משחק

משחק

כל אחד נותן שתי אפשרויות של שירים והבא בתור בוחר אחד ואז זה חוזר על עצמו... אני יתחיל Ana Lee vs fatal tragedy

NiGa

New member
אם הבנתי נכון

אני בוחר את פאטל טרג´די ועכשיו ממציא זוג משלי?... הםם.... 6:00 vs Erotomania

Uv Kruvi

New member
אני אמשיך...

אני בוחר בארוטומניה ואני נותן לכם את strange deja vu VS overture 1892 חחח...נראה מה תעשו עם זה... :)

offspringer

New member
מי עשה את זה קודם?

פורום פאנק או זה? כי שם עושים את אותו הדבר רק בלהקות

NiGa

New member
הרסת!!

טוב כדי להמשיך אני אבחר את אוברטור... ואתן א הזוג: Fatal Tragedy vs. Beyond This Life

NiGa

New member
שימו לב, שימו לב!!

יש פה משחק! תשתתפו!! זה הולך ככה: מישהו נותן זוג שירים של דרים... הבא בתור מגיב, בוחר את השיר מתוך השניים שהוא יותר אוהב, ונותן זוג נוסף! ולמשחק: Take Away My Pain Caught In A Web vs. The Mirror

cha ching

New member
peruvian skies

(הם פשוט מבצעים אותו כל כך מדהים!) Six Degrees of Inner Turbulence vs. a change of seasons (וכן! אני יודעת שבחרתי שני שירים מאוד ארוכים וקשים יחסית, אבל כה זה! תתמודדו!)

NiGa

New member
A Change Of Seasons

וכל הכבוד למעלה שם על בחירת פרוויאן סקייז! הייתי בטוח שיבחרו וויסז... האמת בטוח יחלקו עלי, אבל אולי אני עדיין לא מכיר מספיק טוב את 6DOIT.... ועוד זוג, אחרון להיום ואחרי זה אני משאיר לכם את המשחק! Pull Me Under vs. Metropolis pt.1

Scarred

New member
הממ....

אני חדש בפורום אבל ממש מעריך את העובדה שסוף סוף עשו פורום של דרים ת´יאטר בהצלחה בכל מקרה אני יבחר ב mteropolis pt.1 והנה עוד אחד: Scarred Vs. Learning To Live

NiGa

New member
ברוך הבא ואני לא עונה אז תענו אתם!

כי הבטחתי לעצמי שזהו!! אז תענו אתם!

theriddler

New member
winter של tori amos....מגניב

אבל ...כמובן ש home speak to me או cover my eyes

NiGa

New member
שיט לא מכיר דיסק ראשון...

וחלש לשים שירים לא של דריםכאן!!

הם מחדשים שירים בצורה ממש טובה...

לדעתי חוץ מאיך שהם בצעו חלק מהשירים של פינק פלויד... בוחרת Speak to me מוסיפה Light fuse and run away ו.. Strange deja vu

PunkInDrublic

New member
Pull Me Under

חה חה חה Under a glass moon Vs Take the time

NiGa

New member
under a glass moon

בגלל הסולו של 2 דקות... Learning To Live vs. Voices

NiGa

New member
under a glass moon

בגלל הסולו של 2 דקות... Learning To Live vs. Voices