פיליפינסססססססס
C Cuttie Cat New member 27/4/07 #95 תסבירי לי מזתומרת פולו.. כי בלונדון ברידג' כי בלונדון ברידג' היא אומרת פולווווו ..חח
H HaDaRoSh New member 27/4/07 #96 חחחחחחחחח ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif זה המנהל מוזיקלי שלהם ) אם אנלא טועה
X x N O A M x New member 28/4/07 #121 אניאני רוצה להסביר:] אוקי אז פולו שלנו מחולק לשני אנשים 1. פולו שהוא המנהל/האמרגן/המנג'ר של הבלאק..חחח הבנתם אותי 2. פולו דה דון..זה שהפיק לפרג את 'לונדון ברידג' ו'גלמורוס' בקשר לפרינס..חחח הוא בכלל אחד מחברי להקת 'באקי ג'ונסון'..זה זה עם הראסטות
אניאני רוצה להסביר:] אוקי אז פולו שלנו מחולק לשני אנשים 1. פולו שהוא המנהל/האמרגן/המנג'ר של הבלאק..חחח הבנתם אותי 2. פולו דה דון..זה שהפיק לפרג את 'לונדון ברידג' ו'גלמורוס' בקשר לפרינס..חחח הוא בכלל אחד מחברי להקת 'באקי ג'ונסון'..זה זה עם הראסטות
C Cuttie Cat New member 30/4/07 #126 כן אוקי אבל בהופעה בארצנו חח באיזה שלב פרג אומרת: פרינס בורד היס אוור מיוזיקל דיירקטור!" מבינימת'י?
H HaDaRoSh New member 27/4/07 #87 קים היל ../images/Emo5.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif