משחק!!

CoolBoy14

New member
משחק!!

כותבים דברים שדמויות מסוימות לעולם לא יגידו! לדוגמא: ברוק: האחות ג'ואי את נראית רע היום מיסטי: פוקימוני מים?! איכס רק פוקימוני חשמל שולטים!! ג'סי: למי אכפת מפיקאצ'ו?? זה סתם פוקימון עלוב מי רוצה לתפוס אותו בכלל?! אש: "פיקאצ'ו מכת ברק!" .... מיאו: "מיאו בדיוק" ....

Warcraft3

New member
ג'יימס...

ומה שהוא בחיים לא יגיד: צא ארבוק!!! אש: מיסטי אני אוהב אותך. האחות ג'וי:ברוק אני חולה עליך ממי. יאללה תמשיכו.... ^_^

MegaMango

New member
פשוט נחמד..

אש: יווו! זה מיסינגו פראי! אני חייב לתפוס אותו! פוכדור צא!

Yuske

New member
ושוב חזרתי לכאן אחרי חודשיים שלא

היה לי מחשב ^_^ (אבל זה לא קשור עכשיו!...) מאמן אקראי: הצילו ילד תעזור לי מישהו גנב לי את נעלי הבית (לא היה לי משהו אחר...-_-) אש: נו מה אתה רוצה ממני? אני בדרך לליגה וזה סתם יעקב אותי! אש: נו אז מה אם אתה רוצה לחזור לטבע פוקימון טיפש? אני תפסתי אותך פייר אנד סקוור (fair and square)! אש: פיקאצ'ו אולי תפסיק לעקוב אחרי! ג'סי: היי ג'יימס מיאו...בואו ננסה לתפוס פיקאצ'ו פראי במקום הפיקאצ'ו של הפרחח... אש: או קיי המכת חשמל של פיקאצ'ו מתחילה להשתפר, קדימה פיקאצ'ו תתן לי עוד אחת! ..... טוב זה מה שיש לי בינתיים מקווה שלא פגעתי באף אחד עם האלימות הקטנה שהוספתי לפה...

K00lVulpX

New member
רעיון מגניב...

מיסטי: טוב ברוק, תנסה לשכנע את הבחורה הזאת\השוטרת ג'ני\ האחות ג'וי להתאהב בך, אני לא אמשוך לך באוזן ג'סי: וובאפט, אני אוהבת אותך! ג'יימס (כנראה שזה כבר לא אקטואלי): תמשיך לנשוך אותי ויקטריבל אש: מה, אני מתאבד-כרוני-פראייר? אני לא משחרר את לרויטר! וזה כל מה שיש לי כרגע...

Houndour

New member
אוקיי, דברים שלעולם לא יאמרו:

מיאו: בוא וובאפט, תשלים את השורה האחרונה בסיסמא במקומי וובאפט: עזוב, לא בא לי לצאת היום מהפוכדור השוטרת ג'ני: ברוק, רוצה לצאת איתי? ברוק: מה פתאום, בא לי על אש אש: פיקאצ'ו, עלי תער! פיקאצ'ו: בלבה! בלבזאור! אש: יש! זכיתי בתג בצורה הוגנת ולא כי המתמודד ריחם עליי! על אותו עיקרון: אש: יש! תפסתי פוקימון בצורה הוגנת ולא כי הוא ריחם עליי/קיבלתי אותו ורצה לצאת איתי למסע! ברוק: בואו חברים ואספר לכם מה היה אצל פרופסור אייבי אמא של אש: עזוב מיסטר מים, אני אנקה את האסלה בעצמי פרופסור אוק: אש, כבר מזמן לא הבאת לי פוקימון! תמשיך כך, אני מוצף... פרופסור אוק: אש, כבר מזמן לא הבאת לי פוקימון! אתה רוצה שאני שוב אפסיק לך את אספקת המריחואנה?! פרופסור אוק: אש, כבר מזמן לא הבאת לי פוקימון! אני גווע! פרופסור אוק: רגע, אז אם סלאופווק מתפתח לפוניטה, אז מה עושה השלדר על הראש של זיגזגון? טרייסי: לוגיה זוז משם, אתה מפריע לי לצייר את הזבוב שלידך!

Houndour

New member
עוד:

מולי: אבא, אני רוצה להיות מאמנת פוקימונים. אנטיי: ואני רוצה דירה, זה עוזר לי במשהו?? לכי תבקשי מהאנוון! איזה קרצי... אמבר (למיוטו): זה שמש. זה מה שמאיר כל היום ודואג שיהיה חם ונעים. וזו הרוח. זה הדבר שמזיז את העלים שעפים. וזה קלצ'ניקוב. זה דבר שכשמשחקים איתו הוא עושה בום ואנשים מתפוצצים. רגע, עכשיו אני נזכרת איך הגעתי לכאן! אש: קחו אותו כבר, גם ככה נמאס לי ממנו ונמאס לי להלחם בכם... צוות רוקט: נהההה בלי קרב זה לא שווה, אנחנו לא גנבים! ג'יימס לג'יובאני: עוד טעות אחת ואני מסלק אותך מצוות רוקט! מיאו לג'יובאני: גם אני חושב שפרסיין צריך להיות מועדף יותר ג'יובאני למיאו: בבקשה מיאו, תן לי להיות המועדף שלך במקומו! ג'סי: קאסידי, איזו תסרוקת יפה! ג'יימס: הנה בּוּטש! טוד: אש, צלם אותי :) ברוק: רוצים לראות אך אני הופך מחום לשחור? פיינקו צא! מיסטי: צא פסיידאק! ג'יימס: היי אני מכיר אותך! נו אם אתה מבקש כ"כ יפה, אני אקנה ממך מג'יקארפ. סם הקטן: פוקימון טיפש, אמרתי לך 40 שנה אחורה, לא קדימה! ברוק: יש לי וידוי. אני הוא שמוליק

Yuske

New member
מי זו אמבר?

בכל מקרה עוד כמה שחשבתי עליהם בדרך... פוקדע: רטטה....אממ....הפוקימון הזה...אממ...דומה במקצת לעכבר ו....אממ...כן...ו....זהו. אש: מצטער שהרסתי לך את האופניים מיסטי מיסטי: עזוב אם לא היית הורס לי אותם לא היית יכול לעזור לכל יצור חי מסכן במקום להתאמן... גיובאני: ג'סי ג'יימס מיאו, אתם מפוטרים! אש: *מצליף בשוט* נו כבר עכבר מעצבן תתפתח כבר! מיסטי: אממ ברוק....שאלה...איפה העיניים שלך? ברוק: חשפת את סודי...אני עיוור עם כוחות על חושיים. טוב זיהו בינתיים...

Houndour

New member
../images/Emo6.gif אהבתי את זה עם הפוקידע

אמבר זו הדמות מהקטע שגזרו מהסרט הראשון, בזמן שיוצרים את מיוטו במעבדה עם עוד כמה שיבוטים.

Yuske

New member
הילדה הקטנה שהם היו ילדים?

(דרך אגב למישהו יש את הסרט הזה במחשב פעם היה לי אותו אבל הוא נמחק מבלי שראיתי אותו:(....) עוד אחד אחרון בינתיים...(טוב נו לא אחרון אבל סתם לכיף כמה שילובים...) אש: *זורק פוכדור* גלגל אותה.... אש: אני מזמן את בייליף במצב התקפה... פיקאצ'ו: קמה קמה אההה.... מיסטי: water pokemon power make up!!! (מהסדרה sailor moon) טרייסי (בפרק עם אוניקס הקריסטל): אממ ניסיון יפה וינונט העץ הזה נראה כמו אוניקס אבל למעשה חיפשנו אוניקס מקריסטל ולא מעץ.... (אני: במקום להגיד את זה מה הוא אומר האידיוט הזה??? "ככה אתה מאכזב אותי וינונט?")

Houndour

New member
כן, זו אותה ילדה

ואם כבר שילובים: Pidgeotto, shoot your Raywing, now! (סליירס)

moon flower

New member
המממם בואו נראה!

אש: פיקאצ'ו! נפנוף זנב! (טייל וויפ) מיסטי: צא טוגופי! מטרונום! ברוק: אני מצטער, אבל העבודה (חחח) חשובה לי יותר ממך ג'ני! כנ"ל לגבי ג'וי ג'סי: באו ונתפוס את ה(כל דבר אחר חוץ מפיקאצ'ו לרוויטר והפוקמונים של אש וגארי) של המאמן ההוא! ג'יימס: אני מוכן לוותר על אוסף הפקקים שלי למען העבודה (אם הוא באמת יאמר את זה אז אני לא אתן לו!) מיאו: מייאו! (ואך ורק מייאו! ללא הבדיוק!)

OFIRB9

New member
וואו כשחושבים על כל זה...

מה באמת קרה אצל אייוי??? היא כזו סנובית ברוק: פיקצו תתחתן איתי! פיקצו:אוקי פרופסור אוק:מה איכפת לי מהאנון? כבר פגשתי את סלבי! טרייסי:פרופסור אתה מפגר אש: מה מיסטי?! אני רוצה את מרינה קנטה: טוויפלישן תהרוג את גיוניצ'י! מרינה: שחכתי...מה השם של הילד הזה? גוגו? :) מון אש: וואו! תראו מה קרה באהבה מעבר לפינה! אש מיסטי וברוק: אנחנו שוב מתפוצצים!

moon flower

New member
עוד דבר אחד!

אש: תמות כבר יא מעצבן! #*-&$F#! ולקנטה יש טיפלוז'יון (לפחות בספיישל!), חחח ג'יוניצ'י הורג אותי... הוא כזה... לא יודעת איך להסביר, הוא דיי ראש-משקפת (אבל לא כמו קנטה ואווולי גם אורי *לא כועס על הקטנה והתמימה?*)

Yuske

New member
אני לא אוותר...אני אמשיך את המשחק

גם שהוא כבר נמאס!!!....עד הסוף המר ועד שדרווזים (drowzie איך שלא כותבים) יתחילו לעוף... אש: מבצע...התפתחות נשמה.......פיקאצ'ומון! ברוק: מבצע...התפתחות נשמה.....אוניקסמון! מיסטי: מבצעת...התפתחות נשמה...פסיידאקמון! פיקאצ'ו: WTF? טוגפי (חושב): ohhh shiny.... פרופסור אוק: אש אני אבא שלך! עכשיו בוא לאכול! אנטיי: אז את רוצה אמא? מולי: נראה לך? אם אתה תגשים לי כל משאלה אז אני רוצה ליהיות מלכת העולם, שיהיה לי סוני-פלייסטשיון 4, טלוויזיה 72 אינצ', דיסקמן ומערכת קריוקי, מחשב פנטיום 7.5....(התנצלות מראש אם לפחות 70% מהדברים כאן ממש לא הגיוניים) אש מיסטי וברוק: כוח השלוש ישחרר אותנו לחופשי (power of three will set us free)

OFIRB9

New member
אני איתך!

ואני אמשיך לערבב אש:התאמה דגיטלית! הפעלת מכת ברק! פיקצ'ו:ג'י גוליפאף ג'י גולי גולי פאף מיאו:צא פוכדור! מון:קנטה ומרינה בזבל! אופיר:גיוניצ'י ג'סי: אחותי האבודה היא-מיסטי! ג'סי: אחותי האבודה היא-פטרה פינה! ג'סי: אחותי האבודה היא-מאיה בר שלום!

Yuske

New member
קדימה המשחק שולט!

אש: הלכנו לאיבוד ביער? אין בעייה נתפוס פוקימונים! מיסטי: רוצה אני ליהיות גיבורה הכי שבעולם.....לשחות איתם ולא לטבוע לרתום לי את כולם..... ברוק: שער דיגיטלי היפתח! (לא מצחיק כלכך אה?) פוקדע: ברוק מנהיג מכון בעיר פיוטר...הוא נמשך לאנשים בצורה מפחידה אז בנות ובנים...להיזהר! ברוק (צץ משום מקום): בנווות איפה אתן? אש ופיקאצ'ו: *בורחים* ברוק: מיסטי התנשאי לי? מיסטי: אידיוט אני מעדיפה את מיאו! פסיידאק: מיסטי דיי יש לי כאב ראש עצום היום אני לא נלחם היום! מיסטי: תודה לאל.... אש: זמן לשינוי צורה....! אש: יש...יש לי סופסוף את שבעת הפוכדורים עכשיו אני יגשים את משאלתי ויעזור לכל העולם ככה שאני יוכל להתאמן סופסוף! אש: יש...יש לי סופסוף את שבעת הפוכדורים עכשיו אני רק...היי לאן השביעי משתגר? לאאאאאאא!!!..... מיסטי: תירגע זה רק פוכדור... וואו אני ממש בשוונג שאני מתחיל.... so...are you with me??? מה לא?...

Houndour

New member
עבר לעמוד השני?

למי איכפת... אש: לפי החישובים שלי, את האגדי הבא אני פוגש עוד שבוע ויומיים מיסטי: אש, קניתי לך אופניים ליום הולדתך! מיסטי: בידריל חמוד.. הלכת לאיבוד? בוא, תצטרף לחבורה שלי. מה? יש לי כבר 6 פוקימונים? לא חשוב, תמיד אפשר להפטר מפוליטוד... אש: נזכרתי, יש איזה פידג'יוט שהבטחתי לו לחזור לאסוף אותו ג'וי: המגמר הזה פצוע! צ'נסי, תטפלי בו, אני בהפסקת תה. אש: (לסם) מה? רק סלבי?? אני ראיתי כבר: לוגיה, זאפדוס, מיו, אנטיי.....

למעלה