משטחי סול

לא הם לא מתאימים

קנית מכל סוג 8 חבילות רציתי לעשות שילוב בינהם אבל בבית גיליתי שהסול יותר צר וטיפה יותר קטן והם לא מתחברים ביחד חבל
השטיח מטויס אר אס הכי יקר ולא משתלם

want a baby

New member
אז מה עשית?

חבל לי עכשיו נגיד לקנות את מה שהצעת שאותו אני רוצה (מהום סנטר) ולא להשתמש בזה של טויס אר אס... אני הבנתי שבטויס אר אס לא יכול להיות משהו זול...

אם לא קנית עדיין כלום

תכנסי להום סנטר ולטויס אר אס תתרשמי מהחומרים ומהמחרים אני שמתי שטיח אחד בחדר ואחד בפינת משחקים כי אין אפשרות לחבר אותם
אולי תקני 3 או 4 משטחים של שטיח שאת רוצה אם יהיה לך טוב תחברחי עוד כמה ואם לא תנסי שטיח מסוג אחר אל תמהרי לקנות כמות גדולה

want a baby

New member
../images/Emo51.gif לך ההמלצה

יש לי כבר את ה-7 חלקים של הטויס אר אס עם האותיות כמו שרשמתי למעלה... ואני לא מתלהבת כי הוא מתפרק גם לארבעה ריבועים קטנים יותר וגם כל ריבוע מתפרק כי יש בפנים אות שניתן להוציא. כרגע זה בסדר כי אריאל לא בעניין של הוצאת החלקים אבל לא בא לי להשקיע עוד בחבילה מסוג זה. אני אלך על הפאזל רצפה שלא מתפרק מהום סנטר (כמו בתמונה ששמת) נראה לי הכי נוח. נראה לי צריך לפחות 3 חבילות כדי שיהיה מקופ לשבת ליד הילד ולשחק, נכון? ושוב
על התשובות המהירות

הפעם תשובה באיחור../images/Emo4.gif

אני קניתי 8 חלקים שזה ממש גדול נראה לי ש 4 יספיקו בהחלט לגבי החלקים הקטנים תדביקי אותם תיכנסי לחנות שמוכרת אומנות ותסבירי להם למה את צריכה וימליצו לך על דבק מיוחד לזה בהצלחה

gonenyael

New member
פאזל רצפה בהום סנטר

לפני כשבוע גם אני חיפשתי שם ומצאתי את זה באגף הפירזול(!) אם אני לא טועה, כלפי המעבר הראשי. בסניף ביל"ו סנטר. אחד העובדים הפנה אותי לשם. אז אם עובד אחד לא יודע תנסי לשאול מישהו אחר.

ornak

New member
מכניסה לאמבטיה ומשפשפת עפ סקוץ'

"שאני אשפשף"? אלא מי?

למעלה