משחק

casperit

New member
משחק

שמועתק מפורום סמולוויל שמועתק ממקום אחר... הוא פשוט מגניב!!! אוקי כל אחד צריך לכתוב משהו על מי שכתב את התגובה מעליך, משהו עליך, ומשהו על מי שיכתוב אחריך, הנה, נראה אם תבינו.. ^אין אף אחד מעלי אז... <חולה על פאוור פאף גירלז!!! vהכי אוהב את הפאוור פאפית שמתחילה בB יעל

yaron4all

New member
אני ראשון../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

אוקיי, הנה זה בא: ^ מנהלת פורום מצויינת (מה אתם רוצים - אני חנפן
) < טולקינאי גאה
v אוהב פוקימון.

נֵץ

New member
עכשיו אני

^ מתרגם, טולקינאי, חובב נוקיה ועוד... < אדם נחמד (ועכשיו מסתבר גם שחצן) v כותב פאנפיקים

אז אני כי כתבתי חצי פאנפיק על PPG

^ הכינוי שלו זה ציפור טורפת (משהו כזה) < חובבת מושבעת של ג´יימס בונד (אבל למה שוביניזם!!) v יצא לו פריקזויד

ההודעה לא חלק מהמשחק אבל קשורה

אבל הפורום לא מגובש מספיק.... אני לא יודעת שום דבר על חברי הפורום האחרים, ולא נראה לי שהשאר יודעים....

זיושי

New member
אני עשיתי את הרגע בפורום סמולוייל

^מישהו נחמד >מישהו נחמד Vמישהו נחמד

casperit

New member
קודם כל

את יודעת שכולם אוהבים פאוורפאף גירלז:) יעל

טוווורייי-וסליחה שלא הייתי הרבה זמן

^ כותב פאנפיק של בראון הלבן.. וחדש בפורומים! < חולה על אינטרנט וספרים- גם טולקנאית מושבעת, ואפילו פמיניסטית! v ישנ\ה בבוקר קמ\ה בלילה.

Magma99

New member
שלום

^לא ממש מכירה אז אין לי מה לכתוב > חדשה בפורום, אוהבת את רומח הדרקון, ואוהבת טלנובלות (חלק לפחות, אני בתהליך גמילה) v נושם/ת חמצן

Nuitari Girl

New member
הנה תורי

^משחקת את אפריל כוהנת פלדין במשחק של פורום רומח הדרקון > מתה על בלוסום וחולה על פיף ותלתול V חושב/ת שבאטרקפ שולטת

Gal6

New member
אני אני אני

^אוהבת דברים מוזרים בשם "פיף ותלתול" <שרוף על באטרקאף השולטת Vמעדיף/ה את הגירסא המדובבת בערוץ 6

Gal6

New member
אפשר לעשות שרשור../images/Emo110.gif

שכל אחד יכתוב על עצמו גיל, מקום מגורים וקצת על עצמו או משהו...

leeloo

New member
אפשר להמשיך את שרשרת ההעתקות?

אני מאוד מעוניינת לנסות לשחק את זה אצלי בפורום סרטים, אז ברשותך..

casperit

New member
בסדר:)

מעניין אם זה יהיה בסוך בכל הפורומים.. סתם מגניב... יעל

leeloo

New member
בסוף זה יצא משהו בסגנון הזה-

אני העתקתי את זה מפורום חבר, שהעתיק מפורום חבר, שהעתיק מפורום חבר של החבר, שהעתיק מפורום חבר של חבר של חבר, שהעתיק מפורום חבר של חבר של חבר של חבר.... חשבת אי פעם.... מי לעזאזל המציא את המשחק?

נֵץ

New member
אם אתה מעתיק את המשחק הזה

אתה מעתיק אותו מהחבר שלך, ומהחבר של החבר שלך, ומהחבר של החבר של החבר שלך, ומהחבר של החבר של החבר של החבר שלך, ומהחבר של החבר של החבר של החבר של החבר שלך... אולי אחד מהם הוא אהבל!

leeloo

New member
את זה אני גם מכירה....

עשינו על זה אפילו קטע במסיבת סיום לפני 3 שנים..

ואולי.......

לחבר של החברה של החבר של החברה של החבר של החברה של החבר של החברה של החבר של החבר של החברה של החבר של החברה של החבר של החברה של החבר של החברה שלך היה איידס...........
מה אז?!?

למעלה