אילתת *--*
K keep smiling New member 12/12/05 #66 נבוט! ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif אלימווווות. D:
K keep smiling New member 12/12/05 #57 ._. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif כי פרחות ערסים זקנים ובניעקיבא, אני לא מאמין שאני גר/חי/לומד/עובדת בפתחתקווה? [או שזה מה שעלה לי בראש אחרי שתי האסוציאציות האלה? ]
._. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif כי פרחות ערסים זקנים ובניעקיבא, אני לא מאמין שאני גר/חי/לומד/עובדת בפתחתקווה? [או שזה מה שעלה לי בראש אחרי שתי האסוציאציות האלה? ]
K keep smiling New member 12/12/05 #65 ידעתי!!111 ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif ~מאושרת~
R RaVeN IYI New member 12/12/05 #69 סכין :}~ כיכי>.> אתמול אני וחן היינו בכתה והמורה הכלבה העירה לנו שהיא תעביר את חנ מלידי.. אז ציירתי אותה XD וציירתי סכין עקום ליד >.> אזאז חן חשבה שזה נבוט.. >.> רייבן לא מוכשר, מה לעשות. ;-;
סכין :}~ כיכי>.> אתמול אני וחן היינו בכתה והמורה הכלבה העירה לנו שהיא תעביר את חנ מלידי.. אז ציירתי אותה XD וציירתי סכין עקום ליד >.> אזאז חן חשבה שזה נבוט.. >.> רייבן לא מוכשר, מה לעשות. ;-;