משחת עיצוב

משחת עיצוב

יש לי משחת עיצוב רגילה. אני רוצה להפוך אותה למשחת עיצוב חולית. אם אלך לים ואאסוף חול - אוכל פשוט להוסיף אותו למשחה, או שצריך לעשות משהו עם החול לפני שמערבבים אותו עם משחת העיצוב???????? ועוד שאלה: האם ניתן להוסיף את הצבע האקרילי למשחת העיצוב ואז למרוח את המשחה, או שאם מוסיפים את הצבע - הוא מפרק את המשחה ויוצר סדקים למשחה לאחר הייבוש שלה??????

מ ש כ י ת

New member
משחת עיצוב - תשובות

1. כן, אפשר בהחלט להוסיף מעט חול ים מסונן ונקי למשחה וכך להפוך אותה למשחה חולית. 2. אפשר לערבב משחת עיצוב עם צבע אקרילי, ההבדל היחיד שאז הצבע יוצא חיוור ודהוי הרבה יותר מאשר כשמורחים על משחה יבשה, וכמובן שמתבזבז הרבה יותר צבע ככה...

שמש א

New member
חול ים

נקי. הכוונה שתקנה חול ים (שק עולה 5 שקלים אצל הבדואים/ערבים) ותסנן במסננת רגילה, כי יש הרבה אבנים קטנות.

אני לא צריכה לקנות,

אני יכולה פשוט ללכת לחוף הים ולקנות. אז פשוט צריך במסננת לסנן את החול???????????????????????????

smady a

New member
כך חול מהים. שים במסננת צפופה

עכשיו יש לך חול ים נקייייייי

smady a

New member
הוא צריך אולי 2 כפות חבל לקנות.

לגבי כמיות אחרות אני בדעה שלך לקנותתתתתתתת

זה נשמע לי רעיון מצוין. מישהו ניסה?

כך זה יוצא נקי וסטרילי הרבה יותר!

smady a

New member
שי כף חול נו באמת מה מלכלך פה.

ומלח או סוכר לא ניראה לי זה יכול להתמוסס במשחה. ונמליםםםםםםםםםםם וחרקיםםםםםםםםםםם חה חה ח ה

לגבי סעיף 2

הפטנט שלי זה לצבוע על המשחה כשהיא עוד רטובה. לא במריחה אלא בטיפוף/נעיצת המכחול שזה לא מזיז את המשחה אלא "מושך" אותה החוצה. זה יוצר למשחה מין שפיצים (עם זהב אקרילי זה ממש נפלא). הצבע לא חיוור אלא ממש יוצא מקסים. לא ממש מכסה את המשחה אלא כאילו מתערבב ואם נשאר קצת לבן זה בכלל לא מפריע. אגב ניסיתי גם עם צבעי מים (מהסוג המוכן כבר בקסתות, לא כזה ששמים מים על כריות צבע) על גבי החומר הרטוב והצבעוניות נהדרת בעיני.

ומה קורה כשמשתמשים במשחת עיצוב

עם שבלונה? אם אצבע אותה לפי השיטה שלך - אני יכולה לפגוע בצורה, לא??????? כל הבעיה שלי היא לצבוע את משחת העיצוב לאחר שאני משתמשת בשבלונה.........

לא יודעת אבל במקרה כזה הייתי מנסה

להשאיר את השבלונה עד סוף הצביעה, אם נראית לך הדרך שלי. מקודם חשבתי שאת מדברת על משהו חופשי יותר. אולי בשביל שבלונות כן צריך לפעול בשיטת ערבוב לפני היישום. ואולי תעשי נסיון לא על המוצר המיועד שלך. בכל מקרה בהצלחה.

msorit

New member
אגב במקום משחת עיצוב אני משתמשת

בשפכטל קל של בי ג'י בונד 800 גר' עולים 9.99 ש"ח והתוצאה ממש מצויינת לטעמי אפילו יותר טוב מהמשחה הנמכרת בחנויות ההובי

smady a

New member
קלסימו ידידי קלסימו מחליף נפלא

את משחת העיצוב. וזוללללללללל

אילת39

New member
סמדי...מוכנה לפרט בבקשה?../images/Emo140.gif

מה זה קלסימו? האם עובדים איתו כמו עם המשחת עיצוב בדיוק? ואחרון- היכן קונים ומה המחיר?

למעלה