משחק.......=]

משחק.......=]

אז ככה כל אחד כותב 10 שאלות לאחרים בסגנון "האם אתה דומה לי" (שאלות שקשורים בכם שהתשובה עליהם היא כן\לא) אבל רק 10!!! כדי שתכלו לענות לאחרים ולא להשתעמם יותר מידי.. וככה הלאה, כל אחד רושם את השאלון הקצר שלו עם סימן של האם אתם דומים לי?. וככה, נראה מי פה דומה ושונה מהאחרים! השאלה ה-11 של כל אחד תהיה: האם יצא שאתה דומה לי? וכך נוכל לדעת. היכוןןןןןן, הכןןןןןןןןןןןןן, צאאאאאאאאא!

האם אתם דומים לי?

האם אתם פוחדים מג'וקים? האם יש לכם כלב? האם אתם הכי קטנים במשפחה? האם אתם רוצים לעשות פירסינג? האם אתם אוהבים ת'קיץ? האם אתם מכורים לשוקולד? האם לכלב שלכם קרה תעונה שאתם לא יכולים לשכוח
? האם גמלכם יש חבר\ה שממש דומים לכם? האם אתם חושבים שכלב זה הדבר הכי חמוד בעולם? האם גמאתם רוצים עוד מפגש
? האם אתם דומים ליייי

[=

האם אתם פוחדים מג'וקים? כן האם יש לכם כלב? כן האם אתם הכי קטנים במשפחה? לא האם אתם רוצים לעשות פירסינג? כן האם אתם אוהבים ת'קיץ? כן האם אתם מכורים לשוקולד? לא האם לכלב שלכם קרה תעונה שאתם לא יכולים לשכוח ? לא האם גמלכם יש חבר\ה שממש דומים לכם? כן האם אתם חושבים שכלב זה הדבר הכי חמוד בעולם? לא האם גמאתם רוצים עוד מפגש ? כןןןן האם אתם דומים ליייי? אממ בערך..

מנסה.. :)../images/Emo66.gif

האם אתם פוחדים מג'וקים? דיי.. חח האם יש לכם כלב? בארור האם אתם הכי קטנים במשפחה? לא האם אתם רוצים לעשות פירסינג? עשיתי כבר האם אתם אוהבים ת'קיץ? משו משו האם אתם מכורים לשוקולד? לא האם לכלב שלכם קרה תעונה שאתם לא יכולים לשכוח ? יאפ האם גמלכם יש חבר\ה שממש דומים לכם? יאפ האם אתם חושבים שכלב זה הדבר הכי חמוד בעולם? לא האם גמאתם רוצים עוד מפגש ? בכייף.. :) האם אתם דומים ליייי? לא בהרבה.. חיחי

אז ככה[= נקווה שיצאה טוב..

האם את\ה אוהב לאכול גלידה? האם את\ה אוהב צבעים שחורים? האם את\ה אוהב לישון? האם את\ה שונא בשר? האם את\ה אוהב חתולים? האם את\ה אוהב מוזיקה? האם את\ה אוהב ספורט? האם את\ה שונא ליצנים? האם את\ה אוהב מחשב? האם את\ה אוהב לירקוד? האם יצאה שאתה דומה לי??

נשמאמית

New member
:]] יאללה אני

האם את מאוהבת?! האם את מיואשת מהבצפר? האם את לסבית \ בי? האם את אוהבת לכתוב שירים? האם את אוהבת לשמוע אביב גפן ? והיהודים? ושורטי? האם יש לך אחים? האם יש לך אחיינים (אפילו בבטן) :] ? האם את אוהבת לצאת למועדונים? האם יצא שאת דומה לי ? :]]]]]]

לא דומה לך P=

האם את מאוהבת?! לא האם את מיואשת מהבצפר? כה!!! האם את לסבית \ בי? לא האם את אוהבת לכתוב שירים? כהה האם את אוהבת לשמוע אביב גפן ? אני לא שןמעת אבל אני לא שונאת... והיהודים? כה ושורטי? ברורורררורורוררורררררררר!!!! האם יש לך אחים? כה האם יש לך אחיינים (אפילו בבטן) :] ? חחח לא האם את אוהבת לצאת למועדונים? לא האם יצא שאת דומה לי ? חצי חצי....

בוא נראה עם אני דומה לעדי.. [=

האם את מאוהבת?! כן האם את מיואשת מהבצפר? כן האם את לסבית \ בי? כן האם את אוהבת לכתוב שירים? לא האם את אוהבת לשמוע אביב גפן ? לא והיהודים? כן ושורטי? ברוררררר האם יש לך אחים? כן האם יש לך אחיינים (אפילו בבטן) :] ? כן האם את אוהבת לצאת למועדונים? כן האם יצא שאת דומה לי ? ברוב אני דומה לך..

maytal7

New member
עונה

האם את מאוהבת?! בערך
האם את מיואשת מהבצפר? כן מאווד האם את לסבית \ בי? לא האם את אוהבת לכתוב שירים? לפעמים כשיוצא האם את אוהבת לשמוע אביב גפן ? לא כל השירים אבל כן והיהודים? כן ושורטי? בארור האם יש לך אחים? כן האם יש לך אחיינים (אפילו בבטן) :] ? לא האם את אוהבת לצאת למועדונים? כן האם יצא שאת דומה לי ? קצט

ניראה אם אני דומה לסוניה..../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif

האם את\ה אוהב לאכול גלידה? כן, אבל לא כל הזמן פעם ב... האם את\ה אוהב צבעים שחורים? גם האם את\ה אוהב לישון? יאפ האם את\ה שונא בשר? לא האם את\ה אוהב חתולים? לא האם את\ה אוהב מוזיקה? החיים שלי האם את\ה אוהב ספורט? יאפ האם את\ה שונא ליצנים? חחח למה הם חמודים.. האם את\ה אוהב מחשב? יאפ האם את\ה אוהב לירקוד? חחח רק שיש משהו שמקפיץ אותי.. :) האם יצאה שאתה דומה לי?? ברוב כן.. :)

נשמאמית

New member
בואו נראה עם אני דומה לסהר:]

האם אתם פוחדים מג'וקים?כן מאודד האם יש לכם כלב?הייתה :( האם אתם הכי קטנים במשפחה? לאא האם אתם רוצים לעשות פירסינג?יש לי אני רוצה עודד האם אתם אוהבים ת'קיץ?כןן האם אתם מכורים לשוקולד?כןן האם לכלב שלכם קרה תעונה שאתם לא יכולים לשכוח ?כן :( האם גמלכם יש חבר\ה שממש דומים לכם?לאא האם אתם חושבים שכלב זה הדבר הכי חמוד בעולם?כןןןן האם גמאתם רוצים עוד מפגש ?כןןן האם אתם דומים ליייי? כנראה חחחחחחח

האם אני דומה לסוניה?

האם את\ה אוהב לאכול גלידה? מאודד אפילו בחורף האם את\ה אוהב צבעים שחורים? כההה האם את\ה אוהב לישון? כהה האם את\ה שונא בשר? לא האם את\ה אוהב חתולים? לא האם את\ה אוהב מוזיקה? כה האם את\ה אוהב ספורט? כה האם את\ה שונא ליצנים? לא האם את\ה אוהב מחשב? כה האם את\ה אוהב לירקוד? לא האם יצאה שאתה דומה לי?? לא כל כך...

נשמאמית

New member
בואו נראה עם אני באמת דומה לסוניה :]

האם את\ה אוהב לאכול גלידה?כן האם את\ה אוהב צבעים שחורים?לא ממש האם את\ה אוהב לישון?כן האם את\ה שונא בשר?לא האם את\ה אוהב חתולים?לא האם את\ה אוהב מוזיקה?כןן האם את\ה אוהב ספורט?לא האם את\ה שונא ליצנים?כן האם את\ה אוהב מחשב?כן האם את\ה אוהב לירקוד?כן האם יצאה שאתה דומה לי?? קצת :]

maytal7

New member
בואו נראה

האם את\ה אוהב לאכול גלידה? כן האם את\ה אוהב צבעים שחורים? כן האם את\ה אוהב לישון? כן האם את\ה שונא בשר? כן (איככס) האם את\ה אוהב חתולים? מאוד האם את\ה אוהב מוזיקה? כן האם את\ה אוהב ספורט? אמ... בערך (משחקי כדור ) האם את\ה שונא ליצנים? תאמת לא ראיתי ליצן מגיל 5 או משו כזה חחח האם את\ה אוהב מחשב? כן האם את\ה אוהב לירקוד? לא יודעת לרקוד לצערי האם יצאה שאתה דומה לי?? קצט דומה לך

למעלה