מה הכלל המנחה את חייך?
פ פיטואלקסין New member 5/9/07 #71 אני לא זוכרת את שמו הדרקון הירוק אותו מזמנת הבועה לטרוף את דעתו של לורק ומופיע בחלום בליל החורף, ואשר נושא את רייסטלין לפלנתאס בסוף שחר האביב. זה הניחוש הטוב ביותר שלי (למרות שאמרת שהוא מופיע רק בשחר האביב).
אני לא זוכרת את שמו הדרקון הירוק אותו מזמנת הבועה לטרוף את דעתו של לורק ומופיע בחלום בליל החורף, ואשר נושא את רייסטלין לפלנתאס בסוף שחר האביב. זה הניחוש הטוב ביותר שלי (למרות שאמרת שהוא מופיע רק בשחר האביב).
ט טילי לייט New member 8/9/07 #75 ../images/Emo82.gif באיזה צד של המלחמה אתה עומד? אם כי אני מניחה שזה יהיה בצד הטוב.... בהתחשב בזה שאתה מפחד מדרקונים.
../images/Emo82.gif באיזה צד של המלחמה אתה עומד? אם כי אני מניחה שזה יהיה בצד הטוב.... בהתחשב בזה שאתה מפחד מדרקונים.
I itamar36 New member 8/9/07 #76 גם הדמויות בצד הרע מפחדות מדרקונים למשל מדרקוני הטוב. ולפי דעתי דמויות הרוע מפחדות מדרקונים הרבה יותר מדמויות הטוב. וגם אם הם מפחדים, הם מפגינים הרבה יותר אומץ.
גם הדמויות בצד הרע מפחדות מדרקונים למשל מדרקוני הטוב. ולפי דעתי דמויות הרוע מפחדות מדרקונים הרבה יותר מדמויות הטוב. וגם אם הם מפחדים, הם מפגינים הרבה יותר אומץ.