משחק

שירוש7

New member
משחק../images/Emo70.gif ../images/Emo187.gif

אתם בטוח מכירים תמשחק הוא הולך חכה מי אני
אני אומרת כול מיני זברים על אותו איש/אומן/מוזקאי/דוגמן וכ'ו ואתם מנחשים הבנתם
ואז מי שהצילח פותח את המשחק בפעם הבאה! נגיד אממ הוא זמר יש לו שיעור שחור והוא הוציא אלבום זהב מי הוא
תשובה: הראל סקעת!!! אוקי , אז הנה הרמז הראשון שלנו היא בת ... שיער בלונדיני [משו כזה] והיא כותבת מלא שירים
מי זאת

שירוש7

New member
אבל אני קודם צריכה להגיד לך עם זה

נכון.. אבל צדקת חח! הדימונד[איך שלא כותבים את זה]?

../images/Emo210.gif../images/Emo182.gifממש לא יפה מצדכם../images/Emo70.gif

אם אנחנו, היינו עושים בפורום דיימונדז ככה על זה שהוא הומו ואני לא באמת חושבת ככה, אבפילו יש לי את הדיסק שלו (ואני רצינית
) ואחרי זה הייתם רואים את זה בפורום שלנו איך הייתם מרגישים
זה ממש מכוער

מ א מ י2

New member
יאללה סתמי ת'פה! ../images/Emo219.gif

מאיפה את יודעת שאלה הדיימונדז!? וזה לא אלה! קופה.

במידה וכן התכוונתן לדיימונדז אז,

בתור מעריץ שלהן יש לי להגיד לכן כמה דברים
א-אין להן סולנית. ב-דווקא בפורום דיימונדז כן מעריכים ואוהבים את הראל סקעת, ולא היינו עושים דבר כזה. אנחנו לא יורדים על אמנים אחרים. וגם תתפלאו,אבל אחרי כמה פגישות שלי איתן גיליתי שהן רחוקות מאוד מלהיות פאקצות ויותר מכך הן גם רחוקות מלחוש, הן נותנות לכל מעריץ ואפילו לא,יחס חם מאוד שלא כל אמן עושה את זה. אני לא אתפלא אם עוד אנשים מפורום דיימונדז יבואו וירשמו לכם את זה... פשוט חבל שזה מה שאתם חושבים על הדיימונדז ובדרך יורדים עליהן במשחקים שלכן. וסתם למי שעדיין לא יודע רושמים -דיימונדז.

לאו14

New member
מעריצי הדיימונז כנסו!!../images/Emo141.gif

כמה דברים.. א'- לא בטוח שמדובר בהם.. ב'- גם אם כן..זאת דעתה..ואם היא לא אוהבת אותן אז זאת זכותה..וגם אני חשבתי שאלה הדיימונדז לא בגלל שהם "פקאצות.." אלא כי הם הלהקת בנות היחידה שאני מכירה.. ג'- זה שאתם אוהבים את הראלי זה אחלה..אבל זה לא אומר ש/עכשיו אנשים פה צריכים לאהוב את מי שאתם אוהבים.. סבבה?? אין צורך להתעצבן..

ממש לא אמרנו שאתן צריכות לאהוב את

מי שאנחנו אוהבים... כל אחד והדעה שלו,אין על זה ויכוח בכלל. ונכון, גם זכותה לא לאהוב אותן, אבל למה להוסיף את זה בתוך המשחק הזה? ושוב אני אומר, במידה ו'מ א מ י2' כן התכוונה אליהן. אני מאמין שאם היו עושים בכל פורום שהוא על הראל ורושמים עליו כל מיני דברים שלא נראים לך, ואת היית רואה את זה,לא היית מגיבה כדי להגן עליו? כדי להגיד לאנשים שהוא לא ככה וככה... אז יצא לי ולרעות 'דיימונדז בעצמות' לראות את זה והרגשנו צורך להגן עליהן.

מ א מ י2

New member
לא נכון P: ../images/Emo219.gif

הפוסיקאט דולז P: נכון שהם לא מהארץ אבל הייתי חייבת P:

שירוש7

New member
יאלה אולי נחזור למשחק../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo187.gif

מי אני
שחקנית , שיחקה ב-YES [אולי גם בהוט פשוט אין לימושג יש לי יש] יאלה תתחילו לנחש!!!!

שירוש7

New member
וואלה צדקת חחח שכחתי לתת עוד

רמזים אופס... +
תמשיכי..עכשיו את תעשי חידה כזאת מי אני

יאסס : ] סורי שהזנחתי ../images/Emo204.gif

היה לי שבוע ממאאווודדד עמוסס ! 2 מבחנים 1 במדעים -81 : ]ואחד באנגלית : לא יודעת כמה ועוד' כמה זמן..יו םראשון בוחן במתמטיקה ויום שלישי בשל"ח העכשיו חזרתי מגיחה פפשש ככמממהה !
אוהבת אותכםם
כלל כך
3>

למעלה