משחק

משחק

להעלאת המורל, והורדת המים. כל אחד נותן רעיון למשחק, והבא אחריו מסביר, מנמק ומפרט מדוע זה חרא חרה של משחק ונותן רעיון משלו למשחק וכך הלאה. אני אתחיל. אז ככה: כל אחד נותן רעיון למשחק, והבא אחריו מסביר, מנמק ומפרט מדוע זה חרא חרה של משחק ונותן רעיון משלו למשחק וכך הלאה. קדימה.

מה זה חשוב?

בכל מקרה השרשור הזה התחיל ברגל שמאל. ...מה יהיה, קפת? יש מצב שהמוזות שותקות בלי קשר לתותחים?

קפת

New member
את צודקת, נבלה, זה באמת לא חשוב

אבל לא ענית לי על השאלה. ממוזות אני מכינה אחלה סושי. וגם סורבה.

זה מדוזות, לא מוזות

עיזה, ציירי לי טיפת ענין בפורום, כי מלא פה לאחרונה כל מיני פרוטגונגים. מותקפתמותק, את בחיים? ואם כן, מה התירוץ שלך?

קפת

New member
התירוץ והסוד שלי

וכאן, בפלנטרופיות נדירה אני מגלה לכם את הנוסחאה הפרטית והכמוסה שלי לאריכות ימים, לאושר ולעושר: הרבה עבודה קשה ומעט שעות שינה. נסו ותיווכחו בעצמכם. תגיד, חמור, אתה לא אמור להיות מובל למנוחות כעת?

שכחת שאני בן אלמוות?

אני רק גוסס וגוסס ואז אני נשרף וכשהאש דועכת, נותרות בינות לאפר שתי ביצים ענקיות, וחוזר חלילה. עכשיו אני בערך חצי שעה מהלהבות. נתראה מחר.

פטר,

עשה טובה לכולנו ובפעם הבאה שאתה שומע אזעקה, רד למקלט. לפעמים המזל לא משחק פעמיים...

טרם נחפר המקלט

שיוכל להכיל את האגו שלי. וחוץ מזה, אני מפחד ממקומות טחובים אפלים ומלאים באופניים.

אולי

אתה צרך ממ"ד. חוצמזה, יש מקלטים שנשארו בהם רק שלדים של אופניים, כמה מזרקים ושניים שלושה הומלסים זרוקים בפינה. עכשיו תגיד יפה תודה ותוריד כבר את מסיכת האב"כ.

תפסיקי לנסות להפשיט אותי

את גורמת לי להרגיש כמו אובייקט מיני. זה שאני יפה עד כאב לא אומר שאין לי רגשות.

לי נראה

שאתה זקוק לפגישה משולשת עם ג. יפית ודון חואן. אחורי זה או שתרגיש הרבה יותר טוב או שלא תרגיש בכלל. מה רע?

אתם לא משתפים פעולה.

למה אתם לא משתפים פעולה? קפת, למה הם לא משתפים פעולה? קפת. למה את לא משתפת פעולה?

avocumber

New member
יודע מה? אני אשתף פעולה...

הרעיון שלך למשחק גרוע. אני לא צריכה סיבה, העובדות מדברות בעד עצמן, אף אחד לא רוצה לשחק בו. וגם אני לא, אבל לי יותר קשה לסרב לאדם במצוקה. הרעיון שלי למשחק, וזה בטח יתפוס, כי זה רעיון ממש טוב: כמו המשחק שאתה הצעת, אבל להפך.

למעלה