משחק

משי22

New member
משחק ../images/Emo77.gif

כדי לעודד את עצמנו על שלא היה פרק השבוע למרות שאנחנו מחכים כבר חודשיים בערך!
זה משחק שמוכר מפורומים אחרים, רק שהפעם הוא מותאם לעל טבעי:
בחרו עשר דמויות מתוך הסדרה: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. כעת ענו על השאלות הבאות: 1. את מי הייתם מעדיפים לצדכם כאשר עשרות שדים מקיפים אתכם, את שתיים או את שבע? 2. איך הסדרה הייתה נראית אם במקום סאם ודין שלוש וחמש היו הגיבורים של הסדרה? 3. איזה זוג יותר מתאים, אחת וחמש או אחת ועשר? 4. שש תופס את שלוש וארבע מתנשקים. איך הוא יגיב? 5. מה הדבר השנוא ביותר על שבע? 6. צרפו לכאן את התמונה האהובה עלייך ביותר של שמונה! 7. תשע מחליט לעשות הסבה לקריירת זמרה, איזה סוג זמר הוא יהיה? 8. מה הייתם רוצים לומר לעשר אם הייתם פוגשים אותו? 9. שתיים ושש שולפים אחד על השני אקדחים. מי ימות? 10. יש לכם הזדמנות להרוג את שמונה (או, אם זאת דמות שכבר מתה בסדרה, להחזיר אותו לחיים). האם תעשו זאת? תהנו ושתפו פעולה

משי22

New member
התשובות שלי:

הדמויות: 1. ג'ו 2. קסטיאל 3. דין 4. מג 5. ליסה 6. בלאדי מרי 7. לילית 8. אנה 9. ג'ון 10. סאם התשובות: 1. את מי הייתם מעדיפים לצדכם כאשר עשרות שדים מקיפים אתכם, את קסטיאל או את לילית? שאלה קשה
ברור שקסטיאל, במיוחד עם הכוחות המלאכיים המחודשים שלו!
2. איך הסדרה הייתה נראית אם במקום סאם ודין, דין וליסה היו הגיבורים של הסדרה? וואו, מגניב, מגניב, מגניב! אני ממש בעד לעשות סדרה כזאת, סוף סוף תהיה גיבורה נשית ראויה. דין וליסה כצמד ציידים יהיו סופר שווים. הם יכולים לצרף אליהם גם את בן, מבחינתי. 3. איזה זוג יותר מתאים, ג'ו וליסה או ג'ו וסאם? ג'ו וליסה לא ממש נראה לי...
אז שיהיה ג'ו וסאם. הם דווקא יכולים להתאים- סאם ברח מהבית כי לא רצה להיות צייד, וג'ו ברחה מהבית כי דווקא רצתה להיות ציידת... ככה ששניהם די עומדים על שלהם מול המשפחות שלהם. 4. בלאדי מרי תופסת את דין ומג מתנשקים. איך היא תגיב?
טוב, זה די קורע! אממ, אני מתלבטת בין: תכנס להם באמצע ותשאל את דין מתי תורה, לבין: תצרח ותגרום לעצמה לדמם מהעיניים כדי שלא תצטרך לראות את זה... 5. מה הדבר השנוא ביותר על לילית? אין לי מושג. מלאכים? 6. צרפו לכאן את התמונה האהובה עלייך ביותר של אנה! טוב, זה קל
7. ג'ון מחליט לעשות הסבה לקריירת זמרה, איזה סוג זמר הוא יהיה? LOL! זמר רוק-מיושן כזה, נראה לי... 8. מה הייתם רוצים לומר לסאם אם הייתם פוגשים אותו? תתאפס על עצמך. ותפסיק למרר לדין את החיים. 9. קסטיאל ובלאדי מרי שולפים אחד על השני אקדחים. מי ימות?
בהתחשב בזה שאחת כבר מתה והשני לא ממש מוטרד מאקדחים...קצת בעייתי לומר. אלא אם כן זה הקולט, ואז שניהם יכולים למות. אבל אם קסטיאל יביט בבלאדי מרי הוא בטוח ידמם (כי אין לי ספק שהוא מחביא הרבה סודות אפלים). אז נראה לי שבלאדי מרי לוקחת. 10. יש לכם הזדמנות להרוג את אנה (או, אם זאת דמות שכבר מתה בסדרה, להחזיר אותו לחיים). האם תעשו זאת? נראה לי שהתמונה אומרת הכל... ברוך שפטרנו ממנה

Ayelet 363

New member
XDD

אני חייבת לומר- כל הכבוד שלא התפתת לשים את דין וסאם במקומות 1 ו-2 כמוני.
(טוב, אני בכלל לא חשבתי להחליף את המספרים לשמות ולעשות לכולם את החיים הרבה יותר קלים..).

משי22

New member
האמת שרציתי בהתחלה...

לא לשים אותם בכלל, אבל אחר כך החלטתי שבכל זאת, אי אפשר לוותר עליהם...

לירונת

New member
חחחחח ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif על 8 ../images/Emo6.gif

ולמה את כ"כ שונאת את אנה
היא הייתה בסדר בהתחלה, לא
איכ, בלאדי מרי. הפרק הזה עשה לי רע

משי22

New member
כי..

היא בחרה בפתרון הקל שזה להרוג את מי שמסוכן בעיניה, במקום לנסות להתמודד עם הסכנה, היא בגדה באמון של האחים, ולסיום היא הטיסה את עצמה לעבר כדי להרוג את ההורים של סאם ודין ולהביא לכך שהם לעולם לא היו מתקיימים. וכל זה אחרי שבעונה הקודמת הם עזרו לה כשהיא הייתה סתם מלאכית חסרת כוחות ומגורשת, והגנו עליה מפני מלאכים ושדים כאחד. אז היא מעצבנת אותי
ובלאדי מרי- LOL, סתם כתבתי את השם שלה, אבל השאלות הכי מצחיקות יצאו לי איתה

לירונת

New member
טוב, אז נראה לי שפספסתי איזה כמה פרקים שהיא

מופיעה בהם, כי בכלל לא זוכרת את כל זה, רק שהיא חזרה לעבר בנסיון להרוג את ג'ון ומרי.... O__o

משי22

New member
זה הכל באותו פרק ../images/Emo13.gif

בהתחלה היא בקשה להפגש עם דין וסאם נסתה להרוג את סאם, ואחר כך שהיא לא הצליחה היא חזרה לעבר... היא נורא הרגיזה אותי בפרק הזה, כי באמת ציפיתי שבתור מלאכית מורדת שבעצמה כבר התמודדה נגד החוקים המעצבנים של גן עדן, היא דווקא תתמוך באחים.

לירונת

New member
יו ../images/Emo12.gif אני ממש לא זוכרת את הקטע הזה, נראה לי

שפספסתי אותו
ות'כלס, את צודקת

חחחחח ../images/Emo6.gif

היו כמה דברים משעשעים!!! ומה נסגר איתך ילדה שאת רוצה לראות דווקא את ליסה בתפקיד הנשי הראשי ועוד במקום סאם?! ועוד עם בן המתבגר הלא קשור הזה..מילא היה נשאר ילד קטן..

משי22

New member
חס וחלילה!

אני לא רוצה את דין וליסה במקום דין וסאם! אבל יחסית לזוגות האפשריים האחרים שיכלו לצאת לי...
ממש ממש חסר לי דמות נשית ראשית, או לפחות קבועה
כאילו ג'ו יכלה להיות כזאת, ליסה יכלה להיות כזאת, אבל ל פעם מחדש הם מעיפים את הבחורה הצידה וזה מעצבן אותי. אני מתה על הדנימיקה של דין וסאם, אבל בחורה בתםקיד קבוע הייתה מגוונת את החיים לדעתי

Ayelet 363

New member
רעיון יפה!! עונה

בחרו עשר דמויות מתוך הסדרה: 1. דין 2. סאם 3. ג'ו 4. ג'ון 5. בובי 6. קאס 7. אלן 8. קראולי 9. לוציפר 10. מג כעת ענו על השאלות הבאות: 1. את מי הייתם מעדיפים לצדכם כאשר עשרות שדים מקיפים אתכם, את שתיים או את שבע? 2... אבל גם 7 מתאימה. 2. איך הסדרה הייתה נראית אם במקום סאם ודין שלוש וחמש היו הגיבורים של הסדרה? מוזרה... אבל רעיון מגניב. 3. איזה זוג יותר מתאים, אחת וחמש או אחת ועשר? אחת וחמש. 4. שש תופס את שלוש וארבע מתנשקים. איך הוא יגיב? הממ... תוקע מבט נדהם? 5. מה הדבר השנוא ביותר על שבע? שהבת שלה בסכנה. 6. צרפו לכאן את התמונה האהובה עלייך ביותר של שמונה! המממ... אין לי תמונה אהובה. סתם תמונה? 7. תשע מחליט לעשות הסבה לקריירת זמרה, איזה סוג זמר הוא יהיה? מטאל. 8. מה הייתם רוצים לומר לעשר אם הייתם פוגשים אותו? Go to hell. סורי, אני יודעת שזה לא מקורי... 9. שתיים ושש שולפים אחד על השני אקדחים. מי ימות? 6. אבל למה...
10. יש לכם הזדמנות להרוג את שמונה (או, אם זאת דמות שכבר מתה בסדרה, להחזיר אותו לחיים). האם תעשו זאת? הבנתי שאתם אולי, אבל אני לא.

משי22

New member
ג'ו ובובי יכול לצאת ענק ../images/Emo6.gif

לוציפר הוא לא מטאל! הוא בן אדם שקט ורגוע... יותר מתאים לו מוזיקה קלאסית

לירונת

New member
לוצי בחור עם קלאסה, אם הוא היה עושה הסבה

הוא היה עושה דואטים עם ליידי גאגא. או קייטי פרי. או מיילי סיירוס!
סתם, הוא לא. מוזיקה קלאסית באמת מתאימה לו יותר. אני אוהבת את מארק פלגרינו, הוא היה אחלה לוציפר. Jared gave me the creeps! טוב, מה אני חופרת
>< למה סאם ימות אם הוא וקאס יישלפו אקדחים

Ayelet 363

New member
התכוונתי שקאס ימות

וזה כי סאם נראה לי צלף יותר מיומן ממנו.

לירונת

New member
אוי חחחחח התבלבלתי, התכוונתי למה שאת כתבת,

לא שסאמי ימות >< כןןןן זה נכון, אבל אבל אבל אבל קאס יכול להפעיל את הכוחות המיוחדים שלו או משהו. זה לא רמאות, נראה לי....

Ayelet 363

New member
אמ, טוב, בעצם...

נראה לי שאת צודקת. וחוץ מזה- אקדחים רגילים הורגים מלאכים בכלל? אז כן, אני חושבת שאת צודקת...

לירונת

New member
לא נראה לי... אני חושבת שגם הקולט לא, כי הוא

לא הרג את לוצי, אז בטח גם לא את קאס...

משי22

New member
מה שקרה עם הקולט

ממש מעצבן אותי. שתי עונות ראשונות מספרים לנו שזה מכשיר קסום שיכול להרוג כל דבר, וכולם לחמים כדי להשיג אותו. אחר כך נזכרים להגיד שזה בעצם לא הורג את לוציפר. ואת מייקל, מן הסתם, שזה יהיה הוגן. אה, וגם את הפרשים לא. אז מה התועלת בך, לעזאזל?

למעלה