נמאס לי לחכות!
כמה עסוק כבר אפשר להיות?!!
תשלח סמס אחד מסכן יא מניאק!
בפעם האחרונה גמרת לי 3 פעמים בפה, אכלתי לך ת'תחת כאילו אני גוועת ברעב ואתה לא יכול לזייף התעניינות?!!! פאקינג סמס!! יא זבל מזדיין עם זין מדהים! אני רוצה אותך! אבל ממש ממש רוצה אותך! רוצה לטרוף אותך ושלא ישאר כלום! לאן הלכת לי? אתה מנסה לרמוז שאני אמורה לחכות לסופי שבוע? ואם ביום שלישי כן בא לי?! מה לא ברור?!!! אני רוצה זין! אני רוצה ת'זין שלך! עכשיו! לא מחר, לא בסופ"ש - רוצה אותך כאן, עכשיו, ערום ומוכן. רוצה להריח אותך שוב, רוצה את המגע שלך, את הצחוק, את הבמט, את הדיבור המתנשא. רוצה לדעת שאתה רוצה אותי, שאני לא לבד בעסק הזה. אין לי כח למשחקים - אני זקנה מדי לחרא הזה. מה, אתה חושב שאני נותנת לכל אחד שעובר בסביבה להשתין לי בפה? אתה חושב ששכבתי איתך אחרי שנתיים וחצי התנזרות סתם כי היית בסביבה? נדלקתי עליך יא זבל! נדלקתי עלייך וסמס אחד מסכן לרפואה אתה לא שולח!! מה, כואבות לך האצבעות? איבדת את המספר? מה נסגר איתך?!
אני לא יכולה לאונן!!!!!!!!!!! טוב לך עכשיו? אתה שמח? לקחת ממני את היכולת לענג את עצמי!! כל פעם שאני רק חושבת לשלוח יד לתחתונים אני נזכרת בך! אני יושבת בעבודה וחושבת עליך, במונית שירות וחושבת עלייך, הולכת ברחוב ופאקינג חושבת עלייך!!! אתה בכל מקום! ואני שונאת את עצמי על זה, שאני נותנת לך למלא אותי ככה. כמה אני אוהבת להזדקק - צריך להחליף את השם שלי לסמרטוט רצפה. כאילו לא למדתי כלום מהאקס - עלק בחורה עצמאית! רק הגיע בחור חדש וזהו - באופן טוטאלי ומוחלט אני שלך. וזו לא אשמתך, אני יודעת שזו לא אשמתך. זו אני שבוערת כל כך חזק ונשרפת כל כך מהר.
- - -
שלחתי לך הודעה >>> "ער?"
מקווה שתענה.