משחק

crazy4tc

New member
משחק ../images/Emo32.gif

אוקיי אז ככה: נניח שמטאור עומד לפגוע בכדור הארץ ועליכם מותלת המשימה לבחור את ששת האנשים שיזכו לשבת בחללית שתציל את חייהם (תחשבו כמה אנשים ישנאו אתכם אחרי זה...
) אבל כמובן שאתם צריכים לבחור אותם מתוך 10 האנשים הבאים: 1. אלכס ואהרון, שניהם עברו קורס בסיסי על החיים בחלל (לא באמת...) אך לא מוכנים ללכת בלי החברות שלהם (זכרו שכל אחד תופס מקום) יש לזכור שכולם כשירים להתרבות
(אלכססס תעשה לי ילדדדדדד
) 2. דוקטור ידוע, בן 43, בעל ידע נרחב בחלל אך חולה בסרטן 3. אישה בת 25 עשתה מחקר על צמחים בחלל, מאוד קרובה למצוא תרופה לסרטן, לא יכולה להביא ילדים לעולם. 4. גבר בן 30 חקר אבנים בחלל (נמאס לי כבר מהמילה הזאת) וגזען
5. אישה שחורה בת 28 עובדת בנאס"א היתה אמורה לטוס לחלל תוך שנה\שנתיים 6. אישה בת 28, חיה חיים של פשע, ישבה בכלא על רצח, יהודיה. 7. גבר בן 68, היחיד שהיה בחלל מבין כל העשרה. 8. ויקטוריה ודיויד בקהאם, לא מוכנים ללכת בלי שני הבנים שלהם. 9. נער בן 16, כשיר להביא ילדים, לומד תקשורת, צלם, מבין במחשבים מנהל פורום דה קולינג
10. את\ה!!!

crazy4tc

New member
הבחירה שלי ../images/Emo26.gif

אז מה אם כולנו נלך לאיבוד בחלל
העיקר שיהיה כיף!!

crazy4tc

New member
...

השאלה היא האם דתות שונות היו ממשיכים להתקיים אם ששת האנשים שבחרת היו ממשיכים את הגזע האנושי, או שהיתה נוצרת מעין דת חדשה שהיא עירבוביה של כל העקרונות והאמונות של האנשים שבחרת
מה אתם חושבים

crazy4tc

New member
אבל מה אם יהיו שם אנשים שהדת

חשובה להם?? שכחתי להזכיר שהזאתי שקרובה למצוא תרופה לסרטן ערביה...

aYaLoLy

New member
אני..

לא חושבת שיש לי את הזכות להחליט מי יחיה ומי לא...

התשובות שלי!../images/Emo187.gif../images/Emo6.gif

1. אלכס ואהרון
, שניהם עברו קורס בסיסי על החיים בחלל (לא באמת...) אך לא מוכנים ללכת בלי החברות שלהם
(זכרו שכל אחד תופס מקום) יש לזכור שכולם כשירים להתרבות (אלכססס תעשה לי ילדדדדדד )
- בכיף נילך חמישתנו (נא להכיר את חברתו החדשה של אלכס- אני
) לאיבוד בחלל
2. דוקטור ידוע, בן 43, בעל ידע נרחב בחלל אך חולה בסרטן
3. אישה בת 25 עשתה מחקר על צמחים בחלל, מאוד קרובה למצוא תרופה לסרטן, לא יכולה להביא ילדים לעולם.
4. גבר בן 30 חקר אבנים בחלל (נמאס לי כבר מהמילה הזאת) וגזען
5. אישה שחורה בת 28 עובדת בנאס"א היתה אמורה לטוס לחלל תוך שנה\שנתיים
6. אישה בת 28, חיה חיים של פשע, ישבה בכלא על רצח, יהודיה.
7. גבר בן 68, היחיד שהיה בחלל מבין כל העשרה.
8. ויקטוריה ודיויד בקהאם, לא מוכנים ללכת בלי שני הבנים שלהם.
9. נער בן 16, כשיר להביא ילדים, לומד תקשורת, צלם, מבין במחשבים מנהל פורום דה קולינג
-נחמד, יהיה עים מי להיתוכח איזה מצלמה טוב יותר קנון או ניקון
10. את\ה!!!
- אלכס יזדקק לחברה לאחר שחברתו תמות

למעלה