משחק?

bily n

New member
משחק?

אז אני אשים פה תמונות שכל תמונה מסמלת שיר אחר של אמינם. חלק קל יותר וחלק לא.. הזוכה מקבל חיבוק ממני במפגש... (המ.. חיבוק מניצן, מפתיע!) רק בבקשה אל תשימו את השם של השיר בכותרת, יש אנשים שרוצים לפתור לבד חחח בהצלחה... נ.ב אתה רואה טוהר, אני פעילה וסבבה כזאת (להזכירך עשיתי עוד כל מיני דברים נחמדים בעבר
) הנה עוד סיבה למה להאדים אותי , חוץ מזה שאני חמודה כמובן.

jogy

New member
שיואו איזה אדיר!

בובת שעווה של סטן לי?! זה ממאדם טוסו משמה? למה אני לא ראיתי כזה?! איזה בובה מושלמת להצטלם איתה! המלך של גיבורי העל בנזונה התמסחר אבל עדיין תותח מגניב!

galileho

New member
אוקיי כמה דברים

א. עשיתי את המשחק הזה כבר לא מזמן ב. להאדים אותך ? :X סלחי לי את אפילו לא אוהבת באמת את אמינם :X ג. אני אפסיק פה ד. לא לשכוח הכל ברוח טובה ^^

bily n

New member
חיחי

א. לא יודעתי, סורי חברי פורום ב. כן, להאדים אותי. ג.סבבה ד. 3>

Envenom

New member
לגבי ד'...

רק אני פה ברוח טובה. http://www.ruachtova.org.il כן, זה די גיי, אבל זה השירות הלאומי שלי. ודיר-באלק אם מישהו מכם לוחץ על "אני רוצה להתנדב" אני אלשין עליכם שאתם חסרי חיים. וזה יעשה לי עבודה, דמיט.

galileho

New member
אמרתי בסוף שזה ברוח טובה אני לא

מנסה להיות לא נחמדה פשוט אומרת עובדות. למרות שב' באמת נשמע מגעיל אבל זאת לא הכוונה הקטע בלהאדים מישהו זה כי הוא יודע הרבה מידע על הנושא של הפורום וניצן לא אוהבת אותו בכלל אפילו במפגש היא אמרה אם יש לנו מוזיקה אחרת :X ברור שזה לא משהו אישי ואני אוהבת את ניצן מאוד אבל רק אמרתי את דעתי ^^ פייי איזו מגילה. זה הכל.

angela12

New member
וואלק את!

(בא לי להגיד משהו על החתימה אבל אין לי כוח לנסח)

למעלה