משחק

מרוגשת

New member
משחק

טוב אז ככה- רושמים- מה הייתם אומרים אם הייתם פוגשים את.... אני אתחיל-מה הייתם אומרים אם הייתם פוגשים את לורלי.... שלכם ליאת

לאנה

New member
אוי, זכרונות...

עשינו את זה כל-כך מזמן!
ממש בהתחלה... איזה חודשיים אחרי שהצטרפתיף אני חושבת...
|נוסטלגיה| המפי.
אמממ, לורליי... שניה, לורליי או לורן גראהם? זאת אומרת, דמות או שחקנית?

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo12.gif

כנראה שעשינו את זה שוב מאז...
כי... כי... אני גם הייתי פה כשעשינו משהו כזה, אני בטוחה...

blue dragonfly

New member
../images/Emo4.gif

זה גורם לי להרגיש כ"כ לא מעודכנת וחדשה כשאתם אומרות את זה.... לא, סתם...בלה.

אוקיי... לורליי.|מכשפופי|../images/Emo34.gif

אבל, הכוונה את לורליי, או את לורן
כי אם זאת לורליי, והייתי פוגשת אותה *חלום* אז היא לא הייתה יודעת מי אני. ואם זאת לורן, הייתי יכולה להגיד לה 'היי, אני מעריצה גדולה של הסדרה ב"ג' וכך הלאה. היום אביגייל אמרה לי ולאסנתי שאנחנו כמו לורליי ורורי
אני ישר הכרזתי על לורליי. אסנתי רורי, כמובן
.

Jason2

New member
אם הייתי פוגש את לורן

הייתי שואל אותה אם יש רובי 2.

Jason2

New member
רובי

זאת התרנגולת שהחברים של לורן קנו לה במתנה. בראיון עם קונאן אובריין (אם אפשר לקרוא לזה ראיון, היא פשוט נקרעה מצחוק) היא ספרה על ארגון שנותן לאמץ חיית משק. את לא צריכה לקחת את החיה הביתה אלא הם מגדלים אותה בשבילך ושולחים עדכונים ותמונות של החיה. אז לורן ספרה שהיא קבלה מכתבים עד שיום אחד הודיעו לה שהתרנגולת רובי מתה. היא בכלל לא הבינה למה צריכים להגיד לה את זה? כאילו היא אף פעם לא פגשה את רובי הם יכלו הרי למצוא תרנגולת אחרת ולקרוא לה רובי. וזהו חפשו את הראיון באינטרנט הקרוב.

4667

New member
../images/Emo96.gif I Like Coffee Too !!!

או ...I'm really smart, your daughter would love me, honestly או... Are you into younger men?

מרוגשת

New member
אממ בעיקרון התכוונתי ללורלי

ומי שיגיד לורן הכוונה ללורן.... אז המשך המשחק- מה הייתם אומרים אם הייתם פוגשים את לוק... שלכם ליאת

Jason2

New member
הייתי אומר לו

פעמיים הפוך ופנקייק אגוזים עם הרבה סירופ מייפל.

frikin shin

New member
היייתי אומרת לו:

1. ג'ס כאן? 2. הייתי מתחננת שיתן לי את ההמבורגרים העסיסים והעצומים שלורלי ורורי אוכלות בסדרה זה נראה כל כך מגרה...

למעלה