעתי אם לבכות או לצחוק למזלי לא תפסו אותי וגם לא הגשתי תלונה ממילא לא היו מזיזים תתחת שלהם, יש לי עד סיפורים אישיים על המישטרה רוצה לשמוע??

להבון

New member
גם לי

הי אני מצרף את תגובתי בכמה דברים א. גם לי היה מקרה כזה רק ביום חמישי היה לי משהוט שחששתי שהוא הולך להתאבד אני גר במקום שבו אין תחנת משטרה אז התקשרתי 100 ואז השוטר החמוד שישב שם אמר לי תבוא תגיש תלונה אמרתי לו תשמע אני אבוא מחר בבקר כי אין לי רכב להגיע אלכם אבל אתם צריכים לבדור את הנשא הזה עכשיו אז הוא אמר לי גם שזה נוהל מזל שלי שיש לי חבר שוטר שהערתי אותו באמצע הלילה כדי שיעזור לי (בשביל זה יש חברים צטוט של חברי) אז רק אחרי שעה בערך התחלנו לעבוד על איתור הכתובת אז אני אומר כל מי שיש לו תלונה על תיפקוד המישטרה בנשא הזה אפשר לעשות כמה דברים א.להגיש תלונה במ"חש ב.לפנות למפכ"ל המישרטרה בזנשא ג. לפנות לכולבוטק אחד מהם בסוף ישבר מרוב תלונות אם רק תתלוננו ותדברו וכמה שיותר יותר טוב זה הפיטרון להבון

ELIELI22

New member
כן אני רוצה לשמוע

כן אני רוצה לשמוע ושמישהו בפורום הזה יקח את כל מה שכתוב פה ויציג את זה בתור כתבה בתפוז בשער ואז זה יעורר הד ועניין . יום טוב.

למעלה