משחררת קיטור

משחררת קיטור

- פספסתי שיחה שלו
- התקשרתי - אין תשובה
- שלח סמס אחרי חצי שעה - ערה?
- כן.
עוברות 20 דק' - וכלום!
- אני מתקשרת - אין תשובה
- - -

סססעממק!! גברים זה עם חרא.

מניאק!

שונאת ללכת לישון ממורמרת.

למה הוא לא מתקשר?
למה הוא לא עונה?
למה הוא שלח סמס ולא חזר?!!

מה את אומרת מיקמיק, הוא בדיוק עצר לקנות לי פרחים כשנפל עליו פסנתר?

דודה מיקמיק - יועצת לענייני גברים לשרותך

קודם כל קבלי חיבוק מעודד

עכשיו תראי, לא נפל עליו פסנתר וחייזרים רעים לא חטפו אותו. הוא לא מתקשר פשוט כי הוא עסוק. זה ההוא שהשתין לך בפה? כשיבוא לו שוב הוא לא רק ישלח SMS אלא גם יתקשר.
פיתרון אפשרי אחד זה תמיד להיות בקשר עם לפחות שלושה גברים. ככה שסטטיסטית מאוד יתכן שהם לא יהיו עסוקים כולם באותו הזמן.
עכשיו לכי לישון ואל תחשבי עליו יותר.

בסוף הוא התקשר

ולמרות שלא נפל עליו פסנתר קיבלתי את ההסבר שלו. היתה שיחה טובה, אני מחבת אותו (אבל ששש.. אל תגידי לו). תודה רבה על הייעוץ והחיבוק

פעם אחרונה שבדקתי

מקש
האנטר
היה
בחינם
אז
אני
מתכוונת
להשתמש
בו
כמה
פעמים
שאני
רק
רוצה,
במיוחד
כשאני
עצבנית.
-

נמאס לי לחכות!

כמה עסוק כבר אפשר להיות?!!
תשלח סמס אחד מסכן יא מניאק!

בפעם האחרונה גמרת לי 3 פעמים בפה, אכלתי לך ת'תחת כאילו אני גוועת ברעב ואתה לא יכול לזייף התעניינות?!!! פאקינג סמס!! יא זבל מזדיין עם זין מדהים! אני רוצה אותך! אבל ממש ממש רוצה אותך! רוצה לטרוף אותך ושלא ישאר כלום! לאן הלכת לי? אתה מנסה לרמוז שאני אמורה לחכות לסופי שבוע? ואם ביום שלישי כן בא לי?! מה לא ברור?!!! אני רוצה זין! אני רוצה ת'זין שלך! עכשיו! לא מחר, לא בסופ"ש - רוצה אותך כאן, עכשיו, ערום ומוכן. רוצה להריח אותך שוב, רוצה את המגע שלך, את הצחוק, את הבמט, את הדיבור המתנשא. רוצה לדעת שאתה רוצה אותי, שאני לא לבד בעסק הזה. אין לי כח למשחקים - אני זקנה מדי לחרא הזה. מה, אתה חושב שאני נותנת לכל אחד שעובר בסביבה להשתין לי בפה? אתה חושב ששכבתי איתך אחרי שנתיים וחצי התנזרות סתם כי היית בסביבה? נדלקתי עליך יא זבל! נדלקתי עלייך וסמס אחד מסכן לרפואה אתה לא שולח!! מה, כואבות לך האצבעות? איבדת את המספר? מה נסגר איתך?!

אני לא יכולה לאונן!!!!!!!!!!! טוב לך עכשיו? אתה שמח? לקחת ממני את היכולת לענג את עצמי!! כל פעם שאני רק חושבת לשלוח יד לתחתונים אני נזכרת בך! אני יושבת בעבודה וחושבת עליך, במונית שירות וחושבת עלייך, הולכת ברחוב ופאקינג חושבת עלייך!!! אתה בכל מקום! ואני שונאת את עצמי על זה, שאני נותנת לך למלא אותי ככה. כמה אני אוהבת להזדקק - צריך להחליף את השם שלי לסמרטוט רצפה. כאילו לא למדתי כלום מהאקס - עלק בחורה עצמאית! רק הגיע בחור חדש וזהו - באופן טוטאלי ומוחלט אני שלך. וזו לא אשמתך, אני יודעת שזו לא אשמתך. זו אני שבוערת כל כך חזק ונשרפת כל כך מהר.

- - -

שלחתי לך הודעה >>> "ער?"
מקווה שתענה.

karend1

New member
אוי מותק...

מוכר וקורע לב.

ההתנזרות לא שינתה כלום אני מבינה...

גם לי

אני קוראת את מה שכתבתי ומתעצבנת על הטפשות שלי.
לפחות הפעם אני לא צריכה לחכות 3 שנים כדי שהאסימון ייפול - יש לו גג חודש למתוח את החבל לפני שימאס לי (או לפחות עד שהגאג שהזמנתי יגיע - חייבים לנסות אותו לפחות פעם אחת
)

זה מעולה

שאת מרשה לעצמך להתפרק פה
לי זה תמיד קצת עוזר שאני "מקיאה על המקלדת"..

אבל באופן כללי יש איזה איזון עדין במשחק הזה של ההרעבה-
קצת להתאפק זה ממש מחרמן,
יותר מידי משחקים סתם מעצבנים אותי וגורמים לי לעשות NEXT

כל אחת/ד והאיזון שמתאים לו

מסכימה איתך

זה באמת כייף שגיליתי את הפורום הזה מחדש - ממש נחמד כאן :)
יוצא לי להציץ מדי פעם בפורומים השכנים (סקס/סטוצים) אבל איכשהו אני פחות מתחברת לנושאי השיחה שם..

ואני לגמרי בעד התאפקות, הרעבה וטיזינג מדי פעם,
אבל לא נראה לי שזה המצב - בגלל שמדובר בתחילה של קשר עוד לא ברור לי אם הוא רציני. אני לא בנויה לקשר של סטוצים ואני בטח לא יזיזה לשעת מחסור - אדבר איתו (כשהוא יחליט להתקשר, המניאק!) ואבהיר לו את העניין כמו שצריך.

למעלה