משחק.

Dshira

New member
משחק.

(מקווה שלטל לא יהיה איכפת)
טוב, זה משהו שקיבלתי היום במייל בבסיס, זה דווקא נורא נחמד (בעיקר אם קוראים את מה ששפיצר כתב, (שפיצר, אם אתה רוצה יש לי את זה גם פה אז אני יכולה להוסיף את זה.)
זה הולך ככה: יש פה 50 שאלות שכל אחד צריך לענות עליהם, מקווה שזה ילך בסדר
אני אתחיל : (פשוט תעתיקו את ההודעה להודעה חדשה שלכם) 1) מה השעה עכשיו 19:58 2) השם המופיע בתעודת הלידה: שירה ריגלר 3) כינויים: שוש, שושה 4) שם ההורים: ירדנה ועמוס 5) מס' הנרות שהיו על עוגת יום ההולדת בפעם האחרונה: 21 6) מתי את\ה נוהג\ת לכבות את הנרות: 12.4 7) חיות מחמד: כלב 9) צבע שיער: חום 10) פירסינג: לא 11) קעקועים: הלוואי 12) עד כמה את\ה אוהב\ת את התפקיד (לאנשי צבא :) אפשר לשנות לב"ס) : "מאוד", תנו לי רק לעזוב אותו. 13) צבע אהוב: כחול, סגול 14) עיר הולדתך: השאלה אם הכוונה לבי"ח שבו נולדתי או למקום שגרתי בו כשנולדתי... 15) מגורים: הוד השרון 16) מאכל אהוב: תפו"א בשמנת עם פטריות (יאמי) 18) חבר \ חברה: אין 19) אהבת פעם מישהו \ מישהי עד כדי דמעות: כן (לצערי..) 20) היית בתאונת דרכים: כן 21) הריהוט הכי אהוב עלייך: המיטה. 22) ספרייט או 7 אפ: ספרייט 23) הסרט הכי אהוב עלייך: נוטינג היל, יומני הנסיכה, שיקגו 24) שיר אהוב: huey dunbar - ella es (המבין יבין..) 24) החג הכי אהוב: פסח 25) היום הכי אהוב בשבוע: חמישי 26) המילה או משפט הכי אהוב: 27) תוכניות לעתיד: להשתחרר... 28) מסעדה אהובה: אין!!! 29) פרח אהוב: חמניה 30) משקה אהוב: מנגו, פאנטה אקזוטיק, מילקשייק וניל פצפוצים+ריבת חלב. 31) צפייה בספורט: לא. 32) גלידה אהובה: פצפוצים+עוגיות, מוקה. 33) דיסני או האחים וורנר: דיסני 34) מסעדת מזון מהיר אהובה: אין!!. 35) פעם אחרונה שביקרת בבית חולים: לפני שבועיים - חברה שהחליטה להתעלף בבסיס. 36) צבע השטיח בחדר: אין!!! 37) אם היו לי מיליון דולר: אם... 38) תיק פלילי: לא. 39) באיזו חנות היית שורף\ת את הכרטיס אשראי: עולם קסום. 40) מה את\ה עושה כשמשעמם: משתעממת.... 41) שמו של החבר\ה שגר\ה הכי רחוק ממך: סטיבן, שוודיה. 42) הדבר הכי מעצבן ששואלים אותך: זה... 43) מתי שעת השינה שלך: 23:00 (רק כשיש צבא!!!!) 44) מי ישלח לך תשובה הכי מהר: מי שכל היום ליד המחשב... 45) מי לא י\תשלח תשובה:מי שלא ליד המחשב בכלל, 46) אם הייתה משאלה אחת: זה ביני לבין עצמי.... 47) סידרת טלויזיה אהובה: חברים, מכושפות 48) סרט אחרון שראית: שיקגו 49) איזו שנה הכי אהבת בחיים שלך: שנה שעברה (לפני הצבא!!!, כמובן שבלי הבגרויות) 50) איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו: LA 51) תחביבים : צילום, סלסה, סלסה, צילום.

אוו ווה..

כבר הרבה זמן רצים שאלונים כאלו בפורומים פה..
אני צריך ללכת אז אני אענה על השאלון מחר.. ובקרוב אני אבנה שאלון כזה (רק יותר קצר) שיהיה מתאים למוזיקה לטינית ולריקודים לטיניים

shir salsa

New member
../images/Emo25.gif וואי, איזה ארוך...

אין לי כוח לרשום כ"כ הרבה...

../images/Emo41.gif../images/Emo32.gif../images/Emo41.gif

ראיתם את הכתבה על דינה סרבי
(מדריכה אצל יניב ילון שזכתה בתואר: "נערת העשרה 2002") בזמנו פירסמו עליה כתבה ב-Y נט ונתקלתי בכתבה הזו עכשיו.. (קישור לכתבה בתחתית ההודעה) וואי זה מזה מוזר לי לראות עליה כתבה כזו גדולה באינט'.. כי אני רוקד איתה ומדבר איתה פה ושם וזה מוזר לי לראות אותה ככה מפורסמת..
חיחיחי

shir salsa

New member
../images/Emo25.gif היא נראית שונה בתמונה

ששם, לעומת היום. היום היא בלונדינית, עם שיער קצר יותר...
בכל מקרה, היא בהחלט יותר יפה במציאות

למעלה