משחק!!

j u n k

New member
משחק!!

למשחק הבא קוראים "המילון הנייד לכל מעריץ אמיתי של אלאניס מוריסט" ארוך מדי? לא איכפת לי!!!
אוקיי המשחק מאוד פשוט...כל אחד בתורו (אין באמת תורות..אם אתה רוצה תכתוב חח) כותב מושג לפי סדר ה-א´ ב´ שקשור איכשהו לאלאניס- או לקשר שלו עם אלאניס (דוגמא יוסי יכתוב בא´ אבטיח כי זה מה שהוא אכל כשהוא שמע את אלאניס לראשונה ...אממ או משהו כזה) אז אני מתחילה!! א´ - איירוניק-הלהיט הכיייייי גדול של אלאניס...כך אני גיליתי אותה.

AlanisJunkie

New member
תוספת קטנה למשחק!

אם זה הולך להיות מילון, אז כדאי שיהיו לנו בו הרבה ערכים. אז השבוע אנו מתחילים עם האות "א". כל אחד ירשום ערך שקשור לאלאניס באות א´. סליחה ג´אנק, אבל אני לוקח לך את הערך. איירוניק: הלהיט הענק ביותר של אלאניס. אחד השירים שגרמו להרבה מאוד מעריצים להכיר את שאר השירים המדהימים של אלאניס, ולגלות שהם לא פחות טובים ואף יותר מהשיר הזה. לפי המילון, אירוניה זה לגלוג קל, לעג מוסתר. אירוני זה לגלגני, לועג. בגלל הפירושים האלה הרבה אנשים בעולם טענו שהדברים שאלאניס מתארת בשיר הם כלל וכלל לא אירוניים. אפילו היה פרופסור אחד שטען שהשיר בכלל לא מציג דברים אירוניים. בכל מקרה, לא תמיד צריך ללכת לפי המילון. לפי דעתי, אירוניה זה יכול להיות גם צחוק הגורל, ולכן התיאורים בשיר ממש מתאימים. זהו, אתם מוזמנים להמשיך לכתוב עוד ערכים באות א´. בסוף יהיה לנו מילון אלאניס מוריסט!

יש לי כמה....

אול איי ריליי וונט - השיר שפותח את אלבום הבכורה בעולם של אלאניס מוריסט אירוניק - אין צורך לרשום עליו... ג´אנק ויוסי רשמו.... אלן - לא צריחך להסביר ת´קשר... (אבא שלה...) אריק - החבר שלה אנדר רג סוופט - האלבום הרביעי שלה (בעולם רק...) אוטופיה - השיר שסוגר לבנתיים את שירי האלבומים... (הוא האחרון באלבום האחרון) אנסנט - שרי וקליפ של אלאניס. אר יו סטיל מד- שיר של אלאניס (זהו... עם השירים זה יכול להמשך שנים) אלאניס - האלבום הראשון לחלוטין של אלאניס. איי.אמ - קיצור של אלאניס מוריסט אלעד - אותו אחד שהדריך אותה בישראל. אלאניס.קומ - האתר הרשמי של אלאניס זהו.... לפרופסור המפגר הזה... אלאניס אומרת בסוף "and isn´t it ironic" כלומר, זה כל כך מוגזם שזה כבר לא אירוני...

Rוית

New member
בואו נעשה כזה דבר:

תשקיעו בזה, נעשה את זה רציני רציני, ונרשום את זה כמאמר בפורום וכל אדם חדש שידיע לפה יוכל להתבונן במילון אלאניס השלם!!! ג´אנק, קבלי ח"ח!

למעלה