משחת esomed והנקה

inbalsh

New member
משחת esomed והנקה אני סובלת מכתם בפנים בעקבות ההריון, ורופא נשים המליץ לי על משחת esomed. אמרתי שאני מניקה, והוא ענה שזו משחה שניתנת ללא מרשם, אז כנראה שהיא לא בעייתית באופן כללי, ואפשר להשתמש בהנקה, מצד שני היא לא נבדקה בהנקה, אז אם אני רוצה להיות בטוחה לגמרי לא להשתמש. אבל הכתם הזה מוציא אותי מדעתי, ואני מקווה להניק עוד הרבה זמן (עמית עכשיו בן 9 וחצי חודשים). מישהי שמעה? מכירה? ממליצה?

לפנות למכון טרטולוגי את המשחה הזאת אני לא מכירה. אני לא רופאה ולא רוקחת ,אבל יכולה לתת לך את העיצה הטובה ביותר - פני למכון טרטולוגי, יש כזה בבי"ח בילינסון, הדסה בירושלים (שניהם ללא צורך בתשלום. ובבי"ח אסף הרופא -גובים תשלום עבור היעוץ תשאלי אותם לגבי המשחה, הם מוסמכים לענות לך הכי טוב אם מותר או אסור להשתמש בזה בזמן הנקה והתשובות שלהם יהיו מרופאים שזה המקצוע שלהם. המשך הנקה מוצלח ובטוח. את הטלפונים שלהם תמצאי בפורום יעוץ הנקה כאן ב"תפוז". או קישור מתוך המאמרים שם לאתר בו את מכניסה שם של תרופה ורואה אם מותר או אסור לך בהנקה או בהריון-אני יותר סומכת על בתי החולים שיענו לי. לשיקולך כמובן.

ליאם5

New member
גם לי יש כתם מעצבן נורא, תוכלי אוליי לכתוב לי במסר מה אמרו לך לגבי ההנקה גם אני עדיין מניקה, אודה לך מאוד יחד עם שם המשחה...

גם אני מקבלת איזומד, והרופאה אמרה שאין עם זה בעיה............את בטוחה? ואם את מבררת תגידי לי.........

למעלה