משחק

משחק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

שימו תמונה של מישו מהפיג'מות, ותכתבו מה הוא חושב
*מכירים
*

אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif..../images/Emo80.gif

קובי:פרצוף מוזר..פרצוף מוזר.. עודד:יאללה כואב לי הצוואר
אלונה:עוד שנייה אני נופלת.. אילן:תחף אני נרדם..
אני גרועה בזה..
לא נורא..- תעשו גם אתם

עדנונית

New member
חן ח"ח על הרעיון

יואב צפיר: אני יהורג אותך אני פשוט יהורגגג אותךך אני לא מאמין שזרקת את כל הסלט עגבניות שהכנתי מהחלוווןןן עודד: מה אני יעשששההה הם איימו עלי, מה, אז זרקתי אותם, מה, אז אני אשיאר אותם שהם עוד שניה יהרגו אותי מה? יואב:אבללל הסלטטטטטטטטט שלייי יו יוו תחייך למצלמה מצלמיייםם המראין: אנחנו מפריעים או משהו? עודד: לא פשוט יואב רוצה לה... *יואב בועט בעודד* עודד:איייההה יואב: לא אנחנו מתחבקים מרוב אושר? עודד: אה כן?!1? אז אתה סולח לי יואב: עודד שתוק ידפוק {חחח עזבו נסחפתי!!}

עדנונית

New member
רציני?!זה יושב עלי?!תפור עלי?!

עברתי את המבחן?!!??! ומה איתך נבו שלי למה אתה לא רושם לנו סיפורון?

עדנונית

New member
עוד

קובי חושב: אוי אני מת לישון אני מת מעייפות רק רגע מזה שם חרפפפפפפפפפ שששש חרפפפפ שש הצלם: קובי סתכל למצלמה קובי ? קובי ? קוווובייי?? הממ רובי נראה לי הוא נרדם עם עיינים פתוחות =\

MaceWindu

New member
חחחחחחחח... אפשר לצרף...

קבצי וורד? אני לא ממש זוכר אם שמרתי את זה

B R A Y E R

New member
מנהל
משו מעפן

עודד:איי מצלמים אותנו קובי:בטח בטח אתה חושב ששחכנו מה עשית לנו ב1 באפריל שנה שעברה? אלונה:אני זוכרת את ה טוב מאוד אילן:ומי בכלל ירצה לצלם אותנו? *הצלם מצלם* אילן:יופי עודד לא יכלת להגיד לנו שמצלמים אותנו? =\\\\\\\\\\\\\

MaceWindu

New member
יש לי אחד חדש...

עודד: אוייש.. נכון אני חמוד? אלונה: (מנסה לחייך) כן.. כן.. ללא ספק.. אני יפה..! קובי: יואב, איך הפרצוף הזה? בסדר? אילן: ישש... יששש... מחכה לי בבית רובה מים חדש.. ישש.. ישש

עדנונית

New member
למה זה מתאים יותר ככה

שאילן עם הרובה מים חחחח וקוראים לי עדןןןןןןןןן לא עדנהההההההההההה

למעלה