משחק

slifer

New member
משחק

הממ.. שכל אחד ירשום באיזשהו קלף, ציור של קלף אחר. כדי שתבינו אני אתן דוגמא: בקלף soul absorbing bone tower רואים את חלק מה-goblin attack force. וכך הלאה.

Witchcrafts

New member
אממ... לא ממש הבנתי. Oם

למשל - את התמונה של הקלף "הקוסם האפל" להחליף בתמונה מהקלף "הקוסמת האפלה"?
או שיש כללים וזה (שפספסתי)? ז"א, מה בדיוק המטרה, חוץ מהתעללות בקלפים? P-:

slifer

New member
לא הבנת

יש בכמה תמונות של קלפים איורים של קלפים אחרים. עוד דוגמא: בקלף Storming Wynn רואים בצד שמאל די למעלה את המפלצת petit dragon שהוא קלף בפני עצמו.

baroolit8

New member
אממ...

אתה יכול להוסיף תמונה? כדי שנוכל לראות כי השמות של הקלפים לא אומרים לי הרבה

slifer

New member
הנה

מה שמסומן בשני התמונות הבאות באדום אלה תמונות של מפלצות שמופיעות בקלפים של מפלצות אחרות(תנסו להבין מה כתבתי)

linerliran

New member
אההה נכון...

גם יש קלף בעיברית (אני לא יודע איך קוראים לו באנגלית...) שקוראים לו איש זור זורק ורואים איש שמן כזה שזורק מפלצת צהובה שאני לא יודע איך קוראים לה...

impale

New member
יש לי כמה =)

אולי נעשה את זה יותר מגניב? מישהו יתן שם של קלף ואחרים יתנו את מה שבתוכו? כי אלו קלפים מגניביים ^^ DARK SCORPION BURGLARS יש כאן 5 מפלצות בפנים XD!!!! עוד משהו.. השדמות המצויירת בתוךthe warrior returning alive וreinforcment of the army רק אני חושב שזה מארדינג קפיטן? destruction punch ואחרון חביב ^^ eria the water charmer

slifer

New member
אז ככה

בדארק סקורפיון: Don zaloog, Cliff the trap remover ,Dark Scorpion - Meanae the Thorn, Dark Scorpion - Gorg the Strong, Dark Scorpion - Chick the Yellow גם לדעתי זה מארדינג קפיטן רק פצוע. Destruction punch- des kengeroo? Eria the water charmer-gigobyte?

baroolit8

New member
אממ...

אני לא בטחה אבל ב-WHITE DRAGON RITUAL הדמות שם לבושה ב-RAREGOLD ARMOR נכון?

למעלה