משחק

lovenickcarter

New member
משחק

מרוב שיעמום החלטתי לעשות משחקון תמלאו את הדבר המועדף עליכם מכל קטגוריה הכי שחקן הכי שחקנית הכי ערוץ הכי תוכנית טלויזיה הכי סדרת טלויזיה הכי סרט הכי שיר הכי קליפ הכי דיסק הכי להקת רוק הכי להקת פופ הכי זמר הכי זמרת הכי ראפר בלה בלה אין לי יותר חוחוחו טוב תמלאוו [[= והנה שילי הכי שחקן->ליאונרדו דיקפריו,אשטון קוצ'ר הכי שחקנית->אמממ שרה מישל גלר [סתם חירטשתי] הכי ערוץ-> mtv הכי תוכנית טלויזיה->TRL הכי סדרת טלויזיה->טלנובלה בע"מ הכי סרט->לבחור טיטאניק ואפקט הפרפר הכי שיר->i want it that way הכי קליפ-> Everybody (backstreet's back) הכי דיסק->אממ אמריקן אידיוט [גרין דיי] ונוור גוון [בקסטריט] הכי להקת רוק->גרין דיי הכי להקת פופ->בקסטריט הכי זמר->טימברלייק ג'סטין הכי זמרת->אמממ...בריטני? הכי ראפר/ית->מיסי אליוט כמובן

אני../images/Emo152.gif

הכי שחקן
מת'יו פרי.
הכי שחקנית
נמ..לא יודעת.. הכי ערוץ
ארמ..3. הכי תוכנית טלויזיה
חברים.
הכי סדרת טלויזיה
אבודים.
הכי סרט
מלך האריות.
הכי שיר
All I Have To Give. הכי קליפ
כרגע, JWYTK
. הכי דיסק
Never Gone.
הכי להקת רוק
בקסטריט בויז?
הכי להקת פופ
בקסטריט בויז?
הכי זמר
אין מישהו ספציפי.. הכי זמרת
כריסטינה אגילרה.
הכי ראפר
אלכס?
חח ארמ..אין לי מישהו בראש..

sivanick

New member
אניניני

הכי שחקן: ארממ..בראד פיט הכי שחקנית: ניקול קידמן הכי ערוץ: YTV הכי תוכנית טלויזיה: כוכב נולד?
אבל העונות הקודמות.. הכי סדרת טלויזיה: או סי, עקרות בית נואשות. הכי סרט: ריקוד מושחת הכי שיר: Maroon 5- She Will Be Loved הכי קליפ:
JWYTK הכי דיסק: מילניום הכי להקת רוק: היהודים הכי להקת פופ:
sphynkter
הכי זמר: רובי וויליאמס הכי זמרת: כריסטינה ומריה קארי הכי ראפר: פיפטי סנט כפרעליו

Shiri from the block

Active member
............. הכי שחקן: בראד פיט. הכי שחקנית: אנג'לינה ג'ולי. הכי ערוץ: MTV היטס. הכי תוכנית טלויזיה: זינה וחברים. הכי סדרת טלויזיה: זה לא אותה שאלה?... הכי סרט: שר הטבעות../images/Emo47.gif הכי שיר: בקסטריט ובריטני. הכי קליפ: אבריבאדי, לארג'ר דן לייף, טוקסיק וסטרונגר. הכי דיסק: נבר גון ובריטני(האלבום) הכי להקת רוק: לינקין פארק. הכי להקת פופ: בקסטריט?../images/Emo3.gif הכי זמר: רובי וויליאמס. הכי זמרת: בריטני אהובתי. הכי ראפר: אממ וויל סמית'.

H a d a r 15

New member
אני../images/Emo3.gif

הכי שחקן:אשטון קוצ'ר הכי שחקנית:אנג'לינה ג'ולי הכי ערוץ:MTV ויוה ו3
הכי תוכנית טלויזיה:הנסיך המדליק
הכי סדרת טלויזיה:בובה פראית
הכי סרט:אממ יש המוןןן אבל אם לבחור אז..ג'ייסון נגד פרדי:] הכי שיר:EVERYBODY הכי קליפ:JWYTK הכי דיסק:NEVER GONE הכי להקת רוק:אממ אין:\ הכי להקת פופ:בקסטריט בויז הכי זמר:ג'סטין הכי זמרת:בריטנייייי
הכי ראפר:אמינם

c0rdelia1

New member
אני../images/Emo13.gif

הכי שחקן:ג'וני דפ הכי שחקנית:אמממ לא יודעת... הכי ערוץ: ערוץ3 הכי תוכנית טלויזיה:מכושפות הכי סדרת טלויזיה:יש הבדל??
הכי סרט:תפוס את הכריש..:Dחח לא יודעתתתתתת הכי שיר:יש הרבהההה הכי קליפ:JUST WANT YOU TO KNOW אין על הקליפ הזה..קרעו אותייי הכי דיסק:אממממ NEVER GONE וDEAD LETTERS(ראסמוס) הכי להקת רוק:רראסססססססמממווווווווווווססססססססס הכי להקת פופ:בקסטריט הכי זמר:אלכס בנד
הכי זמרת:כריסטינה הכי ראפר:לא אוהבת ראפ..

sivanick

New member
ההבדל בין תוכנית טלוויזיה לסדרת

טלוויזיה זה שתוכנית זה כמו כוכב נולד, אקזיט וכאלה.וסדרה זה עם שחקנים ועלילה כמו טלנובלה בע"מ, מכושפות, חברים וכאלה..מקווה שהסברתי את עצמי טוף:]

c0rdelia1

New member
אממ אז תוכניתתת

אולי לאב אור מאני? וסידרה עדין מכושפות!
..והחצי האפל ודה או סי ועוד הרבה תוכנית מעולות!
..קשה לי לצמצם לאחת..חח טנקס פור דה הסבר

TrAd RaD

New member
שלי...

הכי שחקן: טום הנקס
הכי שחקנית: ג'סיקה אלבה
הכי ערוץ: יס וויקנד... הכי תוכנית טלויזיה: משחק מכור
הכי סדרת טלויזיה: עקרות בית נואשות, או סי, מגרש ביתי הכי סרט:שחקי אותה מותק.. הקדושים מבוסטון הכי שיר: more than that הכי קליפ: everybody הכי דיסק: never gone הכי להקת רוק: סאם 41??? הכי להקת פופ: בקסטריט???
הכי זמר: ניק קרטר..
הכי זמרת: כרסטינה אגילרה... הכי ראפר:

Eti No Name

New member
../images/Emo152.gif ../images/Emo14.gif

הכי שחקן- בראד פיט עהעה
הכי שחקנית- אנג'לינה ג'ולי
[אבל זה תמיד משתנה
] הכי ערוץ- MTV
הכי תוכנית טלויזיה- Y ב-10 [מה שאני לא ממש רואה
] הכי סדרת טלויזיה- הכי גאים,חברים,עקרות..ועוד
הכי סרט- ליאון
הכי שיר- All I Have To Give הכי קליפ-JWYTK
הכי דיסק- אוו..סטריפד,ונבר גון
הכי להקת רוק- לד זפלין
הכי להקת פופ- בקסטריט מה
הכי זמר- הסולן של לד זפלין
הכי זמרת- כריסטינה
הכי ראפר- טו-פאק
כמה כתרים O_O

אני

הכי שחקן:אין הכי שחקנית:אין הכי ערוץ:אממ ניקולדיאון הכי תוכנית טלויזיה:בובספוג הכי סדרת טלויזיה:השיר שלנו הכי סרט:תפוס ת'כריש הכי שיר:quit playing games with my heart הכי קליפ:אמממ אס לונג אס יו לאב מי הכי דיסק:אמממ מילניום הכי להקת רוק:בקסטריט
הכי להקת פופ:בקסטריט
הכי זמר:בריאן ליטרל אלא מה
הכי זמרת:ג'סיקה סימפסון הכי ראפר:אין

BShenB

New member
לשם שינוי גמני אשתתף../images/Emo9.gif...חח

הכי שחקן
בראד פיט, קיאנו ריבס
הכי שחקנית
שרה מישל גלר...חעחע
הכי ערוץ
MTV שולטטטטטטטט
הכי תוכנית טלויזיה
אהבה
או כסף
הכי סדרת טלויזיה
טלנובלה בע"מ, השמינייה...
הכי סרט
הג'וב האיטלקי
הכי שיר
bsb- incomplete
הכי קליפ
bsb- show me the meaning of being lonely ו-the call
הכי דיסק
never gone של הבויז אופקורס
הכי להקת רוק
לינקין פארק
הכי להקת פופ
בקסטריט בויז המהממים
..דהה..
הכי זמר
ניק האוצר שלי
...ואשר...
הכי זמרת
סיארה, כריסטינה...
הכי ראפר
Snoop Dogg, 50 Cent

chenush12

New member
באמת לשם שינוי גם אני...

הכי שחקן - וין דיזל הכי שחקנית - אממ...ואולה לא יודעת.. הכי ערוץ - ויוה ואמ טי וי הכי תוכנית טלויזיה - פספוסים נחשב? הכי סדרת טלויזיה - טלנובלה בע"מ, אבודים הכי סרט - מהיר ועצבני הכי שיר bsb- incomplete הכי קליפ - bsb- JWYTK הכי דיסק - לא שומעת דיסקים הכי להקת רוק - גרין דיי הכי להקת פופ- בקסטריט בויז הכי זמר - מריו הכי זמרת - כריסטינה אגילרה הכי ראפר - שי 360 ?!?!?

אני../images/Emo13.gif

הכי שחקן
אדם ברודי
הכי שחקנית
אין
הכי ערוץ
יס וויקנד, אמטיוי וערוץ 3
הכי תוכנית טלויזיה
כוכב נולד
הכי סידרה
האו סי, השיר שלנו, פלורינסייטה, וכמובן: ג'ואן מארקדיה|כתרדרת טלויזיה
הכי סרט
של הארי פוטר
הכי שיר
השיר החדש של קלי קלרקסון משהו עם הנזל אייז
הכי קליפ
כנ"ל הכי דיסק
כל הדיסקים של בסב
הכי להקת רוק
בסב?? הכי להקת פופ
בסב?? הכי זמר
ניק?? הכי זמרת
קלי קלארקסון
הכי ראפר
ניק??

lovenickcarter

New member
נשמתי החמודה

לשיר קוראים Behind These Hazel Eyes שיר שולט נפגעתי קשות כשהילרי דאף התפוקה הזאת [לא סובלת אותה!!] העיפה את קלי מהמקום הראשון בtrl באסה ובישביל לעודד את מצב רוחי תמונה מעלפת של אהובי מוואה -->

lovenickcarter

New member
והנה

של אהרון היפיופי מוואה איך זה שאין לו גלרייה? צריך לטפל בזה [[=

Shiri from the block

Active member
דווקא היה לו גלרייה וסגרנו אותה כי אהרון לא קשור לבקסטריט בויז, הוא קשור אל ניק אבל לא אל הלהקה עצמה.

lovenickcarter

New member
לא נורא..

תפתחוו ]]= אני מתה עליוו חוץ מזה פתחתם גלרייה למשפחת ליטרל אז תפתחו גלרייה למשפחת קרטר חחח ונוסיף את אהרון ואנג'ל [הדוגמנית] חח

למעלה