משטרת האופנה ....

משטרת האופנה ....

ועכשיו חם חם מהתנור ... סליחה ... מחו"ל שם התמונה:"הראל בחו"ל" <<<מה אי יעשה,ככה כתוב לי במחשב>>ת מה איתכם ?! איך לכם זה כתוב ?!
בכללי: מה איתו? הייתם יוצאים ככה מהבית
הבגדים נאים בעיניכם
מתאימים
מתאימים להראל
עניבה
נעלים
|מאוהב | <<<תחתכו ת'רווח>>> פוזה
לוק
עוד מש'ו
אולי הערות !? הארות ? מש'ו אחר שהייתן מלבישות אותו ?! אני מיתנצלת מראש אם התמונה לא באיכות
-קרן-

בקרוב ...

אם למישו יש במצב טוב יותר ... פשוט שמעלים לא יודעת זה נהרס לי . תודה

מ א מ י2

New member
אני =] ../images/Emo219.gif

בכללי:
מה איתו? הייתם יוצאים ככה מהבית-לא הבגדים נאים בעיניכם -לא מתאימים-לא מתאימים להראל-לא עניבה-לא נעלים|מאוהב | <<<תחתכו ת'רווח>>>-
,זה מנמיך או מה?! פוזה -האמ :|,אם היו מורידים ת'מוזרה היה יותר טוב לוק -אהההה... עוד מש'ו -נופ אולי הערות !? הארות ? |אור|<<הארתי

בזוקההה

New member
עונהנה../images/Emo192.gif../images/Emo26.gif

מה איתו? הייתם יוצאים ככה מהבית? אם הייתי בן- אני חושבת שלא הבגדים נאים בעיניכם? כןן מתאימים? אמממ אני לא כ"כ אוהבת שחור עם שחור מתאימים להראל? כן...חחח עניבה-יפה נעלים
-יפה לו...אני לא לובשת אדידס פוזה- מקסימה לוק-יפה עוד מש'ו-לא אולי הערות !? הארות ? לע מש'ו אחר שהייתן מלבישות אותו ?! כן....לא שחור ושחור

מ א מ י2

New member
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo219.gif

"אם הייתי בן- אני חושבת שלא" XD זה הצחיק אותי,אז מה?

לאו14

New member
עונהה!!../images/Emo141.gif

בכללי:
מה איתו? הייתם יוצאים ככה מהבית?אממ..אם הייתי בן..לבר מצווה..אולי.. הבגדים נאים בעיניכם?נאים..
אבל נאים יותר מידי!! מתאימים?אם הוא היה שם חגורה לבנה..זה היה מדהיםם!! מתאימים להראל?כןןןןן!![עם ההמלצה שלי מלמעלה..אז יותרר!!] עניבה:יפה לוו!! נעלים
סוףף הדרךך!! פוזה?חמודדדדדדדד!! לוק?מתאיםם!! עוד מש'ו?חגורה לבנה..כבר אמרתי?!? אולי הערות !? הארות ?חגורה לבנה..משום מה..יש לי תחושה של דה ז'ה וו..!!

עונה../images/Emo39.gif

שם התמונה:"הראל בחו"ל" <<<מה אי יעשה,ככה כתוב לי במחשב>>ת מה איתכם ?! איך לכם זה כתוב ?! עדיין לא נתתי לתמונות שם.. בכללי: מה איתו? הייתם יוצאים ככה מהבית? אממ.. לא ממש הבגדים נאים בעיניכם : קצת מתאימים: ממש לא, הוא היה צריך חולצה לבנה וג'קט שחור, או הכל שחור. מתאימים להראל: לא, מוזר לראות אותו עם חליפה עניבה: חמודה נעלים: יפות, אבל לא מתאימות לחליפה פוזה: שקסית לוק : טוב מינוס עוד מש'ו : בקיצור היה צריך ג'קט שחור!

Or Skaat123

New member
עונהנה בננה../images/Emo3.gif

לי זה כתוב בתור: סקסי הראל
בכללי: מה איתו? הייתם יוצאים ככה מהבית? בטחח [אם הייתי בן]! אהבתי ביותרר הבגדים נאים בעיניכם? כן מתאימים? כן-חוץ מהנעליים.. לא מתאים ללוק האלגנטי מתאימים להראל? מאודדדדדד
עניבה? חח חמוד לו נעלים? אני מתה על אדידססס פוזה? סקסי
לוק? לא רגילה לראות אותו ככה.. אבל מדהייים עוד מש'ו לעע אולי הערות !? הארות ? מש'ו אחר שהייתן מלבישות אותו ?! לא

למעלה