משחת עיצוב

hancha

New member
משחת עיצוב

כמה זמן צריך לתת למשחת עיצוב להתייבש לפני שאפשר לצבוע אותו?

Elizab3th

New member
תלוי במזג האויר...

וגם בשכבה, אם השכבה עבה הייבוש יהיה איטי יותר מאשר כשהשכבה דקה. אני מאמינה שתוך שעתיים לערך זה כבר יבש, אבל אין טוב יותר ממגע יד על המשחה בכדי לראות שזה כבר התייבש. כשהמשחה יבשה הצבע הופך ללבן.

ולי יש משחת עיצוב רגילה,

כיצד ניתן להפוך אות הלמשחת עיצוב חולית? (זה בכלל אפשרי??)

../images/Emo74.gif|משחת עיצוב חולית מכינים כך...

חול ים נקי צבע אקריליק רצוי אדום ושחור יוצא בורדו או צבע אקריליק ירוק אפשר גם צבע חום מוסיפים לזה דבק פלסטי מעט מדולל לבחוש שיהיה סמיך אפשר לשמור בצנצנת עד חודש אם יבש אפשר להוסיף מים בהצלחה ושנה טובה

שמש א

New member
אגב

אני סתם ערבבתי חול ביניין (איך כותבים את המילה הזו, יענו בית על קומות...) מוסנן עם משחת העיצוב.

שמש א

New member
אולי

יכול להיות שהיא מערבבת מראש את הצבע עם המישחה וככה לא צריכה לצבוה כשהמשחה יבשה.

גם אני חושבת כך, אבל היא היתה מאד

החלטית בבחירת הצבעים! מכאן נובעת השאלה... חוצמזה, מה אוספים חול מהים ומכניסים לתוך משחת העיצוב

אם לא תוספי צבע יהיה צבע חול../images/Emo74.gif

לא יפה את יכולה לנסות ללא צבע ולראות אם מוצא חן בענייך צבע אקרילי שמוספים צריך שיהיה אכותי לדעתי יש לו תפקיד במשחה החולית בהצלחה ותספרי איך יצא

אנסה בהזדמנות

עכשיו, לאחר הכנת כל המתנות לראש הבזנה - אני מותשת!! השאלה, אם לא ניתן להוסיף צבע אחר. ואני לא מבינה - חול הים לעיתים מריח מאד לא טוב!!!!!! (בלשון המעטה). מה עושים??

sharonit3

New member
ואם במשחת עיצוב עסקינן....../images/Emo132.gif

אז גם לי יש שאלונת: קניתי משחת עיצוב אתמול ושאלתי היא האם יש טכניקה לעבודה עם המשחה או שזה כיד הדמיון הטובה עלי? ובעצם: האם צריך כלים לטובת העניין או שאפשר לעבוד גם בידיים? תודה שרון

50מרלין

New member
עבדי כיד הדמיון הטובה עלייך

אפשר עם מרית, אפשר עם נילון , אפשר עם האצבעות, בקיצור תעשי נסיונות ותבחרי את הדרך הטובה ביותר והיפה עבורך

למעלה