משטרה זה חרא!

משטרה זה חרא!

רציתי להתנדב למשטרה. יש לי כמה חברים שמתנהגים. חבר שלי אמר לי בוא מחפשים מתנדבים. אמרתי סבבה. אבל הוא הוסיף מתייחסים אלינו חרא. דיברתי עם ידידה שלי שעושה כמו שירות במשטרה. היא אמרה לי תתנדב. אבל תידע לך שלא יתייחסו אליך יפה. השוטרים הרגילים שונאים את המתנדבים ומנצלים אותם. אז ירד לי לגמרי החשק וירדתי מזה. לדעתי זה לא צריך להיות ככה. השוטרים הרגילים צריכים להעריך שמישהו מתנדב בלי כסף הוא מוכן לשרת את המדינה ולהתייחס אליהם כמו שצריך.

ליאור451

New member
חן, קצת נסחפת

חן, ברוך הבא. 1. הסקת מסקנה גורפת ובוטה על סמך דיווחים של מספר חברים ולא מתוך ניסיון אישי. 2. רבים מהמתנדבים, כולל כאן בפורום, עובדים עם שוטרים בשירות קבע או חובה ואני מניח רובם מרוצים מהיחס שהם מקבלים ממרבית השוטרים עמם הם עובדים. 3. ייתכן שלא תהיה לך כימיה עם אדם נתון בתוך מערכת הטרוגנית, אך אין זה אמור להעיב על המערכת בכללותה. 4. ההתנדבות היא בהחלט דבר מבורך, אם יש לך זמן פנוי וחשק לכך. הרבה מהיחס שתקבל תלוי בך - רמת ההשקעה ואופי. 5. באופן אישי, אני משרת בצה"ל 17 שנה (חובה ומילואים, שירות קרבי) ומתנדב במשטרה 7 שנים, ובממוצע היחס במשטרה הרבה יותר טוב. בהצלחה, ליאור.

sportv1

New member
אכן הגזמה!!

כמי שעובד כמה חודשים בהתנדבות עם שוטרים יש שוטרים מגעילים אבל לא רק למתנדבים אלא כבני אדם אבל יש גם מקסימים כאלו שיתנו לך סנדביץ שהכינו לעצמם למשמרת או סתם ינהלו איתך שיחות בכיף במשמרת ילמדו אותך ויעריכו את עשייתך כאלו שיהיו מוכנים לתת לך נקודות כדי שתוכל לקנות עוד מדים או ציוד ובקיצור כל אחד מקבל מה שמגיע לו היית עם שוטרת מגעילה אל תסכים לעבוד איתה יותר תחבור תמיד לאלו שהם על הכיפאק ברור שלא תמיד אפשר לכוון ראיתי אנשים מקסימים וגם מגעילים גם בסיור וגם בתנועה אבל החוכמה לא לתת לפחד מהשוטרים הלא ממש נעימים להשפיע עלייך אתה מתנדב לא בשביל השוטר אלא בשביל המדינה או בשביל עצמך ובשל תחושת הסיפוק בהצלחה

lior 30 rg

New member
../images/Emo24.gif

שלום30

New member
אני ממליץ לך להתנדב לנסות ולהתרשם

וכמו שאמרו לך שאר הגולשים... לא הכל שחור. וכמו שבכל בית יש שרותים ובכל ארגז תפוחים יתכן ויש תפוח רקוב, כך גם במשטרה יתכן ויהיו מספר זעום של שוטרים שיקראו להתנדבות-ניצול מתנדב. בתכלס כל מה שהמתנדב פועל - לעצמו ולמען הקהילה פועל, ובסך הכללי ברור שגם המשטרה יוצאת מורווחת ממעשי ההתנדבות של המתנדבים. בהצלחה

למעלה