משחק ! - Lyrics !!

Shachaf D

New member
משחק ! - Lyrics !!../images/Emo168.gif../images/Emo62.gif

אוקי .. זה משחק פורום ... ככה הוא הולך , אני נותן שורה משיר של מיידן ... מי שפותר את התשובה והיא נכונה .. הוא זה שממשיך את המשחק והוא זה ששם את השורה הבאה מאיזה שיר שהוא רוצה של מיידן .. וככה המשחק זורם וזורם .. טוב .. אני אתחיל " Througe earth and water. fire and wind you came at last - nothing was the end " קדימה .. !

JustThomas

New member
"סאן לייט, פאלינג און יור סטיל,

טייקינג לייף איז יור איידיל... תננה..." לא מפסיק לזמזם את זה. Sun And Steel. "כל צרפת מחפשת אותי". (כן, אני יודע שזה בעברית, אבל זה יותר מאתגר ככה)

Shachaf D

New member
Murders in the Rue Morgue

אהה.. במקרה ידעתי את זה .. למרות שזה לדעתי ממש קשה טוב, תורי : "The serpent is crawling inside of Your ear He says you must vote for what you "

powermetal1

New member
Be Quick Or Be Dead

And as you look all around at the world in dismay" ...What do you see, do you think we have learned

JustThomas

New member
Blood Brothers

זה קל =P "אתה רואה את הירח צף, אתה צופה בזריחה האדומה"

Fistuuk

New member
וציטוט שלי

"אתה יכול לקחת את המילה שלי, היא תלמד אותך יותר ממה שאתה יכול לדעת" כן, אני יודע. קל.

Shachaf D

New member
22 ACACIA AVENUE

תורי : "Just a few small tears between someone happy and one sad Just a thin line drawn between being a genius or insane"

Fistuuk

New member
the thin line between love and hate

מצטער שאני עושה מיד אחרי אבל ידעתי אז קשה להתאפק.. אחד יותר קשה: "נכרע ברך ונגיד תפילה הם לעולם לא ידעו שאיכפת לנו" זה נשמע נורא בעברית.

למעלה